127612
  • OrioN the S
    siman,lazan.
  • immovable
    Ez velős. :D
  • Rundstedt17
    Húsfaló állatvédő
  • Rundstedt17
    Ej belőled kinézem embert ölnél egy állatért
  • MR ME
    mert
  • Rundstedt17
    "Csak sajnos nem tudok vegetáriánus lenni. :| De az, hogy valaki buta s értelmetlen fogalom miatt, DIVAT???? megöl állatot, az bizony egy barom."

Amúgy az sem igaz hogy nem tudnál vegetáriánus lenni,csak nem akarsz.De akkor szerintem nem kellene barmozni másokat,mert te is megkaphatnád a hús zabáló barmot.Tudod vannak akik a Divatról nem tudnak lemondani.A műszörme meg olyan mint a hús pótló,nem igazi.....
  • immovable
    Don't feed the troll. ;)
  • OrioN the S
    beloled kinezem. a te borodbol meg olyan taskat csinalnek amit a hintot vontato lovak ala raknak.
  • Rundstedt17
    Bőven megéri :D
  • Unreal1942
    Nem mert nem érdekel.
  • Rundstedt17
    Nem,mert az ember úgy hasznosítja az állatokat ahogy akarja.
  • Dick Riddick
    Igen, mert ...
    Van műszőrme.
  • zsutyesz
    Igen, abszolút.
  • sKeezo
    szarok rá.

szar kérdés
  • tigeroo
    újabb hülyeség?
  • Zoli007
    Nem, mert ez egy újabb hülyeség, ami azért van, mert az embereknek nincs jobb dolguk.
  • immovable
    Én azt a csirkét is sajnálom, amit levágok ebédre. Csak sajnos nem tudok vegetáriánus lenni. :| De az, hogy valaki buta s értelmetlen fogalom miatt, DIVAT???? megöl állatot, az bizony egy barom.
  • OrioN the S
    Gondolom kevesebb marhat ennenk.
  • Molnibalage
    Na végre leírtad. Nem azért kell sajnálni a fókát, mert arnyos - bár az embernek vannak érzelmei és az állatoknak is, ez tény - hanem mert kipusztul.

A szarvasmarha, a rikta állat lenne vajon akkor már sajnálná valaki?
  • immovable
    Azért ölni le egy állatot, mert megeszed, nem ugyan az, mint leölni, divatból, flancból.
  • tigerbácsi
    nyúl.
  • tigerbácsi
    Igen, mert ...

mondjuk én szelektíven veszem ezt. a vadállatok szőrméjének hordását tiltanám be, mert azon állatok likvidálást meg kéne előzni, főleg a veszélyeztetett illetve a fokozottan veszélyes fajok bundájának hordását büntetném 50 - 100 év fegyházra. a patkányokét nem (egyes sárga /nem tom melyik, hülyeséget nem akarok írni/ népcsoportok) nemcsak megeszik a patkányt, de a bundáját is használják megfelelő kezelés után. kik ilyet hordanak kapnának bónuszba még vagy kettőt.
    viszont a házi prémesek nyúl, meg mittudoménmik hordása nem zavar.

összefoglalva, a kártékony rágcsálók s az olyan nevelt jószág minek nem csak a bundáját lehet hordani, hanem húshasznosítása (vagy egyéb) is van az ellen nincs kifogásolnivalóm.
  • immovable
    Sajnos sokaknak igen. Elég baj ez.
  • OrioN the S
    Es a pusztulas szelere sodort fokafajok? :\ Megeri? Tenyleg ennyire k...fontos aza szorme? Statusz szimbolum rulz...
  • Molnibalage
    Látom nem vágod. A szarvasmarha is alapból vadon élt. Ma már nem. Évente millószámra ölik le őket.

Ezek szerint, ha egy csincsillát a bunájáért tartanak, az jobban sajnálni kell, mint a marhát, csak azért mert olyan cuki?

Marhabőr kabátot, kesztyűt még sohanem láttál? Disznóbőr kabátot? Nem buna, de bőr.
  • OrioN the S
    1-2 par kesztyuert :S
  • tigeroo
    mondjuk szerintem elég undorító dolog.

hiába jól néz ki, ha belegondol az ember hogy az egy állat szőre...
    aki meg talpig nercbundában járkál ...
  • tigeroo
    nem mert...

van állat amit a húsáért ölünk le, van amit a szőrméért...
  • OrioN the S
    Igen, mert jarjanak muszormebe, ha annyira szormet akar. Neki ugyis tok8, mert kinezetre ugyanaz, de az agyonutott allatnak nem mindegy. Ha viszont nem lehetseges a betiltas(kivancis lennek miert), akkor legyen aranyarba, irrealisan dragan kell adni, hogy otszor meggondoljak a vasarlast.
  • Carlos
    Mutass egy haszonállatot amiből bundát csinálnak!
  • Molnibalage
    Nem tudom.

Akkor ennyi erővel a húsevést is be lehetne, mert ott is állatot ölsz meg érte. Mindenféle célra is lehet haszonállatot termleni. A mérték és a módszer a meghatározó.
  • Carlos
    Igen, mert... Tényleg el kell magyarázni?
  • immovable
    Igen.
  • Benny04
    igen, mert igen
  • DIESEL DOG #55117
    Igen, teljes mértékben, ez egyértelmű!
  • Zoli007
  • Lacee86
    Már megbocsáss, de ez rém gyenge, értelme sincs... (Deriváció az nem ugyanaz mint a deriválás amúgy sem.) Akkor már inkább az, h annyival tegyük egyenlővé a cigányok számát, amennyi egy tört nevezőjében nem lehet. :)
  • Molnibalage
    Technikailag nem. Ezt láthattuk már Szögi Lajos és a pesterzsébeti és más esetben is, mikor a cigányok öltek. Tehát technikailag semmi akadálya nincs ennek, csak engem nem 1-2 évre vagy felfüggesztettre ítélnek...
  • Zoli007
    Talált, süllyedt. Azt hittem, ez a kis szóvicc rögtön érthető lesz mindenkinek.
  • tigeroo
    talent