127612
  • Fbn Lx
    mondtam, hogy szélsőséges példát fogok felhozni, ez alapján hátha megérted a dolog árnyaltságát.
    Mellesleg nem mondtam, hogy én diploma alapján választok, főleg, hogy bizonyos esetekben ehhez nem jár automatikusan ész, és akinek nincsen, az nem lesz alapvetően hülye. A dolog nem ilyen egyszerű, de egy ilyen idealizált kép alapján lehet, hogy megérted, hogy a különböző értelmi szinten álló emberek szokásai, elvárásai és elvei között különbségek vannak, ennek hála nem vagyunk állatok, és képesek vagyunk (lennénk) a szellemi kiemelkedésre.
    De lehet, hogy ez a 21. század elején tényleg túl nagy elvárás, és alapvetően hülye vagyok, hogy ilyet támasztok az emberek iránt.
  • Molnibalage
    Nem értem ezt a túlmisztikfikálst. A szex annyira része kellene, hogy legyen a mindennapoknak, mint a légzés. Az ember szexre van huzalozva, az evolúció terméke ez. Bár akadnék össze egy olyan helyes lánnyal, aki most csak élvezni akarja az életet. Miért? Mert én is. :)
  • GhostR1der
    Teljes mértékben megbízok a páromban.
  • predator1982
    jó a 18ast elirtam , de bocs én nem az oviban szoktam párt keresgélni...
  • predator1982
    ne a cigányokkal példázz...náluk alapból sokkal korábban történi a "családalapitás". akkor ezek szerint te diploma szerint fogsz választani magadnak párt? hmmm érdekes hozzáállás. akkor most ki néz le kit???
  • extramagascsaj
    te harmonikus párkapcsolatban élsz jelenleg?

amúgy lehet,h így van definiálva,h 14 alatt...de szted az nem pedofília,ha mondjuk egy 50 éves tata egy 18 éves csajt dug?
    Nem feltétlen definíciókból kell kiindulni,hanem a józan ész határaitól esetleg....
  • extramagascsaj
    huh
    pedig kép alapján nehezen képzelem el, h min. egy barátnőd ne lenne
  • Fbn Lx
    "a szellemi szinvonal nincs szinkronban a szexuális szokásokkal"
    áááááh ez nagyon fájt D:
    Menj ki a cigánysorra, és kérdezd erről a tízgyerekes családanyákat.
    Vagy hasonlítsd össze a szakmunkásképzős lányok nemi életét a PhD-sokéval. Vagy milyen szélsőséges példát mondjak még, hogy megértsd.

"18 alattitól ne várjál te el semmit emrt az pedofilia, és ismétlem a szellemi szinvonal..."

milyen szellemi színvonalról beszélsz egyébként, ha azzal sem vagy tisztában, hogy pedofília 14 alatt van?
  • Dick Riddick
    Emiatt a hozzáállás miatt bélyegeztek meg és közösítettek ki igen sok nőt a múltban.
    Nekem úgy tűnik inkább te vagy lesújtó véleménnyel a nőkről, nem én, vagy akár Pred.
  • Fbn Lx
    Oké, akkor alkossunk rá egy új szót. Mától fogva hogyan nevezzük azokat a lányokat, akik abból a magasröptű indíttatásból, hogy már kefélni akarnak, keresnek maguknak valakit?
  • predator1982
    mesevilágban élsz. a másik meg hogy 18 alattitól ne várjál te el semmit emrt az pedofilia, és ismétlem a szellemi szinvonal nincs szinkronban a szexuális szokásokkal, ne keverd már a szezont a fazonnal.
  • Fbn Lx
    Egyébként sejtettem, hogy ez lesz a reakció. Mindig úgy védekezik az ember, ha tudja, hogy önmaga nem felel meg bizonyos elvárásoknak, akkor megpróbálja lealacsonyítani, leírni a lányok/fiúk egészét, hogy ő maga legalább átlagosnak tűnjön.
    Mellesleg soha nem érdekelt az átlag, engem a világból nekem szánt szelet érdekel.
  • Fbn Lx
    Ilyen korban lévő lánytól már nem várom el, hogy szűz legyen. De azért 18 alatt még hagy várjam már el.
    Valamint azt is hagy várjam már el, hogy ha 18 fölött is van, 1-2 hét ismeretség után ne adja oda magát a lány valami jöttmentnek. Azt meg, hogy első nap éjszaka ne - főleg.
    Nem pusztán az előéletről van szó, mert bizony a jelenlegi személyiségén is látni a lánynak, hogy milyen előélete volt. De ez ízlés kérdése, lehet, hogy akit te tapasztaltnak hívsz, én kiéltnek nevezném.
    És bizony úgy gondolom, hogy a lánynak lehet elmúlt 1-2 éves kapcsolata egy normális sráccal, akit szeretett, de ha vannak bizonyos sötét foltok, egyéjszakák, testi örömök hajkurászása, azt bárhogy is szépítjük, nem tapasztalt és kellemes személyiség lesz tőle egy lány, sokkal inkább utal a belső tartására, vagy inkább annak hiányára, és az intelligenciájára. Persze más életfilozófiával rendelkező férfiak lehet, hogy ilyen nőket keresnek.
  • NEOreg3
    spam helyett:

