127612
-
"Általában könnyű, vagy legkönnyebb szinten. A játék legyen laza kikapcsolódás." -
egyéb, amivel játszom, annak nincs nehézségi fokozata -
Nem szoktam játszani.
-
általában legkönyebb szinten...a "kedvencekkel" persze többszöri végigjátszásnál már végigtoltam akár legnehezebben is...
de mivel az utóbbi években szinte csak mmo-ztam, ez a kérdés nem aktuális (meg amúgysem játszom már jóideje) -
Nem játszom -
Általában normál szinten -
Normal -
Általában normál szinten, az arany középutat választom.
De viszonylag ritkán játszom olyan játékkal aminél így kéne kiválasztani a nehézségi szintet. -
Általában normál szinten, az arany középutat választom. -
Szinte sosem játszom. Ha esetleg találok valami jó játékot ami elindul a gépemen akkor játékstílustól függ, közepesnél könnyebre sosem teszem. -
Egyéb:
Teljesen változó, játékfüggő. -
Rundstedt17 #54174 Q3-ban például alapfokozatban egy óvodás is ász..... -
Általában alapfokozaton.
Q3-ban például elég komoly reflexek kellenek a nightmare fokozathoz. -
Freeda Krueger #54172 Először könnyűn,aztán nehezen is végigviszem... -
Általában normál szinten, az arany középutat választom.
-
Általában nehéz / legnehezebb szinten. Szeretem a kihívásokat.
-
Főként FPS-ekkel és autós játékokkal játszom. Szinte mindig a normál nehézséget választom, legfeljebb ha igen könnyű (főleg az elején), ott teszem magasabb szintre, aztán később ha már nagyon az élvezhetőség rovására megy, akkor visszateszem. -
F1re #54168 Általában nehéz / legnehezebb szinten. Szeretem a kihívásokat.
ha nem ismerem h milyen jatek akkor normal ill ha van 5 fokozat akkor a 4. :D
nem szeretem ha könnyü a játék mert akkor gyorsan megunom -
Normál vagy könnyű. Később meg esetleg nehéz. :) -
Egyéb (teljesen játékstílustól függ, hangulatfüggő, stb.)
Attól függ mivel... FPS persze hogy legnehezebb viszont másik valami kalandjáték vagy egyéb szar az normal vagy extra könnyű -
álltalában normál fokozaton -
2000-es évek elején megjelent cuccokat még nagy általánosságban normálban toltam, mostmár szinte mindent legnehezebb szinten - és nem azért mert annyival jobb lettem, ó nem. egyszerűen ennyire levitték a lécét h az aktuális játék megfeleljen egydimenziós józsikának is. én a már tisztára nyalt alfelű Halo-t vádolom, ők kezdték ez a "beülök a sarokba sírni és felgyógyulok 3 mp alatt" mókát. a "mutatom hogy józsika hova menjen, nehogy gondolkodnia kelljen és kis darabkák leessenek a megterheléstől a tyúkagyából" féle retardáltságért pedig bizony a Bethesdát vádolom. arról gőzöm sincs ki találta ki, hogy mindenkinek csőlátása van és elég nekik a 60°-os látószög, de egy homokos bantu négerek teli börtönben a kőfejtés igazságos büntetésnek tűnne neki. -
Általában normál szinten, az arany középutat választom. Aztán elképzelhető, hogy több nehézségi szinten is végigtolom a játékot, ha jó. -
Általában nehéz / legnehezebb szinten. Szeretem a kihívásokat.
-
Általában normál szinten, az arany középutat választom. Ha nem megy a normál akkor easy, ha könnyű a normál akkor hard. -
normál, vagy könnyű
számomra az nem szórakoztató, hogy nehezebb szinten valamit 20x is újra kell kezdenem -
Mostanában már egyáltalán nem játszom, de korábban mindig a legnehezebb volt a favorit. A haverok hülyének néztek miatta.
Vallom hogy akkor jön elő az igazi íz ha meg kell küzdeni minden centiméterért. -
pasziánsz, fekete özvegy, WoW (utóbbit 4év után 1 hónapja lemondtam) -
passziánsz?
-
-
Nem játszom/ha mégis, abban nincs fokozatválasztás. -
az egyebhez beirhattad volna, hogy meg elvezed is. -
félreértettél, most nem azért nem szavaztam, mert nem találtam a nekem valót:-) -
Rundstedt17 #54152 Nem szoktam játszani,már nem kötnek le esetleg nagy ritkán.Abban az esetben normál szintet választok,illetve a legnehezebbet(kivéve ott ahol a gép csalását jelenti) -
DIESEL DOG #54151 Ha ritkán kedvet kapok ahhoz hogy játsszak, akkor is általában normál módban, tehát a másodikra nyomtam... -
Nem játszom. -
Viszonylag nehézre rakom azon tényből kifolyólag, hogy általában túl könnyűek a játékok. Ha valamivel játszok az általában régi játék, ergo elég jól ismerem, szintén kell valami kihívás. Mostanában viszon nem is igazán játszom.
Hozzáteszem azért vannak igen eltolt nehézségi szitre belőtt játékok, ahol a 5-ből 2. szinten nem lehet szinte semmit csinálni... -
Általában normál szinten. -
Nem szoktam játszani.
Kinottem... vagy nem is tudom... mar nem kotnek le :\ Neha azert ramjon a jatszhatnek, de par percen belul el is mulik. -
üdvözöllek az interneten, kicsi troll.