127612
-
Azaz, azaz. A legállatabb kaja. -
pedig gecyjo :D es jokat lehet tole recsegni vizes picsaval borfotelba 

am csak furan hangzik masoknak ,hogy kaposztaval bab ,de kurvafinom csulokkel meg minden... -
nem szeretem se a babot se a káposztát :-)
s vesszen az állam, ország -

Akárkinek mondom, senki sem tudja milyen :D -
az fincsi.. jah :D -
Akkor lehet, hogy te ettél már baboskáposztát!!!!! :D -
nekem szerb-nemet szoval annyira nekem se :\ -
én!
de én már adnám előtte is az infót pl neten :-) de akár már ma is :-) -
Gulyas,Kiszel Tunde,Gyozike,Monika show a sok ertelmes szereplovel es a kormany. Meg Baratok kozt foreva.
Am sztem ok a haza,tortenelem miatt velekednek igy. -
Előttem van, hogy egy háborús helyzetben a benyomuló haderő felé rohanna az ország fele, azt kiabálva, hogy "Én elárulok bármit!!! Nem, én árulok el mindent!!! NEM MER ÉÉÉNNN! ÉN AKAROK ÁRULNI!!!"
:DDDDDD -
:D ennyi -
Azért ne keverjétek össze az ORSZÁGOT az ÁLLAMMAL. -
Na és mi az a sok jó dolog a hazában amiért kikéne állni? -
Mittomén. -

-
Visszautasítom őket, inkább meghalnék mintsem eláruljam a hazámat.Hiszen a
Hazáért mindent,a Hazát semmiért! -
Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám.
-
Árulnám elfele mint a huzat. A "haza" még nem tett értem semmit. Csak baszogat. Levesz. Ellehetetlenít. Elmegy a kurv@ anyjába.
Amúgy sincs túl nagy nemzeti öntudatom. Egyik oldalon szerb, másikon erdélyi (magyar?) felmenőim vannak. -
Egyértelmü.. -
én csak remélem rajtam fog múlni. s akkor ez az ország megszűnik. -
Nem tudom mit tennék.
Ha rajtam mulik a haza sorsa, akkor az már alapból rossz. -
F1re #53078 Attól függ kinek kedvez épp a háború állása.
-
...hogy mennyit ajánlanak.
-
extramagascsaj #53076 Nem tudom mit tennék.
Attól függ... -
Katarina 60 #53075 Ezzel csak az a baj amit leírtál, hogy most sok Magyar érzi magát kizsákmányolt rabszolgának a saját hazájában.De erről nem a haza tehet hanem a vezetői.
Ettől függetlenül soha nem árulnám el a hazámat. -
Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám. -
xxxpaulxxx #53073 Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám.
A hazám se halna meg értem -
"Igent mondanék de valójában a hazám oldalán maradnék."
egyfajta kettős ügynök lennék :D -
persze nem is izgat :-) de ha kapnék egy külföldi (nyugati) állampolgárságot, tuti feldobnám az országot s visszaadnám a magyart
-
Alap, hogy van ilyen bűncselekmény a Btk.-ban, ezen nem kell meglepődni, egyébként '89 óta pönalizálják. -
ba32107 #53069 Kis türelmet kérünk -
Magyarországnak sincs minden országgal kiadatási szerződése...Max bukom japánt vagy svédországot. :D -
Persze, ha pisztolyt tartanak a fejemhez és a közeli hozzátartozókat egyenként szeletelik fel előttem, akkor le fogom tojni, hogy mennyi börtönt kaphatnék. Főleg ezért a sz@ros országért nem adnám az életem. -
akkor most nem kezdek el politizálni :-D -
Először is honosíttatni kéne magamat és utána van miről megbeszélni :) Hontalan vok. :D -
egyértelmű, ahogy kapok, úgy is adok. a megváltó szerepét pedig nem kérem. -
144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Ezt is vegyétek figyelembe.:) -
Rundstedt17 #53062 Na igen a nem tudomat nyugodtan vehetjük igen válasznak. -
Rundstedt17 #53061 Szerintem nézd meg a 2.világháborút,az árulókat mindig megjutalmazták.(más kérdés hogy a háború után a vesztes fél mellett pártolók többségét kivégezték) -
Rundstedt17 #53060 szintén(thaiföldet leszámítva)