#55315: nem vagyok magamnak az esete

#55317: hagyjatok a pszichomókusokkal

#55318: valóban

#55320: goooombaaaahh

#55321: külső terén mondhatni nagy az elvárásom (bár nincs mire), így a nők 50-60%-a esik ki kapásból, ebből vond le azokat, akik örökmozgó partiarcok és/vagy segghülyék és/vagy jelenleg van barátjuk, és persze korban hozzám illenek, tehát kapásból kaptunk egy nagyon alacsony számot, amiből válogathatnék, ha gyakran lennék olyan közegben, ahol a lányok előfordulási száma magas, de mivel gyakorlatilag szinte csak az egyetem miatt megyek el otthonról (más miatt meg nincs kedvem) és ott meg a gépész szakon 99% fiú, így eléggé korlátozottak a lehetőségeim (persze ezen lehetne javítani, de mint előbb megjegyeztem: nincs kedvem sehova se menni, mert nem érzem magam jól a lakáson kívül). azt már csak mellékesen említem meg, hogy önbizalom/tapasztalat híján az ismerkedést nem merem és nem is tudom elkezdeni.

#55322: így jártam

köszönöm, hogy leírhatom mindezt századszorra a századik embernek

szavazó topik, én így szeretlek
  • Molnibalage
    Miért is? Néha azt érzem, hogy társdalmunk kicsit retardált és képmutató. Semmi baj nincs azzal, amit Predator írt.
  • Molnibalage
    Mi az, hogy "odadobta"? Jaj...
  • predator1982
    mindenkinek más az értékrendje, és nem feltétlenül az enyém alacsony. meg nem tényeket irtam, hanem a véleményemet. de azért csak fújjad a magadét:-)
  • Dick Riddick
    Engem nyomasztana a gondolat hogy nem volt még érdemi szexuális kapcsolata, nem volt alkalma felfedezni a szexualitás szépségét, mélységeit. Egy tapasztalt nőnél nincs jobb az ágyban. Ezt tapasztalatból mondom.
    "odadobta magát" :))
  • Fbn Lx
    Akkor bizony szomorú leszek, ha jön még 4-5 hozzád hasonlóan alacsony értékrendű, és saját magából kiindulva alacsony elvárású ember, és ők mind hülyének fognak nézni - jaj-jaj.
  • autoszimulator
    legyünk őszinték, MI gondolhatunk bármit, ha a tények nem őszinték. Gondolhatom, hogy még most is minden nő megvárja az esküvőt a szex-el (nem mintha ez jó lenne). Aki most 22 és afelett van, és korabeli lányt keres, még találhat a normálisabb rétegből, akit nem dugtak szét 15-16 évesen, de a mostani 18-asok ebből a szempontból már sokat kell hogy keresgéljenek, míg megtalálják az igazi, hűséges szűzlányt.

