127612
-
megyek még egy kört a körforgalomban -
BIZ0906 #53860 -Egyéb: Meg kérdezem "Mizu vidéki vagy?" xD -
Ez a 2 mondat a Pite 3-ból való:
"-Nincs olyan nő, akivel szívesen leélnél egy egész életet?
-Mind olyan..."
Ez néha eszembe szokott jutni, ha sok jó csajt látok.
-
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek, nem kell ezt túlbonyolítani... utána általában akaratomon kívül sóhajtok egyet.
Ilyen dolgokon pont, hogy nem szoktam izgulni, inkább csak elszomorodni picit magamban pár pillanatra. -
Magabiztosan rámosolygok az illetőre.
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek, nem kell ezt túlbonyolítani.
attól függ milyen napom van :D -
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek, nem kell ezt túlbonyolítani. -
DIESEL DOG #53854 Én általában szépen rámosolygok a hölgyeményre...
Van amikor bejön, van amikor nem. Tapasztalat. Vagy elküld a picsába, vagy nem...
Én ezt inkább a szórakozó helyeken szoktam bevetni ahol lehet csajozni... -
Total zavarba jovok,neha sirdogalok is kicsit a sajat nyomorusagomon.
Haha.Megnezem a segget,de ennyi. -
nem feltétlenül magabiztosan, de mosolygok, mondjuk sajnos én arcokat nem tudok megjegyezni, ha csak párszor láttam, így rengetegszer van hogy ismer engem a másik fél, nekem is ismerős, nézzük egymást, köszönjünk, vagy ne :D na ilyenkor a zavart énem kerül elő, mert ciki, olyan mintha bunkó lennék.
Egyetem környékén az ilyen idő, mint a szeptemberi, és ami márciustól kezdődik, kegyetlen :D jó idő, mindenki a suli körül, csajok lengén, mm :D -
Fbn Lx #53850 ezt arra fel írtam, hogy az egyetemista lányok nyárias öltözködéséről beszélgettetek.
Egész nap kapkodom a fejem. Na ezért utálok D: -
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek -
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek.
Néha meg kellene állnom mosolyogni! :D
-
Fura. Április május és szeptember eleje, pont a legszebb időszakok voltak egyetemi éveim alatt, minden félévben. -
Rundstedt17 #53846 parasztok
-
én megvárom, míg elmegy mellettem, feltűnően utánanézek, és azt üvöltöm h bsznám a pcsád :D
sztem hatásosabb :D -
Fbn Lx #53844 amúgy gyűlölök egyetemre járni. Április-május valamint szeptember hónapokban különösen gyűlölök. -
Fbn Lx #53843 megnézem magamnak, odakiáltok neki, hogy "b@sznám a p*nád", haverokkal röhögünk rajta és hallgatjuk tovább a diszkó zenét a mobiltelefonon. -
Néha muszáj ezt is alkalmazni mikor nyomorékok bámulnak |igen, tapasztalat :D | -
Rundstedt17 #53841 Na igen szerintem is az a legjobb látvány
-
-
-
uccsó. -
vagy leszarom :D -
huntofa #53836 Van párom , igy gyakorlatilag senki nem érdekel aki az utcán megbámul. Gyakorlatban is volt már olyan esetem többször is hogy megszólítottak, mivel megakartak ismerni , én meg egyszerűen egy: ,, Unlak , kopjál le" szöveggel rájuk se néztem. -
pista89 #53835 Magabiztosan rámosolygok az illetőre. -
ba32107 #53834 Fura, nekem valahogy a több ruha jobban megmozgatja a fantáziámat :D Pl. télen, amikor a sok csaj szép testhez simuló kabátban, feszes farmerben meg csizmában mászkál, na én akkor csorgatom a nyálam :D -
najah :D provokalnak... -
Rundstedt17 #53832 De az felér egy önkínzással
-
És akkor csodálkoznak, hogy az emberfia szinte csak arra gondol, amire az evolúció trenírozta a férfiembert.
-
Minden héten átsétálok, mikor edzésre megyek. Csak pislogok apám, hogy milyen pipik járnak oda. :) -
Najah :) Teli van veluk... most mar elviselheto, de nyaron amikor alig van rajtuk ruha azt mar nem birja a szivem. Tenyleg kiboritanak :D Ilyenkor mar felvesznek vmit es tenyleg annyit mondok, hogy szep meg helyes. Nyaron volt,hogy karomkodtam "kurva eletbe vagyetek mar fel valamit az istenert..." :D -
Rundstedt17 #53828 Bár azért elcsodálkozom hogy ilyen sok külsőre igen jó nő van,akkor tvben miért mindig a csúnyákat állítják be szépnek?
-
Rundstedt17 #53827 A villamos az fix de műszakihoz már lennének kétségeim
-
Hazafelé átsétálok a BME-n és felszállok a villamosra. Jó napot van ugye? :) -
Rundstedt17 #53825 Így van tömegközlekedés de ha bemész egyetemre akkor is lehet bőven látni jót.
-
azért a bkv-n óvatosan! jó nők is hatalmas pofont tudnak adni :-) -
Igazából a vicces, hogy az embernek ha kicsit van mázlija és villamoson, metrón stb. annyi csinos csaj és nő veszi körbe, hogy lehetetlen nem vonzóra ránézni. Én meg alapvetően most jó passzaban vagyok, szóval miért ne mosolyogjak?
-
"Tényleg nem érdekel akárki is az, úgyhogy rá sem bagózok."
A barátnőmön kívül nem nagyon érdekel más csaj. Max 1 rápislantás oszt ennyi :D