127612
  • Carlos
    HARCOLJATOK! HARCOLJATOK!
  • 89
  • TheRock18
    igen..mert azok,hitler körvetlen baráti köréhez tartoztak
    tehát olyan,mintha egy közeli barátod elárulna és megölne...kb.
  • 89
    a haza érdeke nem egyenlő egy vezető csoport érdekével...de ez is nagyon relatív, hogy ki mit lát a haza érdekének...nehéz megítélni
  • Dick Riddick
    Boldogan és lelkiismeret furdalás nélkül.
  • Dick Riddick
    Én pedig úgy látom hogy a nagy nemzeti öntudatok miatt robbantak ki a legvéresebb konfliktusok.
  • Fbn Lx
    mellesleg újabb önirónia, ellentmondás, vagy hívjátok ahogy akarjátok, amit már sorozatosan, sok embernél olvastam:
    -a magyar egy birka nép, bármit meg lehet velük tenni.
    -aki tüntet, az egy f@sz, úgysem ér semmit.
  • Fbn Lx
    Ha nem lennének és soha nem lettek volna emberek akik látványosan ellenállnának, már itt sem tartanánk, bármit megtehettek volna velünk.
    Bár jórészt így is, szóval közel sem az a baj, hogy az emberek kimennek tüntetni, hanem az, hogy nincsenek elegen, és nem elég határozottak. Egy sor ekkora pofátlanság után, sőt, tulajdonképpen már gyurcsány híres beszéde után kint kellett volna állnia a népnek a parlament előtt, fegyverben. Azt hiszed, hogy más országban el lehetett volna játszani büntetlenül azt, amit itt?
    Nincsenek igazi vezetők, akik összefogják a népet, és cselekvésre bírják, mint '48-ban. Nagy tévedés, hogy itt az a baj, hogy tüntetnek az emberek - inkább az, hogy közterületet rongáló szélsőséges agyament állatok miatt mindenkit lenéznek, akik változtatni akarnak és ellenállnak.
  • Cat 02 #53211
    Azok sose kerülnek bele...

Ám akik itt vitatkoznak: ha egy náci ss tiszt, átáll a szövetségesekhez és megöli Hitlert, akkor most ő gerinctelen hazaáruló ?
  • 89
    te olyan semmilyen
  • Fbn Lx
    a hazád egy közösség?
    a hazád a politikusok, vagy az állam?
    oh, ennyi fasságot.
  • Motoroj
    Hát nem gyenge.

Rundstedt17:]i]"Döntsétek el most komcsi vagy náci vagyok?ajh de unom már ezeket az érveket"[/i]
    Szerintem kozmopolita. Nihilista.
    Ezt nem érvként hoztam fel, de azok után, hogy azt írtad, hogy "propaganda mű" (az Egri csillagok), felmerült a kérdés, hogy mi a mérce?
    Ugyanis az Egri csillagokat romantikus történelmi regényként tartják számon jobb helyeken, propagandának nevezni nem tudom milyen körökben szokás.
    Marx csak egy tipp volt, mondjuk hasraütésszerűen, reméltem kibújik a szög a zsákból.
    Nem bújt, de már nem is annyira érdekel.
  • Fbn Lx
    semmi = 0 befektetett munka. gondolom így is értetted.
  • Fbn Lx
    Ezzel csak annyi a baj, hogy attól, hogy a saját hazádat feladod, a többi "kreálmány" még létezni fog, nem fog hirtelen mindenki úgy dönteni a világon, hogy megszűnnek a határok, és egybeolvasztják a népeket. Ha te feladod azt, ahová tartozol, a saját népedet, azzal csak te leszel kevesebb. Mert a te népeden kívül mindenféle nép fog valahová tartozni; te viszont nem.
    Nem hiába mondják, hogy a hazád az egyetlen hely, ahol igazán élhetsz.
  • Szabi84
    Nem árulnám el, bár halál esetén gondolkodóba esnék. Nem szívesen szerepelnék a törikönyvben, úgy mint egy gerinctelen féreg...
  • Fbn Lx
    Egyébként érdekes, hogy akik belemennének, pont ők hajlamosak a hazát és a magyar mentalitást szarral dobálni. Elég komoly önirónia.
  • Carlos

Szintén!
  • Rundstedt17
    Így van.
  • Carlos
    Simán. Persze. Gond nélkül.
  • N1ggA
    az jött le, hogy semelyik se vagy, de komcsi/baloldali az egyértelműen nem
  • Bruk
    Himnusz hallatán én is libabőrös leszek.
  • Rundstedt17
    Döntsétek el most komcsi vagy náci vagyok?ajh de unom már ezeket az érveket
  • LordVenom
    Én sem áldoznám fel magam az országért,de ez a pocskondiázás már kicsit kezd direktbe átmenni.

Szeretnék elmenni innen messzire,és a jövőmet nem ebben az országban építeni,de mégis ha meghallom a honfoglalás zenéjét,vagy a szózatot,lúdbőrős leszek.

Azért sajnálom azt az embert,aki ezt egy kicsit sem érzi át.
  • Rundstedt17
    Ez így igaz,egy értelmes realista ember belátja
  • Magic Boy
    Én is az elsőre nyomtam.
    Hogy miért?
    Azért, mert jelenleg Magyarország mindenkinek a Hazája csak nekünk Magyar embereknek nem.
    Így nincs is mit elárulni, hiszen ahhoz, hogy legyen mit elárulni ahhoz az Magyar államnak is máshogy kellene hozzáállnia.
  • N1ggA
    áh. jobbos a srác
  • Rundstedt17
    Az embernek a saját élete kell hogy a legfontosabb legyen.Aki egy olyan közösségért való meghalást reklámozza akik leszarnak az vagy politikus vagy hülye vagy agymosott.
  • Heffi
  • Motoroj
    Rád mi hatott? Marx?
  • Bruk
    Nyilván.
  • Rundstedt17
    Igen boldogan,tiszta lelkiismerettel
  • Bruk
    Szeretem a magyar nyelvet, szeretem a magyar ételeket, szeretem a magyar tájakat.. De bocs, ez kevés ahhoz hogy feláldozzam magam.
  • Motoroj
    Egy népszavazás lebonyolítása sem aprópénz.
  • Rundstedt17
    Egy propaganda mű,rám nem hatott
  • Motoroj
    Még szerencse. Bajban lennénk, ha Rundstedt17-en vagy SötétBarmon múlna a HAZA (tehát nem a kormány, nem a rendszer, NEM) sorsa.
  • Bruk
    Max annyit hogy szék*rják a várost és aztán az is plusz költség.. és ők az igaz magyarok..szánalom.
  • POI33
    Sajnos egyre jobban kezd beérni a bibsik agymosása hogy kitöröljék az emberekből a nemzeti öntudatot.
  • Motoroj
    De azért álmodozzatok csak a semmiért kapott mesés gazdagságról...

A hazaárulás nem semmi.
    Szerintem te sem így gondoltad, csak pontatlan fogalmazás.
  • tom235
    Hát, a politikusok is eltudnak...
  • autoszimulator
    de ti hisztek ezekben a mesékben, hogy a MAI világban ilyen saját emberáldozatokkal bármi is megváltoztatható? Ugyan ezt érzem mikor kimennek felvonulni a tömegek, tüntetnek, de mit érnek el vele? Jórészt semmit.