127612
  • Falcon87
    Igen, teljes mértékben, ez egyértelmű.
    permbant nekik
  • tommygear
    undorító népség
  • kastil
    Vannak köztük rendes emberek is, de nagyon ritka.

Amúgy simán van cigánybűnözés...
  • chhaya #55068
    Megélhetési bűnözés... a mi falunkban volt egy olyan eset, amikor úgy 20 házat raboltak ki egyetlen éjszaka alatt, szép sorban. A melléképületekből vittek el szerszámokat, gépeket, autóból rádiót, ilyesmit. Volt, akinél több 100 ezer forintos kárt okoztak. A rendőrök megtalálták a tetteseket, cigányok voltak persze. Egy hetet sem ültek börtönben, mert szegény megélhetési bűnözők, milyen gonoszság lenne lecsukni őket.
  • tigeroo
    kontraszelekció?:D
  • chhaya #55066
    Igen van.
    De vannak köztük rendes emberek is.
    Csak a nem rendesek feltűnőbbek.
  • HöfEE
    Rosszul vannak megfogalmazva a válaszok. Ez egy eldöntendő kérdés Igennel vagy Nemmel lehet rá válaszolni. Ez például milyen válasz: "Vannak köztük rendes emberek is, de nagyon ritka" ???? Most a cigánybűnőzésről van szó vagy pedig a cigányságról, a kettő nem ugyanaz. Vagy a kérdés beküldője szimplán nincs tisztában a cigánybűnözés fogalmával ugyanis az nem azt mondja ki hogy minden cigány bűnöző.
  • Robicsek
    Egyértelműen van!
    Az igaz,hogy "bevándorló" nép vagyunk,de mi 1000 évig harcoltunk ezért a földért.A cigányok csak bejöttek!És amúgy bennem nincs más fajta nép vére.100%székely vagyok!
  • tigeroo
    ez azért durva propaganda a magyarok ellen szerintem (3:43-nál a szöveg pl.)

ez a hír futott a médiában (a tatárszentgyörgyi gyilkosság), és a magyar gárdát nem is hozták szóba anno...

undorító

ja és miért nem fogja tudni fizetni a rezsit? az államnak könnyű fizetni a segélyt a mi adónkból...
    ergyre jobban radikalizálódni fognak a nézetek, az emberek elégedetlenek, félnek.. figyeld meg, a történelem folyamán ez már sokszor bekövetkezett..
  • predator1982
    na igen ez meg a másik fele...
  • tom235
    Lényegében nem persze, csak azért nem ártana tisztában lenni némi történelemmel.
  • tom235
    Valóban tarthatatlan ez a helyzet, de "itt pár év múlva polgárháborús helyzet lesz!" Nos szerintem nagyobb gond lesz az, hogy az emberek jó része nem fogja tudni kifizetni a rezsit se, de ebbe most inkább ne menjünk bele.
  • predator1982
    a tényen ez nem változtat...
  • tom235
    Persze, jogos. Mindig csak arról van szó a tévében, hogy jaj a szegény cigánygilkosságok áldozatai, arról persze szó sem esik, hogy aznap hány embert késeltek meg a telefonjáért a szegény, üldözött cigányok.
  • tigeroo
    és akkor most mi legyen? lassan már megse lehet szólalni az utcán ezektől...

itt pár év múlva polgárháborús helyzet lesz!

megélhetési bűnözés?? könyörgöm, emberek, gondolkozzatok már! meg kell húzni a határokat... (húsz ezer forint havonta..)
    az államnak kötelessége lenne biztosítani a magántulajdon védelmét...
    most ha nagyanyámhoz mennek lopni, akkor 20ezer forint értékben elvihetnek úgy 8 zsák krumplit...

a rendőröket meg kihívod mit tehetnek? cigánybűnözés= beszólnak a rendőrnek hogy megkeresi 50kancigány és elvágják a nyakát ha tesz valamit.
    ez a valóság, ez megy falun...

más ember hol tehetne meg ilyet?

vagy pl. ezt

Orwell ha most élne akkor egy-az-egyben magyarországot írná le az állatfarm című könyvében, mert vicc ami itt megy...
  • F1re
    engem azse érdekel engem ez háborit fel amikor 1 mocskos cigo bünöz ill nigger de azokrol nem sokat hallani
  • tom235
    Monjuk ennek így nem sok értelme van, hiszen lényegében a magyar is egy "bevándorló" nép. Másik meg kétlem, hogy akár benned vagy a jelenlévők között ne akadna olyan, akiben semennyi német szerb vagy szlovák vér nincs.
  • Cat 02 #55054
    Volt már olyan is h kissrác előkapta a bicskát és nekirontott a tanárnak, csak az elvette tőle... du jöttek be a család reklamálni, hogy mi az h elveszik a gyerek kését...
  • F1re
    Igen, teljes mértékben, ez egyértelmű

persze van magyar bünözés is de azt LESZAROM nem érdekel
    de egy bevándorlo ha már betelepedett ne bünözzön baxameg
  • milk4
    Nekem volt már félcigánnyal dolgom,csak azért jött oda hozzám mert elvileg néztem és még bicskát is rántott,mikor véletlenül kicsúszott a számon az hogy "te kis g..i".Szerencsémre volt ott 2 biztonságis a buszmegállóban és gyorsan elrendezték az ügyet.1héttel később nézek ki a suli ablakából és látom hogy olyan 40-50 cigány-félcigány áll a suli előtt és köztük ott volt az is aki nekem rontott.Szerencsémre nem engem vártak,egy másik gyerekre.Csak azért verték meg azt a másik gyereket mert azt a félcigányt egyszer nem engedte be a házába...

