127612
  • Tomászító
    Nyugodt természetű vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba

csak kritikus helyzetekben ilyedek meg de jól szoktam reagálni pl: egy szűk előzés kocsival vagy volt h majdnem felborultam markolóval meg teherautóval de ezek ugye 1 pillanat alatt jönnek, de ilyen liftes balhétól nem idegeskednék
  • extramagascsaj
    Nyugodt természetű vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba.

• xxxpaulxxx
    Nyugodt természetű vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba.
    Minek kövessünk el hülyeségeket?
  • oliwwer
    Maximum egy pillanatra esek pánikba, aztán felmérem a problémát
  • Scottt
  • kastil

Nyugodt, de idegbeteg.
  • Kicsikiraly

bár konkrétan a leírásban szereplő liftesnél pont bepánikolnék, de egyéb hasonló esetben nem nagyon.
  • Kicsikiraly
    az magyaroknak a hármas szám leírása vmiért mindig gondot okoz. az hogy HARMADIK, miért nem a logikus 3. leírással írják? mindenféleképp trükköznek. De még simán azt hogy HÁROM sem tudják leírni, láttam már úgy hogy 3-om.

ennyire nehéz?

(ne vedd magadra, nem téged baszogatlak:D)
  • SötétBarom
    Higgadt vagyok. A leírásban szereplő példák pl előfordultak már velem :DD Jól reagáltam mindenre :DDD
  • PesSim
    Üres szavazás.

Ez attól függ hogy milyen helyzetben vagyok és, hogy mi az a probléma.
  • SötétBarom
    Azért kapott kicsi csíkot, mert a társadalmi hatásait is figyelembe vette a szerző. Nyilván az alkohol azért szerepel ilyen előkelő helyen, mert sokkal több embert érint. Viszont valljuk be, ha valaki minden este legurít egy üveg sört, nem valószínű, hogy rombadől az élete és az egészsége.

Viszont aki ilyen hulladék tabikat zabál, hát.. Majd elválik ;)
  • zsutyesz
  • Dick Riddick
    *seprűn*
  • Dick Riddick
    Egy anyóka sprűn? :D
  • Hegi90

Két helyen tudok pánikolni: matek dogáknál meg csajok előtt
  • CoolX
    Néha túl nyugodt... :)
  • immovable

Nem vagyok pánikolós, inkább ha olyan a szitu begurulok, hogy hát pf*szom megint mi a rák van! :)
    Éles helyzetekben, pedig inkább racionális vagyok s utána izzadok le, durva előzés, őz ugrik eléd, repülős vészhelyzet (alig 3-ik egyedül repülésem alkalmával), etc.
  • balee4
    Parásabb helyzetekben képes vagyok pánikolni.

• BaliBoy

Helyzetfüggő a dolog. A leírásban lévő dolgoktól pl. tuti nem esnék pánikba.
  • milk4

Ha elkezdek pánikolni,kb. egyből le is nyugtatom magamat.
  • Dick Riddick
    Néha talán túl nyugodt is.
  • tigeroo

Amúgy kúrva lazán veszek mindent .D
  • Cat 02 #56296
    Nem tudom. Szerintem ha itthon elöntene valami a víz nézném egy darabig, aztán majd eláll. De ha suliban azt mondja a tanár h felelés van, akkor megeszem az ujjaim.
  • Ic3 m4n
  • balee4
    Hál' Istennek nem voltam szemtanúja, de ha lettem volna kénytelen lettem volna feljelenteni az illetőt...

• OrioN the S
    kezelik. Magyarorszagon is van ra lehetoseged.
  • kifli
    a csoki boldogságot idéz elő, de ez nem azért van mert hogy az csoki, hanem egy hatóanyagnak köszönhetően okozza ezt...
  • Kicsikiraly
    mennyire figyeltek?

volt itt egy idézet, miszerint a csoki is kábítószer mivel boldogságot idéz elő blabla.

a számítógép (és az azon való játszás, bármi mást csinálás amit ennyi idősen csinál az ember) hamis sikerélményt nyújt az ember számára, ami szintén boldoggá tesz egy ilyen fake módon. úgyhogy igen, ez is kábítószer ha játszol vele/filmet nézel/egyéb szórakoztató dolgot csinálsz vele. (NEM arra gondoltam.)
  • tigeroo
    ámítógép (ahogy anyám mondaná)
  • Fbn Lx
    kábítószer :_ DASd

én a monitortól még nem flesseltem, áruld el a titkot
  • GhostRider1 #56288
  • Scottt
    Igen, de hidegen hagyott.
  • Bulykin
  • bardocz
    Ja, benyomtam vénásan egy ramot reggel, azóta sárkányt kergetek.
  • Kicsikiraly
    nagyon sok dologról volt szó, nincs kedvem mindet visszaolvasni, de úgy vettem észre h nem volt szó még a gépfüggőségről. az is kábítószer végülis, függőséget okoz.(javítsatok ki ha tévedek)
  • OrioN the S
    okok ertem en :D
  • Fbn Lx
    nem arról van itt szó, hogy mennyire lehet kellemes :D Mondhatni igen kevés köze van annak a dolog egészségességéhez.
    Mellesleg ez a fajta kellemesség nem igazán hoz lázba. Szerencsére.
  • Lacee
    mondom, keress rá a tanulmányra (a Health policy c. folyóiratban jelent meg a 2007 márciusi számban, szerzők Nutt, King, Saulsbury és Blakemore), ott részletezik hogy miért így alakult a sorrend. Fizikai ártalmak (gyk mennyire káros a testedre nézve), addikció (könnyű-e rákattanni), társadalmi ártalmak (a hosszútávú szerhasználat kihatásai a munkára, családra stb)

De nem muszáj ezt nézni, csillió hasonlót találhat az ember akár a wikipedián is, azért linkeltem erre a képre, mert ez egy elég alapos, tudományos alapú kutatás egyik eredménye, nem csak valami hasraütésszerű kampány része. No de mindegy is, egyszeráen eszembe jutott, mivel pár napja olvastam, és gondoltam érdekes lehet, távol álljon tőlem hogy bárkit is meg akarjak győzni, azt már megtanultam hogy nehéz ügy, pláne itt SG-n :)
  • Doddy a düdő
    miért jó kihagyni a magánhangzókat?
  • Tomászító
    elterjedt csak sok a fiatal