127612
-
Igen, teljes mértékben, ez egyértelmű.
permbant nekik -
undorító népség -
Vannak köztük rendes emberek is, de nagyon ritka.
Amúgy simán van cigánybűnözés... -
Megélhetési bűnözés... a mi falunkban volt egy olyan eset, amikor úgy 20 házat raboltak ki egyetlen éjszaka alatt, szép sorban. A melléképületekből vittek el szerszámokat, gépeket, autóból rádiót, ilyesmit. Volt, akinél több 100 ezer forintos kárt okoztak. A rendőrök megtalálták a tetteseket, cigányok voltak persze. Egy hetet sem ültek börtönben, mert szegény megélhetési bűnözők, milyen gonoszság lenne lecsukni őket. -
kontraszelekció?:D -
Igen van.
De vannak köztük rendes emberek is.
Csak a nem rendesek feltűnőbbek. -
Rosszul vannak megfogalmazva a válaszok. Ez egy eldöntendő kérdés Igennel vagy Nemmel lehet rá válaszolni. Ez például milyen válasz: "Vannak köztük rendes emberek is, de nagyon ritka" ???? Most a cigánybűnőzésről van szó vagy pedig a cigányságról, a kettő nem ugyanaz. Vagy a kérdés beküldője szimplán nincs tisztában a cigánybűnözés fogalmával ugyanis az nem azt mondja ki hogy minden cigány bűnöző. -
Robicsek #55064 Egyértelműen van!
Az igaz,hogy "bevándorló" nép vagyunk,de mi 1000 évig harcoltunk ezért a földért.A cigányok csak bejöttek!És amúgy bennem nincs más fajta nép vére.100%székely vagyok! -
ez azért durva propaganda a magyarok ellen szerintem (3:43-nál a szöveg pl.)
ez a hír futott a médiában (a tatárszentgyörgyi gyilkosság), és a magyar gárdát nem is hozták szóba anno...
undorító
ja és miért nem fogja tudni fizetni a rezsit? az államnak könnyű fizetni a segélyt a mi adónkból...
ergyre jobban radikalizálódni fognak a nézetek, az emberek elégedetlenek, félnek.. figyeld meg, a történelem folyamán ez már sokszor bekövetkezett.. -
na igen ez meg a másik fele... -
tom235 #55061 Lényegében nem persze, csak azért nem ártana tisztában lenni némi történelemmel. -
tom235 #55060 Valóban tarthatatlan ez a helyzet, de "itt pár év múlva polgárháborús helyzet lesz!" Nos szerintem nagyobb gond lesz az, hogy az emberek jó része nem fogja tudni kifizetni a rezsit se, de ebbe most inkább ne menjünk bele. -
a tényen ez nem változtat... -
tom235 #55058 Persze, jogos. Mindig csak arról van szó a tévében, hogy jaj a szegény cigánygilkosságok áldozatai, arról persze szó sem esik, hogy aznap hány embert késeltek meg a telefonjáért a szegény, üldözött cigányok. -
és akkor most mi legyen? lassan már megse lehet szólalni az utcán ezektől...
itt pár év múlva polgárháborús helyzet lesz!
megélhetési bűnözés?? könyörgöm, emberek, gondolkozzatok már! meg kell húzni a határokat... (húsz ezer forint havonta..)
az államnak kötelessége lenne biztosítani a magántulajdon védelmét...
most ha nagyanyámhoz mennek lopni, akkor 20ezer forint értékben elvihetnek úgy 8 zsák krumplit...
a rendőröket meg kihívod mit tehetnek? cigánybűnözés= beszólnak a rendőrnek hogy megkeresi 50kancigány és elvágják a nyakát ha tesz valamit.
ez a valóság, ez megy falun...
más ember hol tehetne meg ilyet?
vagy pl. ezt
Orwell ha most élne akkor egy-az-egyben magyarországot írná le az állatfarm című könyvében, mert vicc ami itt megy... -
F1re #55056 engem azse érdekel engem ez háborit fel amikor 1 mocskos cigo bünöz ill nigger de azokrol nem sokat hallani -
tom235 #55055 Monjuk ennek így nem sok értelme van, hiszen lényegében a magyar is egy "bevándorló" nép. Másik meg kétlem, hogy akár benned vagy a jelenlévők között ne akadna olyan, akiben semennyi német szerb vagy szlovák vér nincs. -
Cat 02 #55054 Volt már olyan is h kissrác előkapta a bicskát és nekirontott a tanárnak, csak az elvette tőle... du jöttek be a család reklamálni, hogy mi az h elveszik a gyerek kését... -
F1re #55053 Igen, teljes mértékben, ez egyértelmű
persze van magyar bünözés is de azt LESZAROM nem érdekel
de egy bevándorlo ha már betelepedett ne bünözzön baxameg -
Nekem volt már félcigánnyal dolgom,csak azért jött oda hozzám mert elvileg néztem és még bicskát is rántott,mikor véletlenül kicsúszott a számon az hogy "te kis g..i".Szerencsémre volt ott 2 biztonságis a buszmegállóban és gyorsan elrendezték az ügyet.1héttel később nézek ki a suli ablakából és látom hogy olyan 40-50 cigány-félcigány áll a suli előtt és köztük ott volt az is aki nekem rontott.Szerencsémre nem engem vártak,egy másik gyerekre.Csak azért verték meg azt a másik gyereket mert azt a félcigányt egyszer nem engedte be a házába...
