127612
-
Igazság szerint nekem sem teljesen világos. -
Nem mintha akkoriban máshogy mentek volna a dolgok. Akkor is volt szolga-réteg, most is van. Ahogy tőkeerős csoportok is. A motivációk alapvetően ugyanazok, az emberi természet sem változott. Csak éppen mások az eszközök. -
Mivel azonosítsam a hazámat?
Nem tudom, keress valamit a Google-n vagy a Wikipédián.
Biztos találsz valamit amit elfogadsz. -
Nagyjábol bejártam :) És európa nyugati részét is majdnem teljesen.. Plusz azonkívül pár ország.. Tudok viszonyítani :) -
Szerencsére azt a "luxust" (xDD) megengedhettem magamnak, hogy legyen egy 10 éves autóm, így nem kell kimennem a vasútállomásra. :D -
Én még hozzácsapnám a teljes vagyonelkobzást.
Nem árulnám el a hazám, de félek, hogy ahol élek, már nem a hazám (tii. a magyarok itt már nem kedvelt népség).
Vagy kicsit másképp fogalmazva: mi vagyunk Európa Palesztinája. -
Akkor mit azonosítsak az országgal? A szép tájat, földet mezőt, várost s falvakat? Az van mindenhol. A népet ami itt él? Szuper arcok, tényleg, őszintén. Lassan a fele segélyes szapora fajta, egy kis szelete sikkaszt, lop-csal-hazudik, aki meg próbál vállalkozni és csinálni valamit, azt egy echte viking nehéz harcifasszal basszák torokba. Édesanyámnak másodállásban is kell dolgozni egy óvoda vezetése mellett, hogy meg tudjon élni. Emellett rettegek, nehogy korházba kerüljek, mert ha így alakulna tuti kiderülne, hogy mit-miért nem kaphatok/nincs, ill. hogy az idevándorolt szír orvos levágja a lábam.
Komolyan, segíts nekem. Mivel azonosítsam a hazámat? -
Miért baj az, hogy ha valami olyasmit szeretnénk most is ami régen jól működött az helyett, ami most rosszul működik??? A másik fele a dolognak meg az ,hogy miért kell nekem elfogadnom ha valami szar? -
Próbáld meg, Iskarióti Júdásnak is sikerült, pedig az nem akárki! Neked is lenne miért.
SötétBarom: nem az ország szeretne kibaszni veled. Hogy ki azt hagyjuk, mindenesetre a kormányt a rendszert nem ajánlom, hogy azonosítsd Magyarországgal!
Az ilyen szövegekkel, hogy <i>tetves "hazámban"</i>, drágalátós "népemnek", és bármilyen áldozatot hozzak ennek a pöcegödörnek az érdekében, meg sem fordul a fejemben menj a vasútállomásra.
Az #53108-at inkább tartogattad volna. -
Majd,ha bejártad,akkor írj újra véleményt. ;) -
ez a gond, hogy a múltban élsz, azt hozod fel mindig. az lejárt, vége, most most van, hiába is vágyakozol oda, hiába is gondolsz azokra, akik akkor hősök voltak, az egy más világ volt. most már máshogy megy minden, mások az értékrendek, más számít. -
Van egy ismerősöm, aki szerint minden közpénzzel kapcsolatos hűtlen vagyoni kezelést, csalást és sikkasztást hazaárulásnak kellene tekinteni, és mértéktől függetlenül szabvány 15 év letöltendőt adni érte. -
Egyetértek néhány mondattal...mégis úgy érzem, nem lenne becsületes a felmenőinkkel, őseinkkel szemben, hogy minden amiért ők több mint ezer éven keresztül harcoltak, azt némi anyagi jutattásért cserébe "eladja" egyetlen egy személy vagy csoport (az már megint más kérdés, hogy a jelenlegi hatalom lassan, de ugyanezt csinálja - most akkor ez felfogható hazaárulásnak??? sry ha ezmár politikának számít) -
Ez mondjuk pont nem erős. Tényleg baszott szép. :D Itt Sopronban például valami csodálatos erdők vannak, a Fertő-tó és környéke is vadállat, és ez még csak a közvetlen környezetem. -
"Az ország gyönyörű." hát ez elég erős szerintem.. -
70 ezer forintért bármikor. -
Könyörgöm, az ország, és a haza egy kreált fogalom, klikkesedik tőle a nép - ugyan az mint a fradi-ute csak nagyban. Ha nem lenne, csak egy nagy ország az egész világon, attól te még nem ugyan itt élnél? De. Ugyan ilyen szép lenne? Igen. Akkor meg nem mindegy? -
Szerintem a mai fiatalok nagy többsége ezzel így van.. -
Na hova? Nem mindegy neked, hogy hívják a helyet ahol élsz? Nekem például teljesen nyolc. Leszarom. Amíg én meg a szeretteim nyugodtan élhetünk, addig nyugodt vagyok. Most viszont már kurvára nem vagyok nyugodt, mert a tetves "hazámban" nem kifejezetten érzem jól magam, köszönhetően a drágalátós "népemnek". Az, hogy bármilyen áldozatot hozzak ennek a pöcegödörnek az érdekében, meg sem fordul a fejemben. Azt meghagyom a "Magyar"oknak.
Egy valamit érzek, de azt egyre erősebben: az ország ki szeretne baszni velem. Mindegy, hogy miképp, az a lényeg, hogy velem jól ki legyen baszva -.- -
Azért a van némi igazság abban,amit a "hazafik" írnak. :))
Nem sok ember gyűlölheti nálam jobban ezt a moslék rendszert...havi százezreket adózok a nagy szarért. Gyűlölök itt élni emiatt,mert nem kapok semmit az államtól,mindent csak elvesz,kisemmiz,és agyontapos.
De van egy másik oldal is. Az ország gyönyörű. A kárpát medence európa egyik legszebb vidéke,és a legvédettebb. Van egy szép történekmünk,ami ugyan már a múlt,de mégis büszkévé teszi az embert. Vannak találmányaink,olimpikonjaink és még rengeteg dolog,ami azt sugallja,hogy a magyarok azért sokat felmutattak a világnak...
Ez a két oldal sajnos nagy ellentét,és a szép országot tönkrevágták és ellehetetlenítették a benne való boldogulást... -
eljutottunk oda, hogy szégyen, ha valaki szereti a hazáját. ezazz.... -
gondolkozhatsz.. nevemből szerintem kitalálod :) de hidd el felnőttek közt nőttem fel, lehet egy kicsit több rálátásom van a világra mint itt egyeseknek :) -
ők is szarhattak volna keresztbe a hazára és futhattak volna a szabadságharc közepén a habsburgokhoz h jáájj..na van egy-két info-m..
Nagy Imre is lemondhatott volna és elismerhette volna a Kádár-kormányt, és ő mégis kitartott a Forradalom mellett..
És könyörgöm...ne keverjük a hazát és a jelenlegi politikai elitet -
Laza kis identitászavar van itt egyesekben... -
Igent mondanék de valójában a hazám oldalán maradnék.
Semmi szín alatt nem halnék meg a hazámért. Ez egy agymosó szöveg: "A hazáért!" A család az egy másik téma. Ott már más lenne a helyzet.
Az árulást elutasítanám, nem vagyok féreg sem.
Egy esetleges háború kitörésekor én lennék az első aki elkezdene hipermarketeket fosztogatni. Fegyver csak önvédelemből lenne nálam. Ha nagyon durvulna a helyzet, akkor pedig megpróbálnék minél több értéket külföldre juttatni, magamat is beleértve.
A háborúban vannak nyertesek és vesztesek. Akik háborúznak, azok általában csak veszítenek. A nyertesek azok akik időben elhúznak, vagy azok akik valamilyen formában profitálnak a konfliktusból. Akár fegyverek kereskedésével, akár a fekete piaci üzletekkel.
-
hogy jönnek ők ide, könyörgöm -
Szóval te a szabadságharcosok helyett inkább eladtad volna a hazádat egy kis pénzért? szerinted értelmetlen volt Nagy Imre és a többi mártír halála? hát hovajut ez a szájbacseszett ország?
-
hány éves vagy? 12? -
Hősök mindig kellenek, de én inkább túlélem és megdugom a sok özvegyet.
-
lehet ma már nem fegyverekkel vívják a háborút?
-
:DDDD -
Ez esetben kellemes mártírhalált kívánok önnek és kedves családjának.
-
de valószínűleg azt az utat választanám, amelyik éppen jobban kedvez -
Még egy hungarista.. :) -
Nem tudom mit tennék. -
bocs de nem megy! nem tom magam szégyellni! -
Visszautasítom őket, inkább meghalnék mintsem eláruljam a hazámat.
Szégyellje magát aki az elsőre szavazott!
Úgy látszik most már nem csak a fejétől bűzlik a hal.
Petőfi Sándortól idéznék néhány sort:
"Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete."
Az nem lehet kifogás, hogy ilyen meg olyan a származása valakinek. Lásd az aradi 13-at!
Szégyen gyalázat! -
Attól függ kinek kedvez épp a háború állása. -
Simán, hiszen kapitalizmusban élünk. :) -
Nemtom, sztem elárulnám.