127612
-
hat, ha mar odaig jutnak, hogy kinoznak, akkor sztem tok8 :) -
Nem tudom mit tennék.
Nem tudom reálisan beleélni magam a helyzet adta szituációba,így inkább tartózkodok a választól. ;)
Valamilyen szinten mindkét irányba húzok... -
Visszautasítom őket.
Inkább nem keverem bajba magam főleg a háború közepén. Valószínűleg megölném aki az ajánlatot tette.
Ha kínoznának akkor viszont elárulnám, az életem azért fontosabb, mint a haza. -
Ne bántsátok ferit(s ~40 rablóját). Ő egy zseni volt. Úgy vitte csődbe az országot, hogy a nép közben tapsolt.
-
Tenni ellene?
Szétba***ni fél pestet az tenni valamit? LoL. -
Nem, nem megyek. Nem tudok és magyar szemmel nézve jó állásom van most. Kint még jobb lehetne, ha tényleg jól beszélném az angolt + szakmai nyelvet.
Az esetleg tenni dumától is hányok. MIT? Kérlek homályosíts fel, hogy milyen lehetőségem van.
Lehet tünteni. Minek? Az lesz, amit ferike mondott. Semmféle jogi követezménye nem lesz, de a szememet kilövik, jogtalanul bezárnak, stb. Ha vadászengedélyt andának ki a mai brancsra, akkor lehetne valami tenni. Addig semmit.
-
de nem is esik vissza... -
Igazad van csak míg egyesek ez ellen próbálnak esetleg tenni, te a könnyű utat választva inkább elmész. Ezzel nem jut előrébb az ország. -
Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám. -
Visszautasítom őket, inkább meghalnék mintsem eláruljam a hazámat.
-
Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám.
(még ingyen is!) -
Igent mondanék, de valójában a hazán oldalán maradnék.
Simán ez a legjobb opció, hamis információkat juttatnék az elleség kezére jó sok pénzért, de beavatva a dologba a hazai vezetőket is, ezáltal csapdát állítva az ellenségnek. Két legyet egy csapásra. -
Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám -
Szerintem ha egy táska dollárt vagy eurót tennének eléd az asztalra te is tudnád mit tennél. -
nem tudom mit tennék, és senki sem tudja a székéből a monitor előtt ülve... -
Nem azért jött haza, mert túl nehéz volt a meló? Valamiért én mindig is kipróbáltam volna magam ilyen keményebb munkakörben, de lehetőségem sosem volt rá igazán. -
a hazámat simán, üres szó számomra. viszont ha a szeretteimet bántanák, v áldozatul esnének, csak azon lennék, h bosszút álljak, bárki oldalán/támogatásával -
Az elvakult magyarságoddal te sem vagy előrébb. Menjünk ki a Hősök terére, álljunk körbe és sírjunk együtt a múlton.....
Ismerősöm régen kint volt Kanadában és favágóknál dolgozott. Pont úgy, ahogy a Discoveryn megnézheted. Szarrá kereshette volna magát, de mivel ugyanolyan nagy magyar mint te, ezért 2 hónap múlva a honvágya miatt visszajött hamburgert sütni.
Biztos ismered a magyar történelmet, miközben jöttek a hegyekből lefele keveredtek is rendesen más népekkel. Utána jöttek a törökök, velük is keveredtünk. Ugye Mátyás király is magyar volt? Aha, persze.
Szóval te is változtathatsz a felfogásodon és legyél rugalmasabb, mert úgyis változnak az idők. -
nem tudom -
-
szoval szar az egesz ugy ahogy van :D -
DIESEL DOG #53038
-
Jelenleg a saját országomban vagyok kellemesen kizsigerelve és elnyomva és supportálva sok semmitevő tolvaj és gyiklos.Ennyit a hősiességről és rabszolgaságról. Akkor inkább jöjjön más. Az ilyen turbómagyarságtól hányok. Én praktikus oldalról közelítem meg a kérdést. Felőlem pirézek is kormányozhatnak, ha nem lopnak, használhatom a magyar nyelvet és az elkúrást és lopást nem az én munkámból kompenzálják.
Ha olyan nyelvoktatás lenne itt, mint más országokban vagy 100 évvel ezelőtt lennénk, akkor megint elvándorolna ebből a szar országból vagy 1-2 millió ember. Csak azért nem mennek sokan, mert nincs indulótőke vagy nyelvtudás és a válság miatt kint sincs meló, nem 1800-as évek vége van és nyitva álló USA temérdek munkalehetőséggel - még ha szar bérét is. -
-
Biztos vagy ebben?
Szerintem ebben a kérdésben te vagy beszűkülve kissé...
A kémeket minden nem kommunista országban fizetik. Az más kérdés, hogyha lebukik akkor hagyják veszni. -
flem szagot erzek -
igen,valószínű...
te se ebbe a világban élsz sajnos...
az ellenség sosem adna neked pénzt,amint megtudják,amit akartak..visszaadnak "szeretett" hazádnak,hogy bosszút álljanak az árulón,vagy ők maguk lőnek tarkón,mintsem kifizessék,amit ígértek...
butákok vagytok,az a baj.. :( -
Én japánra, tájföldre vagy svédországra esküszöm. :D -
Szagold csak alulról az ibolyát miközben engem maláj kurv@k kényeztetnek a tengerparton!
-
inkább meghalnék,mintsem eláruljam!
a haza nem csak szóban létezik,mint azt egyesek hiszik itt...
haza belefoglalja azt is,hogy a szeretteid,tulajdonod,történelmed,meg hogy őseid hiába adták vérüket...ha te csak úgy átengeded...
,,Inkább legyek hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!''
-
DIESEL DOG #53029 Mindenféle habozás nélkül elfogadnám az ajánlatot, sőt még örülnék is neki...
Fontosabb saját életem mint ez az ország... -
Szégyen nem szégyen, nem érzem, hogy meg kéne hallnom ezért a khmm országért szóval: Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám.
-
elfogadnám az ajánlatot!! -
-
Elfogadnám.
Először arra gondoltam, hogy ha köpnék és vége lenne a háborúnak, akkor valszeg megkeresnének, akárhol is vagyok, és lecsuknának. Utána beugrott, hogy pont Magyarországnál ez nem nagyon valószínű, hiszen mindenki lop, csal, hazudik és leszarja a másikat. Legfeljebb szétküldenének egy elfogató parancsot, ha meg elkapnának, akkor kisétálok bíróságról és elmegyek olyan országba ahol letojják az Eu-t! :D:D:D -
Nem tudom mit tennék./Nem érdekel a kérdés... -
nem lennék áruló (nemcsak a hazáról van szó...) -
legyszi rakjatok be az egyeb/eredmeny gombot, ha mar meg lett szavazva. koszi. -
Rundstedt17 #53021 "(mivel hazám eddig nem sok mindent tett értem)"
-
Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám.
(mivel hazám eddig nem sok mindent tett értem)