127612
-
#53167 -
És utána ti boldogan tudnátok élni?
Lelkiismeretetekkel eltudnátok számolni?
-
Sejtettem. -
Fbn Lx #53176 hát igen, kétesélyes.
Vagy szemen köpném őket és megpróbálnék 1-2 embert megölni mielőtt fejbelőnek, vagy megpróbálnám átbaszni/félrevezetni őket, hogy ne tudjanak meg semmit, és engem is életben hagyjanak.
Ha valami szerettemről lenne szó, nem pénzről, akkor nyilván más lenne a helyzet, senkinek az életét nem tenném kockára soha.
Végül is könnyen jött nagy mennyiségű pénz csak gyökerestől baszná szét az életemet, és kigazolná minden értelmét és törekvését.
De azért álmodozzatok csak a semmiért kapott mesés gazdagságról... -
Néhány emberrel ilyenkor úgy megnézetném az Egri csillagokat vagy akár a 300-at xD -
Rundstedt17 #53174 Én nem így ismerem amint meghallotta hogy túlerőben lesz az ellenség és már a közelben van akkor futásnak eredt és egy kukoricásba érték utol és szúrták le -
fail :) -
Elárulnád a házádat? -
Rundstedt17 #53171 "Becsületről hallottál már, vagy az is egy kreált fogalom a szótáradban?"
Ha becsületbeli ügynek nevezed az értelmetlen pusztítást meg áldozatot akkor igen kreált fogalom.
"És 48-ban mégcsak fegyvert sem fogtál volna hogy kivívd hazád szabadságát. Az meg, hogy előre látszott, hogy bukott a szabadságharc azt te sem gondolod komolyan (lsd: tavaszi hadjárat)"
Aki egy kicsit is gondolkozott tudhatta előre hogy nem gyűrhetjük le ausztriát,másrészt NEM VOLT ÉRDEKE A HATALMAKNAK EGY FÜGGETLEN MAGYARORSZÁG.Az erőegyensúly felbomlását jelentette volna.
-
Ez így igaz.
Normális esetben megemlíteném a Himnuszt, a Szózatot, vagy a Hazám, hazám című áriát Erkel Ferenc Bánk Bán című operájából (csak hogy néhány népszerűbbet említsek), de szerintem ezekkel nem mentek túl sokra. Azokban szépen le vannak írva a dolgok, ne várd, hogy Kölcseynél, Vörösmartynál szebben fogalmazzam meg!
Gondolom azt várnátok, hogy arról számoljak be, hogy a GDP/fő 40 000 $, de abban nyilván nektek van igazatok, hogy ez nem jellemző Magyarországra. A többi meg szerintem érdektelen számotokra.
"Petőfi akit menekülés közben szúrtak hátba?"
Igen, jól tudod, az a Petőfi akit a négyszeres kozák túlerőben a tábornok szólított fel a csatatér elhagyására, de leölték még mielőtt ezt megtehette volna.
-
Perszehogy. Azért mert a te életed olyan amilyen a többieké lehet értékes. -
Fbn Lx #53168 én nyilván nem, de attól nem félek, hogy nem lenne más, aki helyettem megteszi...
sajnos ilyen nép ez, az eredményből is elég szignifikánsan látszik -
Természetesen. -
Rundstedt17 #53166 Drágább.Az élet minősítését meg tartsd meg magadnak -
"igen,Nagy Imre halála értelmetlen volt.Ugyanúgy a 48-as 49-es szabadságharcosok áldozatai is." 
szomorú, hogy vannak akik így gondolkodnak...tehát azt mondod, hogy te Nagy Imre helyében elismerted volna, hogy ellenforradalom volt a forradalmunk, csakhogy az életed mentsd. Becsületről hallottál már, vagy az is egy kreált fogalom a szótáradban?
