127612
  • RS
    "Általában könnyű, vagy legkönnyebb szinten. A játék legyen laza kikapcsolódás."
  • z99999
    egyéb, amivel játszom, annak nincs nehézségi fokozata
  • GhostRider1 #54183
    Nem szoktam játszani.

• tigeroo
    általában legkönyebb szinten...a "kedvencekkel" persze többszöri végigjátszásnál már végigtoltam akár legnehezebben is...

de mivel az utóbbi években szinte csak mmo-ztam, ez a kérdés nem aktuális (meg amúgysem játszom már jóideje)
  • N1ggA
    Nem játszom
  • JohnnyNapalm
    Általában normál szinten
  • Hegi90
    Normal
  • DJKonya
    Általában normál szinten, az arany középutat választom.

De viszonylag ritkán játszom olyan játékkal aminél így kéne kiválasztani a nehézségi szintet.
  • tommygear
  • Bruk
    Szinte sosem játszom. Ha esetleg találok valami jó játékot ami elindul a gépemen akkor játékstílustól függ, közepesnél könnyebre sosem teszem.
  • [HUN]FaTaL
    Egyéb:

Teljesen változó, játékfüggő.
  • Rundstedt17
    Q3-ban például alapfokozatban egy óvodás is ász.....
  • Motoroj
    Általában alapfokozaton.

Q3-ban például elég komoly reflexek kellenek a nightmare fokozathoz.
  • Freeda Krueger
    Először könnyűn,aztán nehezen is végigviszem...
  • bogyoka

• Ic3 m4n
    Általában nehéz / legnehezebb szinten. Szeretem a kihívásokat.
  • Lacee86
    Főként FPS-ekkel és autós játékokkal játszom. Szinte mindig a normál nehézséget választom, legfeljebb ha igen könnyű (főleg az elején), ott teszem magasabb szintre, aztán később ha már nagyon az élvezhetőség rovására megy, akkor visszateszem.
  • F1re

ha nem ismerem h milyen jatek akkor normal ill ha van 5 fokozat akkor a 4. :D
    nem szeretem ha könnyü a játék mert akkor gyorsan megunom
  • Simaji
    Normál vagy könnyű. Később meg esetleg nehéz. :)
  • Pepsi Twist
    Egyéb (teljesen játékstílustól függ, hangulatfüggő, stb.)

Attól függ mivel... FPS persze hogy legnehezebb viszont másik valami kalandjáték vagy egyéb szar az normal vagy extra könnyű
  • MR ME
    álltalában normál fokozaton
  • Calver
    2000-es évek elején megjelent cuccokat még nagy általánosságban normálban toltam, mostmár szinte mindent legnehezebb szinten - és nem azért mert annyival jobb lettem, ó nem. egyszerűen ennyire levitték a lécét h az aktuális játék megfeleljen egydimenziós józsikának is. én a már tisztára nyalt alfelű Halo-t vádolom, ők kezdték ez a "beülök a sarokba sírni és felgyógyulok 3 mp alatt" mókát. a "mutatom hogy józsika hova menjen, nehogy gondolkodnia kelljen és kis darabkák leessenek a megterheléstől a tyúkagyából" féle retardáltságért pedig bizony a Bethesdát vádolom. arról gőzöm sincs ki találta ki, hogy mindenkinek csőlátása van és elég nekik a 60°-os látószög, de egy homokos bantu négerek teli börtönben a kőfejtés igazságos büntetésnek tűnne neki.
  • balee4
    Általában normál szinten, az arany középutat választom. Aztán elképzelhető, hogy több nehézségi szinten is végigtolom a játékot, ha jó.
  • kuci06
  • Carlos
    Általában normál szinten, az arany középutat választom. Ha nem megy a normál akkor easy, ha könnyű a normál akkor hard.
  • NEOreg3
    normál, vagy könnyű

számomra az nem szórakoztató, hogy nehezebb szinten valamit 20x is újra kell kezdenem
  • Dick Riddick
    Mostanában már egyáltalán nem játszom, de korábban mindig a legnehezebb volt a favorit. A haverok hülyének néztek miatta.
    Vallom hogy akkor jön elő az igazi íz ha meg kell küzdeni minden centiméterért.
  • panther112
    pasziánsz, fekete özvegy, WoW (utóbbit 4év után 1 hónapja lemondtam)
  • zsutyesz
    passziánsz?
  • predator1982
  • panther112
    Nem játszom/ha mégis, abban nincs fokozatválasztás.
  • OrioN the S
    az egyebhez beirhattad volna, hogy meg elvezed is.
  • predator1982
    félreértettél, most nem azért nem szavaztam, mert nem találtam a nekem valót:-)
  • Rundstedt17
    Nem szoktam játszani,már nem kötnek le esetleg nagy ritkán.Abban az esetben normál szintet választok,illetve a legnehezebbet(kivéve ott ahol a gép csalását jelenti)
  • DIESEL DOG #54151
    Ha ritkán kedvet kapok ahhoz hogy játsszak, akkor is általában normál módban, tehát a másodikra nyomtam...
  • immovable
    Nem játszom.
  • Molnibalage
    Viszonylag nehézre rakom azon tényből kifolyólag, hogy általában túl könnyűek a játékok. Ha valamivel játszok az általában régi játék, ergo elég jól ismerem, szintén kell valami kihívás. Mostanában viszon nem is igazán játszom.

Hozzáteszem azért vannak igen eltolt nehézségi szitre belőtt játékok, ahol a 5-ből 2. szinten nem lehet szinte semmit csinálni...
  • zsutyesz
    Általában normál szinten.
  • OrioN the S
    Nem szoktam játszani.

Kinottem... vagy nem is tudom... mar nem kotnek le :\ Neha azert ramjon a jatszhatnek, de par percen belul el is mulik.
  • Calver
    üdvözöllek az interneten, kicsi troll.