127612
-
A lényeg, hogy ne legyen kiszámítható, legyen egy váratlan csavar a végén..
De sajnos a legtöbb filmnél sejteni lehet a happy endet, ezzel nincs is baj, csak túl sablonos kezd lenni. -
Cat 02 #56118 Arra gondoltam h az esernyő alatt vége és stáblista :) -
Rundstedt17 #56117 Nem, negatív szereplő fan vagyok, együtt nevetek a gonosszal
-
őő ja.. annak jobb lett volna kicsi heppiendebb -
Eden Lake cjmű filmet láttad már? Nagyon kemény. -
A lényeg, hogy ne legyen kiszámítható.
Nem szeretem , ha a film elején tudom mi a vége. :) -
Cat 02 #56113 Láttam már olyan animet amiben az első rész alatt minden főszereplő meghalt. Aztán a 2. részben jöttek újak, annak csak a fele, 3. résztől meg flashback volt :D -
Cat 02 #56112 Rengeteg filmet úgy nézek, hogy úgyis happy end lesz, megmenekül a hős és nem szeretek csalódni, szal jó. De néha van olyan h jobb lenne 1 nem happy end vég. Távkapcsot látta vki ? ^^ -
Neked való. :) -
hátnemtudom xd a titokzatos halálokat is szeretem. :D mint itt a panelban.. egy faszi meg hallt a 3 adikon a szárítóban.. XD de nem tudni ki zárta be. de azt tudom hogy 3 hétig itt rohadt és tök fincsi szagavolt :D -
extramagascsaj #56109 ott az elejétől kezdve mindenki halott :D -
nekem lényeg a vér mert a vért szeretem inni enni :D meg a halál is lényeg :D -
extramagascsaj #56107 akkor neked tetszett/tetszene a 109.utas?! :D -
ja és aztán ebből ki hozzák a második részt 

-
az a jó ha mindenki meg hal a végén :D -
A lényeg, hogy ne legyen kiszámítható, legyen egy váratlan csavar a végén
A film elején/közepén ne lehessen már biztosan tudni, hogy a végén a pozitív fél győz. Ezért nem szeretem a chuck norrisos filmeket (meg fogok halni :S) -
Teljesen mindegy, csak jó legyen a történet
Vannak olyan filmek, amik végére nem passzol a happy end. De ha jó a sztori, és logikus, akkor felőlem legyen. Az erőltetteten nem happy end filmeket meg rühellem. (gagyi horrorok vége többnyire, ahol miután megvolt az ölelkezés örvendezés, az utolsó snittben látjuk, ahogy a gonosz démon/szellem/pszichopata gyilkos/szörny kimászik valahonnan, vagy megmozdul, meg hasonlók. :D) -
A lényeg, hogy ne legyen kiszámítható, legyen egy váratlan csavar a végén
-
extramagascsaj #56101 Teljesen mindegy, csak jó legyen a történet -
Teljesen mindegy, csak jó legyen a történet -
Nem, mert általában mindig happy end van, túl sablonos -
Már általános iskolában oktatni kellene (felső tagozattól)
Mas kerdes, hogy anno nekunk also tagozatban mar volt kresz oktatas, meg vittek is minket ilyen kozlekedo parkba.
Autos vs Motoros topicot meg szm ne nyissunk itt, mindket tabornak megvannak a maga barmai es nyilvan mindenki az irritalo esetekre emlekszik. -
Legeslegeslegirritálóbb. Ütném mindet. -
Ki mondta, hogy nem? Viszont a motor olcsóbb, mint a BMW ennélfogva több idióta száguldozik vele statiszikai alapon. Egy használt középkategóriás motorra egy fiatal is könnyen összespóról zsét, ha otthon lakik és aztán állatkodhat. Nem miden mercis, bmw-s idióta, mert aki összeszedi a rá valót, talán van esze is. Minden sztereotípia ellenére ezekkel nem csak tolvajok, maffiózók és politikusok járnak.
A másik fele meg bicskanyitogató. Szóval csak azért, mert tudsz akkor száguldozol? Aha. Akkor én meg jól lebaszhatlak a motorrol, mert képes vagyok rá és utána agyonverhetlek?
Meleged van motoros ruhában nyáron? Nem kötelező motorzni baszod...
Honnan jönnak akkora barmok, mint te? (Adatlapod megnézése után nincs több kérdésem...) -
Már általános iskolában oktatni kellene (felső tagozattól)
-
PErsze ilyenkor nem esik szó a boyracerekről, apuci béemwéje, satöbbi.. mindig csak a motoros lehet a fasz, mert rá a legegyszerűbb fogni...
Szerinted ha van lehetőség fogunk tötymörögni a sor közepén? motoros ruhában? 30 fokban? vagy fogunk 50-el menni városban ha tudunk 70-80-nal?
erről ennyit... -
mer maffiavezér vagy. -
Én motorozgatom 8 éve (A korl.).