(
  • Picar77
  • xxxpaulxxx
    Ezt kár volt megszavaztatni VAN cigánybűnözés

Mondjuk sztem az tök fölösleges válasz, hogy vannak köztük rendes emberek is, mert nem ez volt a kérdés
    és tényleg van köztük rendes ember is... én 2 ilyet ismerek.. biztos van több is... max 3XD
    De a legtöbb bűnt a cigányok követik el itthon... meg a politikusok, de megint csak nem ez volt a kérdés:D
  • Matt07
  • predator1982
    igen, teljes mértékben, ez egyértelmű
  • toysoldier

már tapasztaltam is...
  • Butterbean47
    Igen azok romák voltak. És még az öreg papát akarják lecsukni mert
    védeni merte a zöldségeit.
  • NEOreg3
    van, sajnos
  • kuci06

• bardocz
    "

75

66.96%

Vannak köztük rendes emberek is, de nagyon ritka.

28

25%

Bűnözők minden népcsoportban vannak, a származás nem számít.

6

5.36%

A kérdés fel van fújva"

Eddig mindegyik válasz igaz. Egyszerűbb lett volna egy igen/nem véleményem szerint, mert így igazából szinte bármelyikre szavazhatok, igazam van.
  • tigeroo
    van cigánybűnözés.
    amikor a cigányok (direkt nem romát írok, nincs ebben semmi rasszista...évszázadokig jó volt ez a név akkor sztem mostis az) leszúrnak egy rendőrt és bennt tartják? meddig?
    ha pedig te megütsz egyet akkor mehetsz a börtönbe...

az a baj velük hogy teljesen máshogyan élnek... a cigány nép mindig is ilyen volt, csak akkor nem voltak ennyien (meg mondjuk a kommunizmus idejében különböző közmunkával el voltak látva, foglalkoztatottnak számíthattak)...
    aztán bejött a segélyezés és szépen ellustultak...
    és "limit" sincs a segélyre...anyám gyermekvárosban dolgozott, a kis cigánypujákat csak úgy lökték befele hozzájuk...
    a pénzt meg kapják utánuk...

nem hülyék ezek...sőt... vonaton még nekiállnak a kalauznak, mert jegy nélkül utaznak stb stb...
    de a cigány ilyen és ilyen is volt... amúgy vannak rendes cigányok is, nekik azért nehezebb beilleszkedni a többség miatt.

volt valamelyik héten a híradóban hogy 2 kisgyermeket ütött agyon valami árammal bevédett kerítés este 7-8körüli órákban, nemtom ki emlékszik rá...
    hát azis tuti cigány volt, mentek lopni sötétedéskor...

meg a "fekete terepjárós" eset után az útról 20-30 ember félreállított egy vadászt, mert fekete terepjárója volt nekiis...és felháborodottan mondják a híradósoknak a cigányok hogy "félünk"... undorító

all in all:

bűnözők minden népcsoportban vannak, ezt elismerem...
    DE! a cigány bűnözőkkel meg eléggé kivételeznek, és sokat megengednek nekik a hatóságok...ezért úgy gondolom hogy van cigánybűnözés!
  • Lacee86
    Azt nem mondom, h minden cigány bűnöző, elvétve tényleg van köztük rendesebb is. Azt viszont senki se tagadhatja, -mert tény- hogy a bűnözők tekintélyes hányada cigány. Annál sokkal nagyobb hányada, mint amekkora részt a lakosságból kitesznek, tehát igen, nagyon is létező dolog a cigánybűnözés. Ezért is van előítélet velük szemben, és hiába is háborognak, mert teljesen jogosan.
  • tom235
    Mégis ez az álláspontod? BKV szoktál-e közlekedni vagy csak kiszállsz az a6-osból a mélygarázsban?
  • Bruk
    Ebben igazad van. Nem értem miért szidják a füveseket, miért nem pl.: a focihuligánokat akik egy meccs után szétverik a várost és igaz magyarnak tartják magukat. Bár ez már nem ebbe a témába illik.
  • Heffi
    Hülye a kérdés, egyértelmü hogy van -.-
  • N1ggA
    na most jutottunk el odáig, hogy kiszállok. viszlát
  • N1ggA
    Budapest XIV. kerület, Zugló. Napközben Buda XI. kerület, szabad estéken belváros, VI.-VII. kerület, néha VIII, de azt nem szeretem.
  • Bruk
    Fel van fújva?

Vagy még se?

Már nem is tudom...

stb..................
  • Scottt
    Nézd meg a logója,egy füves retek lehet a gyerek,mit vársz tőle?!
  • Scottt
  • tom235
    pusztán kíváncsiság.