127612
-
Én ballagásomra fekete-fehér csíkos vans cipőbe mentem:D
Úgy volt,hogy apám majd hoz nekem cipőt normális méretben de nem hozott...:D -
F1re #54424 Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a diák.
Inkább csak azt szabják meg, hogy miben nem lehet a tanár. -
ba32107 #54423 Az semmi, gimis évfolyamtársam térdbakancsban, terepszínű nadrágban és cannibal corpse-os pólóban jött a saját ballagására :D -
vagy legyen egyenruha, vagy ne szóljanak bele. -
Valami egyenruha kellene a diákoknak.vagy ha nincs akkor:Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a diák. -
Ne szóljanak bele, se diáknál, se tanárnál. -
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a diák.
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár. -
de viszont nállnuk a katolikus álltalánosban volt eggyenruha. :D -
Az egyenruha minden nap sztem egy baromság, az olyan mint egy ilyen falanszter, mint egy gépezet, ahol teljesen elveszik az egyéniség. Mindenki öltözzön úgy, ahogy szeretne, de persze magamutogatás meg mások megbotránkoztatása nélkül. Jó persze, h nem bánnám, ha félpucér csajok jönnének velem szemben minden nap, de hát mégiscsak suliról van szó. Meg van ez az EMO meg punk, meg rocker meg mindenféle stílusok. Én sztem ezen belül is meg lehet találni azt a határt, ami még aránylag normálisnak mondható. Ilyen, h fiúk festik magukat (még a lányok is csak mértékkel), meg teli tetkó, tökig pirszing, tarajos haj stb. ezek már messze túlmennek a határon, tehát ezek semmiképp.
Hát tanár oldalon ritkán vannak ilyen problémák, mert most ugye abba nem lehet belekötni, h 60 éves bácsi miért a 35 éve divatból kiment NDK-s pulóverben jön. :) Esetleg férfitanárnak copfban van a haja, ebben lehet némi furcsaság, de megtiltani végül is ezt sem lehet. -
neeh -
1 szál gyúrós tangába is be mehetek ha kell.. xd -
Abban megyek be amiben akarok :) Sokszor beszóltak már de nem érdekel ;) -
Nem kell egyenruha, csak azt szabják meg, hogy mit ne viseljenek. Tanárok és diákok egyaránt. -
pista89 #54412 Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a diák.
Valami egyenruha kellene a tanároknak. -
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár -
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a diák.
Inkább csak azt szabják meg, hogy miben nem lehet a tanár.
Pl. ne vegyenek fel olyan szoknyát a csajok amiből kivan mindenük, ráérnek később is mutogatni magukat.... -
Egyenruha és kész. -
xxxpaulxxx #54408 Ne szóljanak
ne szóljanak
Könyörgöm... mi értelme lenne az egyén szabadságát még ezúton is korlátozni?
Így is elég sok szarság van a házirendekben
Totális baromságnak találom még az ötletet is
Persze azért azt nem mondom, hogy egy szál bugyiba járjanak a csajok... mert ok lehet hogy ez a férfi szemnek gyönyörködtető, de azért ez még utcára sem igazán illik:D -
:DDDD lehet. -
elég szőrös, hogy benntartsa a meleget. -
japánokra rátérve, nyíregyházán most annyi járkál hogy az csoda : O Minden kiscsaj picsanadrágbaa :D Nemtudom hogy hogy nem fagy be a pi**juk 10 fokba .... -
Valami egyenruha kellene a diákoknak.
japán kislányoknak is milyen jól áll az a kis szoknya :DD -
szerintem egyiket se szabják meg, így is épp elég sok dolog van megszabva. -
Kedves emlékem amikor középsuli évzárón (azon kevés évzárók egyike volt ahol ott voltam :) ), az egyik évfolyamtárs a műsor kellős közepén beállított necctrikóban, rövidgatyában és vietnámi papucsban. Odaállt mellé szép finoman az osztályfőnöke, és kedves hangon, halkan elküldte a retkes halál f*szába. :D -
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a tanár. -
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a diák és a tanár.
-
neszóljanak bele -.- -
ne szabják már meg,hogy mibe járjanak...ha nem igénytelen,rongyos,büdös,mocskos...akkor miértne vehetne fel bármit..ez csak az ilyen szemellenzős igazgatók heppje...
viszont a fiatal csinos tanárnőknek megtiltanám a 15centinél hosszabb szoknyát..és csak mélyen kivágott topot vehetnének fel... xD -
extramagascsaj #54396 Inkább csak azt szabják meg,hogy Inkább csak azt szabják meg, hogy miben nem lehet a tanár.miben nem lehet a diák. -
Mi trikó+short kombóban fociztunk az udvaron bokáig érő hóban általánosban. Állat volt :D -
Hát, ha csak azon múlna, hogy ki érkezik abban, akkor én már simán győztem volna. :)
(Egyszer a silból valamit át kellett vinni tesi órán egy másiba, amit onnan kaptunk kölcsön. Tél közepe volt. Egy szál pólóban és rövidgatályban cimivel vittük vissza a cuccokat. 3 perces séte volt bőven fagypont alatt, mert még hó is volt. -
Szerintem elég mindkét félnek azt megmondani, hogy miben NE legyen.
Erről jut eszembe, nálunk minden tavasszal volt egyfajta verseny, hogy ki jön először rövidgatyában suliba :DD Aki vállalta először, az nagyon laza volt
-
Rundstedt17 #54391 Az természetes náluk hagyomány része nincs benne betegség -
Egyetértek! -
Rundstedt17 #54389 Igen a kihívó alatt azt értettem,ráérnek majd egyetemen vagy főiskolán kurváskodni semmi szükség arra hogy már ált suliba vagy középbe úgy nézzenek ki. -
Azzal sincs semmi bajom... 
De az már majdhogynem fetisizmus. -
Unreal1942 #54387 Mér a beteg Japánok milyen egyenruhába öltöztetik a csajokat?
-
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár.