127612
  • CopyKing92
    na mi a stájsz?....
  • extramagascsaj
    Kissé zavar, de nem lépi át meredeken az ingerküszöböm.

Akkor zavar, mikor vki túlzásba viszi a használatukat.
  • Molnibalage
    Van amire nincs magyar szó, de a felesleges anglomán nyöszörgés kicsit azért zavar.
  • OrioN the S
    Kissé zavar, de nem lépi át meredeken az ingerküszöböm.
  • zsutyesz
    Nem zavar, használom is.
  • kastil
    Nekem bejön ez a kevert nyelvű speech, használom is.

2

100%
  • Kicsikiraly
    igen, ezt próbáltam én is elmondani. még viccesebb amikor úgy írják az "Október 3-án"-t, hogy Október 3.-dikán. (halál komoly esett, itt ezsgén is találkoztam már vele)
  • Kicsikiraly
    mert azt kezdtem el írni hogy az emberek, de más nyelvben nem ilyen bonyolult a probléma, és a névelőt elfelejtettem átírni :D
  • Picar77
    Nyugodt természetű vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba.
  • Eagle16
    Nyugodt természetű vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba.

A lényeg, hogy legyen nálunk törülköző. :)
  • Rundstedt17
    hozzáteszem nem aggódás,hanem éppen ha vmi komoly gond jön elő nem tudok nyugodt maradni,ha van idő megoldásra leszarom,de ha záros a határidő (értsd aznap vagy másnap)akkor pánikolok
  • Rundstedt17
    Könnyen pánikba esek, ilyenkor nem számít a racionalitás, egyszerűen nem vagyok képes előretekinteni.
  • Pepsi Twist
    akkor várok? :D
  • solo
    "Nyugodt természetű vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba"

Nyugodtam szoktam áltban mindenre reagálni ami parás, vagy akármi.Utánna átgondolom nyugodtan.Úgy is többre megyek, ha nyugodtan gondolkozok.
  • bardocz
    Igen, a fejem is szokott olyankor viszketni :D
  • Fbn Lx
    és ha beragadsz a liftbe, de nincs nálad telefon, a vészjelző meg nem reagál semmire?
  • Fbn Lx
    ha cigány kerül a közelembe, viszketni kezd a fejbőröm mindenhol. Máris úgy érzem, tetves vagyok :DAs
  • bardocz
    Amikor a buszon leül mellém egy gyanús egyén, akinek a családi háttere kérdéses(főleg az apja), akkor az oldalam elkezd viszketni
  • Pepsi Twist

Általában ilyen helyzetbe birka türelmű vagyok és leszarom az egészet beragadok a liftbe jóvan telefon azt kész :D csőtörés van akkor vízvezeték szerelő semmi para nincs :D ha elönt a víz akkor hozom a szivattyút azt kész :D
  • Fbn Lx
    leszarok mindent. pánikolni nem szoktam, csak izgulni, de azt bizonyos vizsgahelyzetekben keményen.
    csak akkor szoktam pánikolni, ha mellém kerül egy tróger illető, és megijedek, hogy megfertőződök az éccel.
    vagy ha valami oknál fogva tűpárnának akarnak használni, pl. vérvétel, meg régen a védőoltásoknál én sírtam egyedül az osztályban. mocskos szadista gecik.
  • NEOreg3
    attól függ mennyire komoly a probléma, és hogy előfordult-e már velem

a másodikra szavaztam, mert biztos van olyan helyzet, amikor nem tudnék józanul gondolkodni
  • CopyKing92
    vannak módszereim a pánik és az ideg által okozott zavarodottság elkerülésére.
  • Lacee86
    Filmektől annyira nem szoktam megijedni. Hát a begurulás sajnos nálam is igaz, kis dolgok miatt olyan dühös tudok egyszerre lenni. Nem előny...
  • immovable
    Én az ijesztős, meg horror filmeket nem bírom, de életben nem nagyon pánikolok, inkább csak begurulok. :)
  • Lacee86
    Milyen sok nyugodt természetű ember van itt, hm. Sztem páran füllentenek itt. :) Én amúgy a 2.-at jelöltem. Anyukám nagyon parázó alkat. Én szerencsére teljes egészében nem örököltem ezt, alapból nem vagyok ilyen, de néha azért előfordul h jobban pánikolok, mint kéne.
  • Katarina 60
    Képes vagyok pánikolni parás helyzetben.
    Ha a bankszámlámra nézek, már is pánikba esem. :D
  • angelslie
    Parásabb helyzetekben képes vagyok pánikolni.

Van hogy a sötétben is elkezdek félni csak úgy ok nélkül. Nameg a bogarak :D
  • Corrupt
  • tigerbácsi
  • bardocz
    3-ik szerintem egy nem létező faszság, amit olyan emberek találtak ki, akik nem tudnak írni, vagy még suliban nem tanulták, hogy helyesen "3." lenne az.
  • bardocz
    És a magyarok miért írják azt, hogy az magyarok, amikor helyes a magyarok lenne?
  • autoszimulator
    3. -> két karakter
    3-ik -> négy karakter
    harmadik -> 8 karakter

tehát rövidítés lesz. talán.
  • tommygear
    passz inkább nyugodt vagyok
  • chhaya #56325
    Nem szokásom pánikolni.
  • fery02
    Nem tudom mire szavazzak. Amíg nem kell beszélni, addig az ég világon semmi gond.
  • MR ME
    parásabb helyzetben képes vagyok pánikolni...

mikor hogy, van h leszarom, van hogy nem...
  • Tomászító
    elcsesztem
  • Dick Riddick
    *ijedek*
  • Dick Riddick
    A labda visszaütve. :)
  • immovable
    az magyaroknak a hármas szám leírása vmiért mindig gondot okoz. az hogy HARMADIK, miért nem a logikus 3. leírással írják? mindenféleképp trükköznek. De még simán azt hogy HÁROM sem tudják leírni, láttam már úgy hogy 3-om.

ennyire nehéz?

(ne vedd magadra, nem téged baszogatlak:D)

A magyaroknak és nem az magyaroknak. Mondatot nagybetűvel kezdünk, hogy előtt vesszőt teszünk, nem vmiért, hanem valamiért.

Ennyire nehéz?

Ne vedd magadra, ne téged baszogatlak.