127612
  • tenkenorman
    *Nem is gondoltam volna hogy 8 emberből 6 barna. De kituggya lehet ez csak azt bizonyítja hogy a barnák korábban jöttek fel sg-re. Vagy csak szimplán véletlen.
  • tenkenorman
    Barna hajam van és ha növeszteném nagyon begöndörödne, ígyhát sajnos vasalnom kell hogy ne nézzek ki úgy mint egy hajléktalan.
  • DIESEL DOG #52817
    Barna.
  • Bruk
    Sötétbarna.
  • balee4
    A következő kérdésnél ha csak 4-5 válaszlehetőség lesz, fontos lesz az egyéb gomb. :D Szóval végülis ez kérdésfüggő.
  • Bruk
    "Igen, kell ilyen gomb!"

Végül is én is erre szavaztam..az ok ugyanaz.
  • DIESEL DOG #52813
    Igen, kell ilyen gomb!

Volt már pár olyan szavazás amikor én is hasznát vettem volna ennek az opciónak...
  • Bruk
    Ritkán járok ide de:
    "Igen, kell ilyen gomb!"

vagy:
    "Egyéb gomb nem kell, de egy üres szavazás nem lenne rossz, ami nem számít az eredményekbe."
  • Heffi
    Én a már bekerült kérdésekre gondoltam... sokszor van olyan, hogy nem tudok egyikre se nyomni, mert elvannak túlozva a lehetöségek, vagy kevesek.
    Jól jön az a gomb, de egy a válasz érdekel gomb jobb lenne.
  • chhaya #52810
    Az egyes opciókat sem feltétlen szükséges részletesen körülírni, mert akkor már a legtöbben nem veszik a fáradságot, hogy beírjanak valami személyes véleményfélét... fél oldalon keresztül olvasni a kikopizott válaszlehetőségeket nem túl izgi, meg vita sincs belőle
  • Csuhai G
    Nem kell. Sokszor láttam már, hogy valaki "egyéb" véleményként kifejt részletesebben egy már meglévő válaszlehetőséget. Erre nincs semmi szükség..
  • kuci06
    tökmindegy

• kas123
    Igen, kell ilyen gomb + kell egy üres szavazós gomb is.
  • Rundstedt17
    Igen, kell ilyen gomb!
  • tommygear
    tökmind1
  • extramagascsaj
    Igen, kell ilyen gomb
  • CopyKing92
    érdekli a fitymám alatt lévő lakókat... ^^
  • balee4
    Persze, nem azt mondom, hogy 10 válaszlehetőség legyen, de ha szépen körül vannak írva az opciók, felesleges az egyéb. Az utolsó válasz meg lehetne mindig vmi hasonló, hogy: "nem érdekel, nekem aztán mindegy" stb.
  • ba32107
    Igen, ezért szoktunk belejavítani, csak van akinek ez nem tetszik. Most példának okáért nézzétek meg a Mit gondolsz a világvégéről? kérdést. Jó alapötlet, érdekes téma, de nagyon buták a lehetőségek. Az első három válasz magában egy hülyeség. Ezt így nem lehet betenni. Ha átjavítanám, gyakorlatilag nekem kéne kitalálni a válaszokat, és az bizony nem egyszerű úgy, hogy mindenkinek tetsszen.
  • chhaya #52799
    "Csak az eredmény érdekel" gomb kéne, annak aki nem tud vagy nem akar szavazni.
  • Heffi
    Ja, csak ha nincs kidolgozva rendesen a kérdés akkor elkel..
  • ba32107
    #52790: ez nem egyéb, a harmadik válasz pontosan ezt jelenti.

#52793: én is ezen a véleményen vagyok. Kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni, mert most nagyon holtversenyben van.

#52796: az opciók száma kérdésfüggő, de szerintem a 3-5 az ideális.
  • balee4
    Sztem nem kell, de az üres szavazás jó ötlet, vagy legyen több opció, hogy könnyebben be lehessen kategorizálni a választ.
  • kocsisgabor9999
    Egyéb.
  • Butterbean47
    Egyetértek!
  • VRSDM
    nem kell.
    az ember azért jár ide hogy szavazzon.
    nem azért hogy egyébre nyomjom aztán beírjon valami fasságot
    ha kellően kidolgozott egy kérdés akkor nincs szükség egyébre
  • somdav95
    Nekem aztán tökmindegy.
  • xxxpaulxxx
    Tegnapira válasz:
    NANÁ! Világosat 24/7!:D
  • milk4
    Egyéb: Nem,olyan viszont igen,hogy:Nem szavazok,csak az eredmény érdekel.
    Vagy valami ilyesmi
  • NEOreg3
    kell
  • autoszimulator
    nem
  • Calver
    mutasd az eredményeket gomb van. "Archív szavazások"-nak hívják.
  • BB7
    mind1
  • kovacsgellert
    tökmind1
  • tenkenorman
    amúgy tök8:d
  • tenkenorman
    Kérdésfüggú, lehet hogy nem lenne értelme sok kérdésnél. pl. szeretd a tejet: igen, nem, megiszom de nem vagyok oda érte. és egyéb...
    mellesleg ennél a kérdésnél sincs egyéb válasz
  • Pepsi Twist
    Egyéb gomb nem kell, de egy üres szavazás nem lenne rossz, ami nem számít az eredményekbe.

Miért nincs olyan választási lehetőség hogy egyéb?
  • Burdi
    hónap kérdése:D
  • Lacee86
    Sztem kérdésfüggő, de általában nem kell. Csak az eredmény gomb mondjuk tényleg nem lenne rossz.
  • zsutyesz
    Nekem mindegy - én általában ki tudom választani a meglévők közül, ami a legközelebb áll hozzám, ha meg nem, akkor nem szavazok.