127612
  • F1re
    A halálban mindenki egyenlő, ennyi erővel minden elhunytnak nyílhatna külön topik \ Ha nyílik egy ilyen, indulok flémelni.

qrva idegesitoek az ilyen topicok.....

én is sztár vagyok mégse fogtok topicot nyitni ha meghalok :D
  • petyke06
    szerintem egy olyan kéne ahova mindenki leirja h mit hallot és kiröl DE HÁT CSAK VESZEKEDÉSBE TORKOLNA AZ EGÉSZ SZERINTEM :d
    dee annyira nem rossz ötlet... egy probát megérne talán :D
  • Darukezelő
    Ja, csak Józsi néni a legjobb bográcsos krumpli paprikása ellenére lehet, hogy egy lusta, 8 általánossal rendelkező, értéktelen szarkupac volt egész életében. Azok az emberek akikről meg topik nyílik, általában letettek valamit az asztalra, ami miatt megemlékezünk rájuk. Vagy ami miatt becsültük őket életük során. Abban igazad van, hogy halott és halott között nincs különbség, de azért ha megnézzük az életüket, akkor lehet már másról van szó. Persze a hírességek között is vannak szarkupac emberek, de szerintem az már 2 külön dolog, hogy mivel lett híres (milyen a munkássága magyarul), és milyen a személyisége. Anno magyar tanárom mondta az egyik költőre, hogy munkássága terén egy felülmúlhatatlan egyéniség, viszont mint személyiség egy utolsó...Az már megint más dolog, hogy az adott ember mindig akkor jut az eszünkbe, mindig akkor téma, mikor meghal. Előtte azt sem tudjuk mi van vele. Gondolok most itt erre a topik mizériára, xy-ról egy topik sem volt amíg élt, ahogy meghalt már nyílnak is az emlék topikok. Pörögnek x hétig, szó esik erről arról, aztán idő után pangásnak indul.
  • REPS0L
    ugyeeeee?
  • Sickness
    hogy te milyen geciokos állat vagy. hihetetlen...
  • Lacee86
    Sztem EGYETLEN ilyen topik kellene, amiben az elhunyt hírességekről lehetne beszélgetni, persze értelmesen. A halálban mindenki egyenlő persze, de azért mégiscsak a népszerű emberek közérdekűek ebben a témában is, ez van.
  • predator1982
    egyéb, nekem mindegy
  • kocsisgabor9999
    R.I.P. Józsi bácsi! Isten sitten büntesse a tettest.
  • Rage47
    én azt sem bírom, mikor X-eket kirakják msn-en, és én vok a hülye, miért nem rakom ki -.-
  • Pepsi Twist
    Ha nyílik egy ilyen, indulok flémelni.

Mi a fasznak? Józsi néni meghal senki nem tudja csak a falu utcájában a 2 szomszéd... azt ugyan úgy 1 átlagos ember volt mint bármelyik "Híres" ember... és talán ő is híres volt mert lehet ő csinálta a legjobb bográcsos krumpli paprikást...
  • VRSDM
    egyéb.
    nem hiszem hogy megtisztelő hogy intereneten beírod hogy rip.
    annyi elég az " akiktől szivesen búcsúzunk " topik.
    megtudni ki hunyt el. és tudomásul venni.
    de linkelni tube-ról vidiket meg satöbbi

nekem a körítés mint interneten gép előtt stb.
    nem megtisztelő.
  • chhaya #53288
    Ha van már az adott emberrel foglalkozó topik, akkor felesleges ilyet nyitni.
  • Cat 02 #53287
    Fasság, azon kívül mind1.
  • Rundstedt17
    "(asszem)"
  • szucsy89
    nincs rá szükség
  • Heffi
    A halálban mindenki egyenlő, ennyi erővel minden elhunytnak nyílhatna külön topik.

De véletlen a flémre nyomtam :D
  • milk4
    A szándékot értékelem, de felesleges, mivel úgyis csak vitatkozás lesz belőle.
  • tigerbácsi
    nem. csak ha azok az emberek tovább élnek kik a háborúkban elesnek van esély arra hogy születik gyermekük. más megközelítésben pedig egy időintervallumban az élők szám több mint ha elestek volna.
  • LaszloLedzenyi

• Dick Riddick
    Nem az a lényeg hogy mások milyennek látnak, hanem az hogy te magadat milyennek.
  • PesSim
    Köszi, ahhoz még fiatal vagyok (asszem) :D

#53274 re: nálad a béke = gyerek csinálás?
  • kovacsgellert
    A szándékot értem, de szerintem hülyeség...
  • Bruk
    "A halálban mindenki egyenlő, ennyi erővel minden elhunytnak nyílhatna külön topik."
  • Rundstedt17
    Kapuzárási pánik?
  • somdav95
    Egyéb / Nekem mindegy.

• tigerbácsi
    na azon ne is dolgozz! túlszaporodik a Föld! :-)
  • PesSim
    Jah, hogy egy emberrel kevesebb :)
    Életemben nem csináltam semmi értékelhetőt vagy maradandót.
    bár még a világbékén dolgozom :D
  • Rundstedt17
    Egyéb / Nekem mindegy.

Dehogynem,mindenkié jelent vmit.
  • PesSim
    Egyéb / Nekem mindegy.

Az én halálom semmit sem fog jelenteni :(
  • tenkenorman
    Kobináltam a válaszokat.
    A szándékot értékelem, de a halálban mindenki egyenlő.
  • Győri Devi
    nekem mindegy
  • balee4
  • extramagascsaj

Egyéb / Nekem mindegy.

• pista89
  • tigerbácsi
    ok legyen igazad.
  • tommygear
  • autoszimulator
    Egyrészt:
    A halálban mindenki egyenlő, ennyi erővel minden elhunytnak nyílhatna külön topik.

főleg azok, akik előtte sose érdeklődtek az adott ember, s munkássága iránt, majd halála után hirtelen ráéreznek, mekkora ember is volt, milyen jókat alkotott. Érdekes.

Nekem mondjuk a halállal, temetésekkel, s a megemlékezésekkel kapcsolatban alapból vannak fenntartásaim, de ez más kérdés.
  • ba32107
    Kis kitérő:

#53251, #53255, #53256: ez nem az egyéb kategóriába tartozik. A harmadik válasz pont ezt fejezi ki, csak máshogy van megfogalmazva. Ezért nem szeretjük az egyébet, mint válaszlehetőséget. Ha nincs szó szerint leírva, amit te látni szeretnél, már rá is nyomsz.

Egyébként lesz mutasd az eredményt opció, mihelyt Ability megcsinálja, mivel automatizálni szeretnénk (ne kelljen kézzel hozzáadni minden válaszhoz). De! Nem szeretnénk, ha nagyon befolyásolná a szavazás eredményét. Tehát ha tartósan túl sokan nyomnak a mutasd az eredményt-re, akármilyen okból, akkor az amúgy sem nagy létszámú szavazótábor egy része nem az érdemi szavazással fog foglalkozni.
  • Sickness
    Egyéb / Nekem mindegy.
    Elfér, maximum törlik...
  • poppe
    vagy egy évfordulók, és akkor a szülinapokról is meg lehetne emlékezni...
    nyisd meg! :)