( -
Igen, teljes mértékben, ez egyértelmű. -
xxxpaulxxx #55050 Ezt kár volt megszavaztatni VAN cigánybűnözés
Mondjuk sztem az tök fölösleges válasz, hogy vannak köztük rendes emberek is, mert nem ez volt a kérdés
és tényleg van köztük rendes ember is... én 2 ilyet ismerek.. biztos van több is... max 3XD
De a legtöbb bűnt a cigányok követik el itthon... meg a politikusok, de megint csak nem ez volt a kérdés:D -
igen, teljes mértékben, ez egyértelmű -
már tapasztaltam is... -
Igen azok romák voltak. És még az öreg papát akarják lecsukni mert
védeni merte a zöldségeit. -
van, sajnos -
-
"
75
66.96%
Vannak köztük rendes emberek is, de nagyon ritka.
28
25%
Bűnözők minden népcsoportban vannak, a származás nem számít.
6
5.36%
A kérdés fel van fújva"
Eddig mindegyik válasz igaz. Egyszerűbb lett volna egy igen/nem véleményem szerint, mert így igazából szinte bármelyikre szavazhatok, igazam van. -
van cigánybűnözés.
amikor a cigányok (direkt nem romát írok, nincs ebben semmi rasszista...évszázadokig jó volt ez a név akkor sztem mostis az) leszúrnak egy rendőrt és bennt tartják? meddig?
ha pedig te megütsz egyet akkor mehetsz a börtönbe...
az a baj velük hogy teljesen máshogyan élnek... a cigány nép mindig is ilyen volt, csak akkor nem voltak ennyien (meg mondjuk a kommunizmus idejében különböző közmunkával el voltak látva, foglalkoztatottnak számíthattak)...
aztán bejött a segélyezés és szépen ellustultak...
és "limit" sincs a segélyre...anyám gyermekvárosban dolgozott, a kis cigánypujákat csak úgy lökték befele hozzájuk...
a pénzt meg kapják utánuk...
nem hülyék ezek...sőt... vonaton még nekiállnak a kalauznak, mert jegy nélkül utaznak stb stb...
de a cigány ilyen és ilyen is volt... amúgy vannak rendes cigányok is, nekik azért nehezebb beilleszkedni a többség miatt.
volt valamelyik héten a híradóban hogy 2 kisgyermeket ütött agyon valami árammal bevédett kerítés este 7-8körüli órákban, nemtom ki emlékszik rá...
hát azis tuti cigány volt, mentek lopni sötétedéskor...
meg a "fekete terepjárós" eset után az útról 20-30 ember félreállított egy vadászt, mert fekete terepjárója volt nekiis...és felháborodottan mondják a híradósoknak a cigányok hogy "félünk"... undorító
all in all:
bűnözők minden népcsoportban vannak, ezt elismerem...
DE! a cigány bűnözőkkel meg eléggé kivételeznek, és sokat megengednek nekik a hatóságok...ezért úgy gondolom hogy van cigánybűnözés! -
Azt nem mondom, h minden cigány bűnöző, elvétve tényleg van köztük rendesebb is. Azt viszont senki se tagadhatja, -mert tény- hogy a bűnözők tekintélyes hányada cigány. Annál sokkal nagyobb hányada, mint amekkora részt a lakosságból kitesznek, tehát igen, nagyon is létező dolog a cigánybűnözés. Ezért is van előítélet velük szemben, és hiába is háborognak, mert teljesen jogosan. -
tom235 #55040 Mégis ez az álláspontod? BKV szoktál-e közlekedni vagy csak kiszállsz az a6-osból a mélygarázsban? -
Ebben igazad van. Nem értem miért szidják a füveseket, miért nem pl.: a focihuligánokat akik egy meccs után szétverik a várost és igaz magyarnak tartják magukat. Bár ez már nem ebbe a témába illik. -
Hülye a kérdés, egyértelmü hogy van -.- -
na most jutottunk el odáig, hogy kiszállok. viszlát -
Budapest XIV. kerület, Zugló. Napközben Buda XI. kerület, szabad estéken belváros, VI.-VII. kerület, néha VIII, de azt nem szeretem. -
Fel van fújva?
Vagy még se?
Már nem is tudom...
stb.................. -
Nézd meg a logója,egy füves retek lehet a gyerek,mit vársz tőle?! -
tom235 #55032 pusztán kíváncsiság.