És 48-ban mégcsak fegyvert sem fogtál volna hogy kivívd hazád szabadságát. Az meg, hogy előre látszott, hogy bukott a szabadságharc azt te sem gondolod komolyan (lsd: tavaszi hadjárat)
De ennyi erővel minden szövetséges katona halála hiábavaló való volt a 2.vh-ban, akik szembeszálltak a náci hódítással. Mér nem hagyták a fenébe? "Nem tök mindegy, hogy milyen föld az amin élnek? Csak hagyják hogy beszélhessék a nyelvet és a családjuk békében éljen" -
Fletó sajnos megtette hatását.. -
Drágább rongy életetek? -
Igen,jártam,bár rég volt,de tényleg gyönyörű.
Ezért is írtam,hogy európa EGYIK legszebb vidéke. ;) -
Egyéb: Elutasítanám az ajánlatot, de nem a hazám miatt, hanem mert nem tudnék együtt élni vele. De ez bármilyen helyzetben így lenne, amúgy se kell nekem nagy vagyon, csak a gond van vele. -
Valószínű elárulnám. Én a hülye politikusok miatt ne szívjak. Ha mondjuk háború elég kemény lenne, és olyan durva lenne mint a filmeken, talán hazafiasabb lennék, de így kényelmesen a monitor előtt ez a véleményem. A ha az én döntésem miatt több ártatlan ember halna meg akkor nincs mese tartanám a számat. De ki tudja hogy reagálnék a kínzásokra... Szal majd meglátjuk. ;-) -
nem :-c -
valid -
Rundstedt17 #53157 A régi világ sem volt szent. -
Rundstedt17 #53156 Teljesen reális helyzetkép,ez a úgynevezett haza másra sem törekszik mint az állampolgárok kizsákmányolására,a magyar "testvéreink" meg ott tesznek keresztbe ahol tudnak.Ezért valóban érdemes lenne meghalni? -
Attól függ... -
Rundstedt17 #53154 Bizony agymosó szöveg.A haza ugyanolyan jelszó mint a keresztes háborúk idején a szentföld,vagy az araboknál a jihád.A haza egy ok amiért életedet kell odaadnod hogy a politikusokat és idegeneket megvédj akik amúgy szarnak rád. -
Az ország gyönyörű. A kárpát medence európa egyik legszebb vidéke,és a legvédettebb.
Voltál már a bajor alpokban? Na az gyönyörű. És kábé 10x védetteb. A Königsee vize (ez egy tó) pedig ivóvíznek van minősítve.
Szóval picit erős túlzás amit írsz, de értem mire akarsz kilyukadni. Vannak szép tájak magyarországon is. -
Rundstedt17 #53152 1,ez nem ide tartozik
2,igen,Nagy Imre halála értelmetlen volt.Ugyanúgy a 48-as 49-es szabadságharcosok áldozatai is.Tudjuk ki küldte őket halálba Kossuth(Széchényi előre látta hogy nem fog menni de Kossuth inkább hazárjátékott űzöt emberek élete felett)csakhogy ő már nem szeretett volna mátír lenni helyette lelépett és minden felelőséget más nyakába vart levelében. -
Rundstedt17 #53151 Mostanában gombamód elszaporodtak -
Rundstedt17 #53150 Petőfi akit menekülés közben szúrtak hátba? -
Rundstedt17 #53149 Nem tudja -
el -
"Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám."
Ezen kicsit javítanék: Elfogadnám az ajánlatot, a szeretteim és én elvégre fontosabbak vagyunk mint a hazám.
Na szóval röviden. A politikusokról ne is beszéljünk.. a magyar emberek eszméletlenül utálatosak.. a cigány üti a magyart (ez nem rasszizmus), a "skinhead" üti a magyart. A táj pedig gyönyörű.
Egyedül a szeretteimért halnék meg, a hazáért, a magyarokért soha! :)
-
Úgy, hogy válaszolsz a kérdésre, és rávílágtasz valami olyan dologra, ami elkerüli a figyelmemet. :) -
ismered a telefont? -
hitch #53144 Visszautasítom őket, inkább meghalnék mintsem eláruljam a hazámat -
igen -
holnapi kérdés legyen:
megvegyem e a Sony Ericsson X1 plusz iGO8 navigáció szoftver
nettó 120 000 HUF-ért :-) -
Hogyan tudnék hatni rátok? -
Akkor mondd el, hogy neked mit jelent ez a szó.