Itt a gond, hogy téged az érdekel, hogy mi volt előtte, ergo inkább te írod le az adott lányt az előélete miatt. Én spec leszarom, mert nem akkor voltam vele, hanem most. Amely csaj pedig 22 évesen nem volt igazi kapcsolatban, nem volt szexuális élménye, az vagy nagyon csúnya, vagy olyan elvei vannak, ami viszont az én értékrendembe nem fér bele.
  • Fbn Lx
    és ez hogy jön ide?
    mondok akkor másikat. TBC rendel? Abba már nem fogsz belehalni.
  • predator1982
    csak az még nem gyógyitható. ennyit a szellemi szinvonalról-.-
  • predator1982
    hát bazz te hülye vagy??? most nem a szellemi szinvonalról volt szó...de mindegy ha neked ez igy kényelmes. hidd el kettőnk közül nem engem fognak hülyének nézni....
  • Fbn Lx
    arra nem vagy kíváncsi, hogy az aids milyen?
    lehet az sem fájna annyira.
    már bocs, ez egy kicsit érdekes megközelítése a dolognak :D
  • predator1982
    miért? én gyerekkoromban kiváncsi voltam milyen a csonttörés mennyire fájhat. aztán el is tört a csuklóm, és nem is fájt annyira....természetesen nem szándékosan tört el.
  • Fbn Lx
    :DDD
    Én megértem, ha nem tetszik neked, hogy két mondatban le lettél írva. De hidd el, vannak nálad magasabb szellemi szinten mozgó lányok is.
  • predator1982
    senki sem mondta hogy a te számládra kell hogy ráiródjon, és én sem irtam le magam. elmondtam a véleményemet. az esetek nagytöbbségében volt a lányoknak akár egyéjszakás kalandja, illetve lehet hogy túl hamar lépett, és esetleg nem a lány hibájából lett rövid a dolog. de nem baj majd egyszer te is felnősz. tapasztalatlan vagy és nagyon fiatalka még....
  • Fbn Lx
    Elkeserít, hogy sokaknak ilyen lesújtó véleménye van a nőkről, úgy általánosan.
    Már bocs, de engem például nem hajt a kíváncsiság, hogy seggbe túrassam magam, pedig sok buzitól hallottuk már, hogy az mennyire élvezetes.
    Az embernek kell, hogy legyen bizonyos szintű tartása és elvei. Arról már nem is beszélve, hogy nem kell kiugranod a harmadikról, hogy el tudd képzelni, hogy a lábtörés kellemetlen.
    A szex az érett gondolkodású embereknek való éppen ezért, akiknek van rálátásuk a következményekre is, és nem hedonista életet élnek.
  • Fbn Lx
    Nem akartalak elkeseríteni, de saját magadat írtad le ezzel.
    Azt, hogy a te esetedben ez nem teljesül, vagy elképzelhetetlen, ne az én szellemi szegénységem számlájára írjuk már :]
  • autoszimulator
    mennyivel ér kevesebbet az, aki fiatalkorában kipróbált egy buli utáni egy éjszakát? semmivel, sőt, talán ő rájön, hogy az szar, és mikor már veled van, eszem ágában sem lesz; míg aki sosem próbálta, hajtja a kíváncsiság, és simán beiktat egyet melletted próbaképp.
  • predator1982
    nem akarlak elkeseriteni, de te akkor egy életre egyedül fogsz maradni ha ilyen lányt keresel...

vagy jó esetben majd egyszer felnősz a feladathoz
  • Fbn Lx
    mielőtt nekem ugranának az emberek: nem, egy huszonéves lánytól nem várom el, hogy szűz legyen.

Viszont kíváncsi vagyok az előéletére, ezzel együtt elmondom az enyémet is, mert ez egy mély kapcsolat része. És nem jöhet szóba olyan lány, aki szórakozásból egyetlen éjszakára, vagy valakivel már 1-2 hét ismeretség után lefeküdt, vagy volt kapcsolata valami leépült / tróger arccal.
  • Fbn Lx
    szerencsére még csak amolyan gyerekkapcsolatai voltak előttem, semmi szex.
    Ha lett volna, akkor nem nagyon tudtam volna ezidáig megbékélni a helyzettel.
    Ha szeretek valakit nyomasztana a gondolat, hogy másnak odadobta magát.
    Ha nem szeretném ténylegesen, akkor nyilván leszarnám, úgyis az a lényeg, hogy legyen kit dugnom. De ilyen kapcsolatra meg nem vágyom.
  • predator1982
    mind ezt csináljuk,az élet része
  • autoszimulator
    na jah, csak gondolom nincs kedve a foltok közt keresgélni, és a leszakított foltok utáni sebeket nyalogatni se akarja. én megértem. persze aki nem keres, nem is talál.
  • predator1982
    mindenkinek megvan valahol a foltja, akkor neki miért ne lenne? nem szabad ennyire elhagyni magát az embernek...na mindegy
  • Carlos
    Tényleg hülye vagy!
  • milk4
    Nem zavar,de kértezősködök néha róluk.
  • autoszimulator
    a külső nem minden, sztem neki sem azzal van baja. szimplán nem tud/akar kapcsolatot, nem bűn ez.
    a tényeket meg közli, de itt pl siránkozni nem szokott, hogy degáz h nincs deszar nekem. legalábbis emlékeim szerint.
  • predator1982
    egyetértek tényleg hülye vagy. mi bajod a kinézeteddel? sztem nincs gond. nem gondoltál még pszichológusra? (és ezt most nem bántásból mondom)