127612
-
napi szintre nyomtam, mert bár nem hosszú szöveget, de folyamatosan kézzel írom a papírmunkát a melóban.... -
Mert az miért jó, ha nyomtatott betű írására tanítanak? Szerintem teljesen megfelelő a mostani írásoktatás. A kézírás folyóírást jelent, nem gépi karakterek másolását. Nem kell analfabétákat faragni az emberekből azért, mert a számítógép világában élünk. -
ball and stick annak a szép neve, nem-e?
legalábbis én már sok-sok éve ezt a fajta kézírást használom -
Emlékszem pár éve szerte a neten mekkora háborgás ment arról, hogy az Egyesült Államokban pár helyen a block írás (kicsit dőlt, nyomtatott-jellegű írás) mellett gépelni tanítják a kisdiákokat a folyóírás helyett. -
Az. A folyóírás oktatása szerintem hülyeség. Már általános iskola közepén is régen másfajta írásra váltottam. -
heti szinten, szeretek kézzel írni, sokkal átgondoltabb és kifinomultabb lesz mindig az a szöveg, amit papírra vetek és nem monitorra.
persze megértem az ódzkodást a kézírástól, szerencsétlen magyar nép áldozatául esett annak, hogy valami molyszagú öregember a nagy kommunizmusban kitalálta, hogy "jó lesz ezeknek a parasztoknak az a cé kötéses szemét!", és a nép azóta is szívja valami fogyatékos hugyosjóska elmebaját.
...vagy ráébred, h mekkora fos az iskolákban tanított kézírás, és vált valami használhatóra. -
Hála az égnek minket középsuliban nagyon jól megtanítottak, főleg magyarból. Már elsőtől kezdve az volt, h folyamatosan mondta a szöveget a tanár, és direkt nem úgy diktálgatta címszavanként. Eleinte nehéz volt követni így, de aztán hamar bele lehetett jönni. Gyakorlatilag a 4 év alatt csak a saját füzetemből tanultam, és teljesen elég volt az 5-öshöz. Hasznát is veszem ennek a készségnek azóta is. -
Értelmesen megírt >>>>>> hosszú.
... persze aki nem járt be az előadásokra, annak segítség lehet, ha az amúgy feleslegesen lefutott köröket is elolvassa, legalább találkozik a tanár gondolataival a tananyagon kívül is :)
-
hugopareiros #120233 vizsga előtt meg milyen jól is jött a hosszabb jegyzet :) -
Én küldtem be. -
karajjj #120231 nálunk is volt olyan :D aztán mikor véletlen lemaradt, akkor kérdezgetett is, hogy mit mondott az előbb? -
Hát, amennyire néhányan nem tudnak jegyzetelni... egyetemen is volt szaktárs, aki majdhogynem folyamatos átiratot készített az előadásból :) -
gondolom valakinek megkezdődött az iskola és beküldte...
mondjuk A/4 oldalt teleírni már nem "jegyzetelés szint" szerintem:D -
kiatökömírkézzelilyenhosszúszövegeket???
(najó mondjuk anyám szokott :D)
-
A/4 oldalnyit szinte soha...
írni szoktam naponta, de max ilyen sticky noteokra, meg 1-2 sor memot. -
Csak akkor ha a zh-n vagy vizsgán sokat kell írni, illetve ha lehet használni kézzel írott puskát. Egyébként nagyon elszoktam már a kézi írástól, géppel gyorsabb és el is tudom olvasni :D -
karajjj #120225 kézzel írni max a meetingen szoktam, ha rám vonatkozó dolog van, vagy ha a monitor aljára kiragasztok valamit a cetlit kézzel írom, esetleg nagy ritkán borítékot kell címezni -
Szinte soha. -
hugopareiros #120223 Hosszú szövegeket írni konkrétan havi szinten ha (sőt szerintem évente, mert ha hosszabb szöveget kell írnom, azt gépen kell)...viszont jegyzetelni - tervezni - gondolatokat felírni napi szinten.
Ma is elhasználtam már 2 A/4-es oldalt és még csak 10:39 :( -
De, számít. -
Hát, mostanában már csak havi szinten, mert kevés egyeztetés van. Régen heti szinten ment. -
Heti szinten. Mivel elég sok egyeztetésre és megbeszélésre járok így elég sokat is jegyzetelek. -
Hát én úgy vettem, h igen. :) Úgy -ha a szorgalmi időszakot nézzük- akkor szinte heti szinten. Amúgy melóhelyen keveset írok kézzel (csak feljegyzéseket a naplómba), mindenre ott a gép. -
Iskolai/egyetemi jegyzetelés számít? (Gondolom nem) -
Egy már volt, 4 éves koromban. Elég furcsa álmom volt közben. Azt éreztem mintha az orvosok meg a nővérek körbe körbe mentek volna a műtőasztal körül és folyamatosan csattogtak a klumpájukkal. -
na akkor megnyugodtam, nekem a combom belső felén van, mondjuk zavar mert egyre nagyobb, januárban akarom megműttetni -
:D -
és én éppen reggeliztem, kösziek... :D -
Nekem a fejemen volt 2. Mivel tar kopasz vagyok elég szembetűnő volt, így plasztikai sebésszel leszedettem. Nem volt altatás. Hát elég zombi volt, főleg az injekciók. Kaptam köréjük sokat, de minden szúrás a csontban végződött, mivel hát nincs sok hús az ember fején. Sajna én sokat vártam vele mire elmentem, így betokosodott ami azzal járt, hogy recsegett ropogott mikor kivágták őket.
Utoljára szerkesztette: immovable, 2014.09.03. 08:02:39 -
Nem volt még de kicsit félek is tőle, mert lehet kelleni fog, vádlimnál van egy elég nagy zsírcsomó, doki azt mondta nem fontos műteni amíg nem okoz tünetet (nem nyom ideget, izmot) vagy nem zavar esztétikailag. Lehet előbb-utóbb rászánom magam. Viszont elég beszari vagyok ha ilyen műtétekről van szó. -
Egy volt, nyakizmot kellett kicsit átszabni. -
Freeda Krueger #120210 nem volt -
Blum #120209 Megdagadnak a golyóid. Könnyű észrevenni. :D
Amúgy vicces volt, mert az elsőt zuhanyzás után vettem észre és kapásból azt hittem, hogy daganat.
A másik meg úgy volt, hogy este lefeküdtem még semmi gond nem volt de reggel mar 3X akkora volt mint előző nap este. -
kamionosjoe #120208 Egy volt.
Vakbelemet kivették. Azóta már nem röhög. -
Akkor ugyan az a tünete mint mikor tiniként összejössz az első csajoddal,smacizgattok egész nap,eksönre nem számítasz de persze mered a léc.És szegény szervezeted felkészül feleslegesen a nemzésre csak benned marad a cuccos.Az is olyan érzés,hogy fáj a heréd,feszül,járni is nehezen tudsz.Velem is ez volt,nem tudtam mi bajom van.Hazaértem,google,gyakorikérdések,ugyan ez a szitu egy gyerekkel.MEgoldás:Verd ki.XDHasznált.Meg ugye ilyenkor még benedvesedik a fütyi az izgalomtól:)Ha nem szalonképes amit leírtam akkor törölhető. -
1 votl csak, mikor 2 helyen törtem el mind a két csontot az alkaromban. :) kértem, hogy altatás plz :) nem akarom látni, hallani mi folyik majd ott :D -
Még nem, csak helyi érzéstelenítéses. (Szájsebészet, kézsebészet, plasztikai sebészet.) -
Egy, mandulaműtét kb 12-13 éves koromban. -
karajjj #120203 rágugliztam, elég durva! -
Kettő.
1.Epeműtét,epehólyagot távolítottak el.
2.Plasztikai sebészet.Has és mell felvarrás nagymértékű fogyás után.