127612
-
Nem érdekelnek a volt partnerei. -
Hát Te tényleg hülye vagy:o -
meglesz, csak jelenleg adatbazishibat dob -
Pedig most direkt próbáltam minimális módon megfogalmazni a válaszom, hogy a sok hülyegyerek nehogy nekem ugorjon 5 percen belül; hát félig meddig sikerült...
Archív szavazásokban keress rá a "megmutatod magad?" című kérdésre, majd nézd meg a dátumot és az alapján keresd vissza a hozzászólásokat, mert linkeltem magamról képet. Ha szerencséd van, akkor még nem törlődtek, ha mégis, akkor így jártál.
Mellesleg el sem hinnéd milyen pontos az önértékelésem. Nem hiszem, hogy túl gyakran értékeltem volna magam alul ebben a topikban(ne adj Isten, felül).
-
Nem érdekelnek a volt partnerei.
-
Alapvetően nem érdekel hogy kivel volt együtt és meddig, de nem nézném jó szemmel ha találkozni akarna valamelyikkel. Ha összefutnak, nem gond, én sem futok el egy korábbi barátnő elől.
Viszont én nem szeretnék sok időt szánni rájuk, és azt szeretném ha ő is így tenne. Az egy dolog hogy most velem van, engem szeret, de a fene sem tudja hogy milyen körülmények között mentek szét, milyen érzelem-szikrák maradhattak köztük. Jobb ha végleg befejezettnek tekinti ezeket a kapcsolatokat, és így is viselkedik. -
Amíg szóba nem kerül. Ha ez történik, akkor vagy baj van, vagy harmadiknak akarja.
-
dobj már magadról egy képet pls, mindíg nyivákolsz, sztem csak egy önértékelési problémákkal kuszkodo hulye vagy :) -
"Nem érdekelnek a volt partnerei."
Ha velem van és engem szeret akkor miért törődnék a múltjával? -
Nem érdekel(t)ek a volt partnerei. -
Ha képes voltam "megszerezni", akkor meg is kell tartani. Ha ez nem sikerül, akkor az én hibám, tehát a féltékenység az csak egy kitalált rossz valami. -
Az se különösebben érdekelne, ha mellettem lenne neki más... -
-
"Nem érdekelnek a volt partnerei."
Engem szeret, nem mást. Innentől semmi értelme féltékenykedni.
Féltékenykedés alatt én a túlzott féltékenységet érzem, az egészségessel sosincs baj.
-
Kicsit, nem nagyon. -
nemvolt, nemtom -
Nem érdekelnek. -
Nem erdekelnek. -
Talán kicsit, de meg tudok barátkozni a gondolattal.
Kibaszott féltékeny típus vagyok, de volt pasi sosem mozgatott.
Fasszőr mindegyik, azért kötött ki mellettem a csaj, v nem?:o
Persze a kis csitriknél tuti máshogy megy, de azokat általában hanyagolom. Nem ugy indul egy kapcsolat, hogy szia, jarunk?
Előtte alap, hogy megismerem. -
extramagascsaj #55295 Talán kicsit, de meg tudok barátkozni a gondolattal.
Attól függ, hogy milyen a jelenlegi kapcsolat közöttük. Ha túl jóban vannak,akkor zavarna. Legjobb,ha az exek a múlt részei maradnak...és semmilyen formában nem mászkálnak át a közös jelenünkbe.
Viszont bizonyos esetekben, mikor nyilvánvaló, hogy egyik sem akar már semmit a másiktól, és nem is úgy gondol rá...és nem találkoznak túl sűrűn,stb. akkor talán nem zavarna.
-
-
pista89 #55292 Nem érdekelnek a volt partnerei. -
Az én páromnak én vagyok az első partnere. -
Nagyon kevés és sajnos elég rövid kapcsolataim voltak. Soha nem kérdeztem semmit arról, hogy előttem ki volt és ez egy kivételtől eltekintve a másik irányban is ez volt a helyzet, de az is csak egy kérdésre, bár igen fontos kérdésre korlátozódott.
Ha el akarja mondani vagy szóba hozza a partner, akkor megteszi. Én nem hozom fel a témát. -
Még nem volt kapcsolatom, ÉS azt sem tudom, hogy hogyan állnék hozzá.
-
DIESEL DOG #55287 Egyéb. Sosem érdekelt ez a téma... -
Egyéb: leszarom a szőrmekereskedelmet. -
Fbn Lx #55285 Te se olvastál még Bibliát :D -
Nem, mert hülyeség hogy azzal tiltakoznak hogy ez kegyetlenség. Ezek az állatok erre a célra vannak tenyésztve. És ha ez kegyetlenség akkor meg amúgyis eltörpül az embereken gyakorolt kegyetlenséghez képest. Nem vennék soha semmilyen szőrmecuccot, de nem tiltanám be. -
honnantól számítva? :D
http://www.wfp.org/1billion
-
Remélem te lesz az első aki éhenhal. -
akkor viszem a zsiráfét :)
a hosszú előszobába jó lesz az is :D -
xxxpaulxxx #55280 én már elkértem:P -
Taki29 #55279 Aki eszik húst , annak nem mindegy , hogy egy -két állattal többet ölnek meg ? Nekem mindegy , mert nem úgy gondolom , hogy ez volna a legnagyobb problémám . Engem hidegen hagy a dolog masszív húsevő vagyok azokat sem vetem meg akik a bundájukért ölik meg az állatokat . -
hihetetlen h az emberekben mennyire nincs együttérzés a többi élőlény iránt -
F1re #55277 ugyszint