127612
-
A sör is kábítószer nem? Akkor elég gyakran. :) -
Hogyne :) -
Nem -
kocsma, dohánytrafik, kávézó, stb...
illegálisból csak fűvel. hidegen hagyott :) -
Igen, de hidegen hagyott. -
Már jó párszor. -
Igen, de hidegen hagyott.
egyébként az alkohol és a dohány is kábítószer csak azok legálisak -
nem igazán -
Nem -
Nem, vagy nem tudtam rola :) -
Mai vilagban? Egy bulit/szorakozohelyet nem lehet mondani amin nem latni ilyet... -
Igen, de hidegen hagyott. -
l* -
"Teljesen mindegy, csak jó legyen a történet"
Engem aztán nem érdekel mi a vége, csak maga az egész film jó egyen. -
Bár nem nekem ajánlottad a filmet, kíváncsiságból megnéztem. Tényleg vad, bár volt benne (számomra) logikátlanság is. -
4.
Én a 9-nél vártam happyendet de nem volt sajnos:( -
The Departed nagyon odabasz, abban pl jobb is h nem hepiend volt :D -
Akkor az pont nekem való. -
Hú, attól totál kiborultam, nagyon kemény film. :[ -
Persze, most divat az ilyen lezáratlan befejezés. Én annyira nem szeretem, mert olyan se vége se hossza feelingje lesz a filmnek. De néha persze a film adja, h ne szájbarágós befejezése legyen. -
Fbn Lx #56178 Ráadásul mindenki azzal jön mostanában, hogy a happy end már túl sablonos...
Én nemtom, de az utóbbi 10 filmből amit láttam 5-nek drámai vége volt, 5-nek meg félig-meddig lezáratlan, kérdőjeles, vagy szimplán melankolikus, több-kevesebb sikerrel elgondolkodtató.
Én úgy látom, hogy inkább ez a trend manapság... persze lehet, hogy pont ezeket a filmeket fogom ki. -
+1 -
nekem tetszett:-( -
A lényeg, hogy ne legyen kiszámítható, legyen egy váratlan csavar a végén.
-
Tégla az egy szar.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenki meghal a végén, azt kész... -
Masakari #56173 Nem, mert általában mindig happy end van, túl sablonos -
Az a jó, hogyha mindenki meghal a film végén, mert akkor senki sem szomorú. [nem néz filmeket] -
F1re #56171 szeretek én mindent
jooak sztem az ilyen telecsavaros filmek mint a Tégla meg az Alvilági játékok -
Mondjuk olyan mondat sincs ahol ket idohatarozo szerepel egyszerre -altalaban,mindig-.
Persze ez csak szorszalhasogatas,de unatkozom meloban :( -
Ezzel részben egyetértek. Van egy csomó film, amiről mindenki nyáladzik, hogy így alap, meg úgy alap, meg legjobb. Megnézem, aztán egy hétig szar kedvem lesz tőle. :|
Akik ilyeneknek örülnek, azoknak gyanítom nincs elég problémájuk az életben, és igényelnek egy kis drámát. Kb mint a bróker, aki havi egyszer elfenekelteti magát valami ribanccal :D -
Fbn Lx #56168 ja szeretem.
A szomorú végeket meg gyűlölöm. Nem azért nézek filmet hogy elbassza a kedvem, hanem hogy katartizáljak
-
Nem, mert általában mindig happy end van, túl sablonos -
Logikusan végiggondolva a tom&jerry-ben Tom volt a pozitív hős, és soha nem volt happy end. :D -
hm -
Nem, mert általában mindig happy end van, túl sablonos
-
Teljesen mindegy, csak jó legyen a történet.
bár ha a történet folytatásos, akkor viszont legyen jó váratlan csavar a végén :D de ha nem folytatódik, úgy szar a lezáratlanság -
A lényeg, hogy ne legyen kiszámítható, legyen egy váratlan csavar a végén
Mint a fűrész első pár részében. -
tom szimpatikusabb volt, mert jerry minden részben "provokálta" a macskát. mindig valami kaját lopott stb... köcsög egér! -
dettó .D -
ba32107 #56160 Lehet, hogy te francia verziót láttál, de az angol nyelvű eredetileg. És tényleg nagyon durva film, eléggé sokkoló.
Ami még hasonlóan durva, és tényleg tátott szájjal marad a székben az ember a film után, az a Rekviem egy álomért, ha valaki nem látta, nézze meg!