127612
-
Fbn Lx #53781 erre én inkább nem is válaszoltam, de biztos vagyok benne, hogy mindhárman az elsőre szavaztak.
Az sg-n napról napra egyre többen gyakorolják az öniróniát
-
majd egy kicsit kesobb. lesz meg ilyen :D -
#53774| #53773 #53772
Most mondjam, hogy hű lenyomatai vagytok a magyar társadalom mentális állapotának? -
Fbn Lx #53778 a circát én már megelégeltem, eddig 3 circám volt...
az első bírta egy évig, fasza volt, kényelmes. a másodiknak 2 hónap után szétkopott a sarka, azt kicserélték a harmadikra, ami tényleg szarrá nyomta a lábujjaimat és lett pár bőrkeményedésem, úgyhogy jobb híján visszatértem a legelsőre, ami még elfogadható állapotban volt -
ugyanannyira mint más nemzetiségűekre, ez alapvető emberi tulajdonság -
Fbn Lx #53776 szerintem ez általános (buta) emberi tulajdonság, ilyen mindenhol van.
Valahol tán kicsit jellemzőbb, valahol meg kicsit kevésbé, de nem ismerek eléggé más népeket ahhoz, hogy össze tudjam hasonlítani. Néha kicsit mindannyian ilyenek vagyunk, azok is, akik az elsőre szavaztak és fröcsögnek emiatt. Gyarló és irigy alapvetően mindenki. -
Rundstedt17 #53775 na jah 
-
és az aláírásod is
:D
-
Rundstedt17 #53773 mi is olvastuk a nagy szavazó topicban
-
vótmá -
A pokolban ellenőrző körutat tart a főördög.
Látja, hogy mindenfelé főnek az üstben az emberek, találomra kiválaszt párat az üstök közül, hogy leellenőrizze a segédeit, hogyan akadályozzak meg, hogy az emberek elszökdösését.
Az első üstnél a következő választ kapja:
- Ebben németek vannak, kiírtuk nekik egy táblára, hogy tilos kiugrálni, ezért benne maradnak.
A második üstnél géppuskás őrök állnak:
- Ebben oroszok vannak, ha valaki ki akar mászni, azt géppuskával visszakényszerítjük.
A harmadik üstnél sehol senki, tábla sincs a környéken.
Nagy nehezen talál egy segédet és megkérdezi, hogy ezt az üstöt miért nem őrzik?
- Hjah? Ebben a magyarok vannak, ha valaki kimászna a többiek úgyis visszahúzzák. -
Van benne igazság, de túlzás lenne azt állítani, hogy máshol nincsenek ilyen emberek. -
Rundstedt17 #53769 Igazi hungarikum, nincs még egy ilyen irigy népség -
Van benne igazság, de túlzás lenne azt állítani, hogy máshol nincsenek ilyen emberek -
Van benne igazság, de túlzás lenne azt állítani, hogy máshol nincsenek ilyen emberek.
Csak itt sűrűbben fordul elő,ez a mentalitás^^ -
pl. a mongolok is rohadtul egymas ala tudnak tenni neha :) viszont vannak rendesek. de sztem ez sok nemzetnel igy van. mi mar magunkat utaljuk nem egymast :D -
Ez egy ránk erőltetett butaság, nem igaz.
Kisebb közösségekben kevésbé jellemző (ha csak nincs valami bomlasztó tevékenység), Budapesten nyilván hétköznapibb jelenség, bár személyes negatív tapasztalatom eddig még nem volt ezzel kapcsolatban ott sem. Ha van is valami, az csak is az előző és a mostani rendszer hibájából ered. -
Van benne igazság, de túlzás lenne azt állítani, hogy máshol nincsenek ilyen emberek. -
Van benne igazság, de túlzás lenne azt állítani, hogy máshol nincsenek ilyen emberek.
Ennyire ismeritek a világ összes népét, hogy meg tudjátok állapítani azt, hogy máshol ilyen nincs? -
pedig van :) -
Igazi hungarikum, nincs még egy ilyen irigy népség. -
pista89 #53760 Igazi hungarikum, nincs még egy ilyen irigy népség. -
Sajnos az én tapasztalatom szerint ez Magyarországon egy nagyon is létező dolog de szerintem túlzás lenne azt mondani, hogy csak nálunk van így...
Inkább az adott embertől függ mint hovatartozástól.
Röviden: 2. -
Ez egy ránk eröltetett butaság, nem igaz. -
2. -
az tény, megkérdőjelezhetetlen, hogy ilyen nép vagyunk. de az is biztos, hogy nem vagyunk ezzel egyedül. Azon nem kell csodálkozni, hogy gazdag országokban ez nem jelentkezik, hisz ahol a népnek van pénze, jó anyagi háttere, nincs értelme azt nézni, más mit vett, mert ő maga is megveheti. Ahol viszont nem így van, hát ott hamar kialakul ez az irigység. + mi már a múltban is kaptuk az ívet, mindig csak irigykedni volt lehetőség. -
-
az h van erre egy szólásunk, amit már az óvodások is ismernek, az sztem sokat jelent :D
van itt sok külföldön dolgozó, arrafelé van ilyen hasonló szólás? -
na ide is beette a fene! -
Legalább valamiben van összefogás. Pozitív szemlélet rulz. :D -
Van benne igazság, de túlzás lenne azt állítani, hogy máshol nincsenek ilyen emberek -
Nyilván mindenhol sok az irigy ember. Ahol könnyebb az élet, ott kevesebb. Ahol nehezebb összekuporgatni egy BMW-re valót, ott több. -
DIESEL DOG #53745 Ezt akartam beírni! Gyorsabb voltál... :)
Amúgy nagyon sok igazság van ebben a viccben. A valóságban is sajnos ezt tapasztalom. Az emberek inkább egymásba beletörlik a lábukat, minthogy inkább segítene a másiknak... -
A pokolban ellenőrző körutat tart a főördög.
Látja, hogy mindenfelé főnek az üstben az emberek, találomra kiválaszt párat az üstök közül, hogy leellenőrizze a segédeit, hogyan akadályozzak meg, hogy az emberek elszökdösését.
Az első üstnél a következő választ kapja:
- Ebben németek vannak, kiírtuk nekik egy táblára, hogy tilos kiugrálni, ezért benne maradnak.
A második üstnél géppuskás őrök állnak:
- Ebben oroszok vannak, ha valaki ki akar mászni, azt géppuskával visszakényszerítjük.
A harmadik üstnél sehol senki, tábla sincs a környéken.
Nagy nehezen talál egy segédet és megkérdezi, hogy ezt az üstöt miért nem őrzik?
- Hjah? Ebben a magyarok vannak, ha valaki kimászna a többiek úgyis visszahúzzák. -
*szip szip*
flémszagot érzek -
Igaz.