127612
-
siman,lazan. -
Ez velős. :D -
Rundstedt17 #55149 Húsfaló állatvédő
-
Rundstedt17 #55148 Ej belőled kinézem embert ölnél egy állatért
-
mert -
Rundstedt17 #55146 "Csak sajnos nem tudok vegetáriánus lenni. :| De az, hogy valaki buta s értelmetlen fogalom miatt, DIVAT???? megöl állatot, az bizony egy barom."
Amúgy az sem igaz hogy nem tudnál vegetáriánus lenni,csak nem akarsz.De akkor szerintem nem kellene barmozni másokat,mert te is megkaphatnád a hús zabáló barmot.Tudod vannak akik a Divatról nem tudnak lemondani.A műszörme meg olyan mint a hús pótló,nem igazi..... -
Don't feed the troll. ;) -
beloled kinezem. a te borodbol meg olyan taskat csinalnek amit a hintot vontato lovak ala raknak. -
Rundstedt17 #55143 Bőven megéri :D -
Unreal1942 #55142 Nem mert nem érdekel. -
Rundstedt17 #55141 Nem,mert az ember úgy hasznosítja az állatokat ahogy akarja. -
Igen, mert ...
Van műszőrme. -
Igen, abszolút. -
sKeezo #55138 szarok rá.
szar kérdés -
újabb hülyeség? -
Nem, mert ez egy újabb hülyeség, ami azért van, mert az embereknek nincs jobb dolguk. -
Én azt a csirkét is sajnálom, amit levágok ebédre. Csak sajnos nem tudok vegetáriánus lenni. :| De az, hogy valaki buta s értelmetlen fogalom miatt, DIVAT???? megöl állatot, az bizony egy barom. -
Gondolom kevesebb marhat ennenk. -
Na végre leírtad. Nem azért kell sajnálni a fókát, mert arnyos - bár az embernek vannak érzelmei és az állatoknak is, ez tény - hanem mert kipusztul.
A szarvasmarha, a rikta állat lenne vajon akkor már sajnálná valaki? -
Azért ölni le egy állatot, mert megeszed, nem ugyan az, mint leölni, divatból, flancból. -
nyúl. -
Igen, mert ...
mondjuk én szelektíven veszem ezt. a vadállatok szőrméjének hordását tiltanám be, mert azon állatok likvidálást meg kéne előzni, főleg a veszélyeztetett illetve a fokozottan veszélyes fajok bundájának hordását büntetném 50 - 100 év fegyházra. a patkányokét nem (egyes sárga /nem tom melyik, hülyeséget nem akarok írni/ népcsoportok) nemcsak megeszik a patkányt, de a bundáját is használják megfelelő kezelés után. kik ilyet hordanak kapnának bónuszba még vagy kettőt.
viszont a házi prémesek nyúl, meg mittudoménmik hordása nem zavar.
összefoglalva, a kártékony rágcsálók s az olyan nevelt jószág minek nem csak a bundáját lehet hordani, hanem húshasznosítása (vagy egyéb) is van az ellen nincs kifogásolnivalóm. -
Sajnos sokaknak igen. Elég baj ez. -
Es a pusztulas szelere sodort fokafajok? :\ Megeri? Tenyleg ennyire k...fontos aza szorme? Statusz szimbolum rulz... -
Látom nem vágod. A szarvasmarha is alapból vadon élt. Ma már nem. Évente millószámra ölik le őket.
Ezek szerint, ha egy csincsillát a bunájáért tartanak, az jobban sajnálni kell, mint a marhát, csak azért mert olyan cuki?
Marhabőr kabátot, kesztyűt még sohanem láttál? Disznóbőr kabátot? Nem buna, de bőr. -
1-2 par kesztyuert :S
-
mondjuk szerintem elég undorító dolog.
hiába jól néz ki, ha belegondol az ember hogy az egy állat szőre...
aki meg talpig nercbundában járkál ... -
nem mert...
van állat amit a húsáért ölünk le, van amit a szőrméért... -
Igen, mert jarjanak muszormebe, ha annyira szormet akar. Neki ugyis tok8, mert kinezetre ugyanaz, de az agyonutott allatnak nem mindegy. Ha viszont nem lehetseges a betiltas(kivancis lennek miert), akkor legyen aranyarba, irrealisan dragan kell adni, hogy otszor meggondoljak a vasarlast. -
Mutass egy haszonállatot amiből bundát csinálnak! -
Nem tudom.
Akkor ennyi erővel a húsevést is be lehetne, mert ott is állatot ölsz meg érte. Mindenféle célra is lehet haszonállatot termleni. A mérték és a módszer a meghatározó. -
Igen, mert... Tényleg el kell magyarázni? -
Igen. -
igen, mert igen -
DIESEL DOG #55117 Igen, teljes mértékben, ez egyértelmű! -
-
Már megbocsáss, de ez rém gyenge, értelme sincs... (Deriváció az nem ugyanaz mint a deriválás amúgy sem.) Akkor már inkább az, h annyival tegyük egyenlővé a cigányok számát, amennyi egy tört nevezőjében nem lehet. :) -
Technikailag nem. Ezt láthattuk már Szögi Lajos és a pesterzsébeti és más esetben is, mikor a cigányok öltek. Tehát technikailag semmi akadálya nincs ennek, csak engem nem 1-2 évre vagy felfüggesztettre ítélnek... -
Talált, süllyedt. Azt hittem, ez a kis szóvicc rögtön érthető lesz mindenkinek.
-
talent