Max 10%-kal lépem át a megengedettet, nem gurulok előre a sorok között, viszont cserébe a teljes sávot elfoglalom, mert f*szom kivan azokkal, akik az autójukkal akarnak balról előre csorogni, gondolva, hogy ez csak egy motoros. Igen, mi is rühelljük, amikor ennyire szarba sem néznek.
Meg amikor sávon belül előznek, hogy 15 cm oldaltávot éppen tartanak, de ha elgurulnék mellette 30 cm-re, mikor áll, akkor agyfszt kapna, hogy biztos megkarcolom a kocsiját.
Volt pár rendőri ellenőrzés az idén nyáron is a megyében ahol élek, és az adott esetben megállított motorosok ~30 %-nak (autósoknak ~10%) nem volt jogsija sem (semmilyen).
Akik meg szimplán a városban motoroznak lámpától lámpáig (és a várost talán még sosem hagyták el), azokról meg inkább ne is beszéljünk...
Akinél nem csak a gép komoly, hanem az vezetője is, ott csak a városon belüli furikázásra, elő sem veszi a motort. -
Dean Winchester #56091 Már általános iskolában oktatni kellene (felső tagozattól)
alap---régen is oktatták,rájöttek,hogyan húzzuk le az embert így már fizetőssé vált :D
ez van ez a 21.század,ott húzzuk le az embert ahol tudjuk -.-" -
tegyük fel, hogy a balesetek fele a motoros hibájából következik be. tegyük fel, hogy a fele ezek közül nagymotor (igen alsó becslés, ritkán halnak meg a robogósok), na akkor a balesetek 25%-a ezek az általad nem kezdőnek titulált emberekkel esik meg, most akkor hogy is van? :D -
Ki nem szarja le, hogy nem kezdő? Akkor is másokat veszélyeztet. Pont. Mint az a csököttagyú barom, aki a másik szabályosan közlekedő motorost ölte meg.
Csak nem te is motoros vagy? -
Jó az túlzás hogy nem érdekel, hiszen én is részt veszek benne, mint gyalogos. -
Cat 02 #56087 Attól még qrva zavaró, mikor hangosan elsuhan egy melletted ^^ -
Nem érdekel a téma, így nem kívánok állást foglalni sem.
-
Aki alatt komoly gép van szinte sosem tartja be a sebességkorlátozást, már akit én látok és még bömbölteti is a gépét.
Aki alatt komoly gép van, az szinte sosem annyira kezdő, hogy ne tudja mit csináljon... azok már nem élnek :) -
1. Mindennapos dolog. Biztos vakon közlekedsz.
2. Még karcolást nem láttam, ha előremegy engem nem zavar.
3. Láttam, elég sokat. -
Hát ha te látsz valakit városon belül 150-nel akkor meghajlok előtted.
Akkor kezdheted és jó mélyen. Mert volt rá példa. Pár éve a Nyugatinál meghalt egy idióta fasz. A rendőrök és mentősök 60 méter hosszan szedték a darabkáit késő este az útról össze.
Én Csepelen láttam egy motorost, aki egykerekezve, olyan 120-as temópval ment.
Mégis mi a frászért zavar az téged, ha előremegyünk a kocsisorok között? Az zavar, ahogy teszik egyesek. Múlt héten a nulláson olyan 70-es tempó mellett egy motoros előadta ezt, olyan 100-zal mehetett. A bátyus úgy kapta félra a kormányt és így is ilyesztően közel volt. Mindenzt a 80-as táblánál. Arányaiban messze több szabályszegő és pofátlan motoros van. Aki alatt komoly gép van szinte sosem tartja be a sebességkorlátozást, már akit én látok és még bömbölteti is a gépét. -
"A motorosokat ki ne hagyjam. Városon belül 150-el nyomják, mindenképpen előrefurakodnak a kocsisorok között, akkor is ha egy-két autót szépen összekarcolnak. Előzési kényszerből minden mellett el akarnak húzni, csak full-gázzal tudnak indulni, és az út közepén állnak neki egykerekezni.
1. Hát ha te látsz valakit városon belül 150-nel akkor meghajlok előtted.
2. Mégis mi a frászért zavar az téged, ha előremegyünk a kocsisorok között? Hát, ha megkarcol, ki kell szállni, vagy rendszámot felírni.
3. Láttál már komolyabb gépet fullon indulni? Nemhiszem...
-
Hogyne lehetne megoldani. Értelmes, átgondolt rendszerrel.
Egy ország működőképességét és helyzetét tökéletesen megmutatja az utak állapota. -
"Kezdve azokkal a gyalogosokkal akik a zebra előtt állnak le elszívni egy cigit,"
ennyi. zebránál ha látom h valaki átmenne, előre lassítok, ha nem érzékeli hogy át akarom engedni, villantok, intek. van, aki ekkor sem indul el, de nem értem miért álljak le teljesen a zebra előtt, ő elindulna időben, én gurulok, és halad a sor, dinamikusan. De nem, mire felfogja hogy átmehet, már ott vagyok és állok...