127612
-
Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.
tavaly voltam hegyalján, meg 1 subscribe koncerten.
idén még nem voltam koncerten de valami ug rap bulira jólenne elmenni (akkezdet, deego, vagy furakor) -
Régebben voltam koncerteken, de már nem járok. -
Kedvenc zenei stílusom minden környékbeli koncertlehetőségét megragadom, kedvenceimért messzebbre is elutazom akár.
Ebből a mondatból az első fele igaz, a második nem nagyon. -
ütni vágni - mosholni - circle pitelni - persze :D ki megyek höhöhőő :D
főőőleg: BrutalDeathCore-DeathCore-MetalCore-GrindCore-HardCore félékre :D -
pista89 #56675 már itt is raj, hogy ki az első?
első:
can't read my, can't read my
no, he can't read my poker face
(Gordon, Baló, Viktor, Fletó)
p-p-p-pokorni, p-p-p-pokorni
p-p-p-pokorni, p-p-p-pokorni
-
Tényleg eltűnik a Sláger, a Danubius?
Országos szinten fogható frekvencia hiányában is lehet országos rádiót csinálni, amit több lokális adó megvásárlásával lehet elérni. Itthon így működik a Juventus és a körülbelül 50 százalékos lefedettséget elérő, 11 frekvencián működő Klubrádió is. Ez a lehetőség a kegyvesztett Danubius és Sláger számára is fennáll. Tehát ha akarnak, elméletileg tudnak továbbra is országosan adni.
-
Nem hallgattam egyik sem, de attól még megdöbbentett/felháborított az eset.<-----Mert tudom, hogy valaki(k) valaki(ket) megint nagyon lefizettek ezért:C -
Nem hallgattam egyik sem, de attól még megdöbbentett/felháborított az eset.
-
konkrétan leszarom...amúgyis fos volt mind2 -
Nem igazán hallgattam őket, de néha előfordul viszont szánalmas amit művelnek megint.
Két szartalicska politikai rádió az aztán qrvára kell, mehet a népbutítás meg a pofázás egész nap. pf:/ -
Fbn Lx #56667 Po-Po-Po-Po-Pokorni. Po-Po-Po-Po-Pokorni.
csurkacsurkacsurkacsurkacsurkacsurka, CSURKA, CSURKA, CSURKA, CSURKA.
mádölferrenc, dáviddibójja. mádölferrenc, dáviddibójja.
dö-dö-dö-dö-dö-dö DAJCSDAJCSDAJCS
sry -
szerintem inkább nyomjanak a beszédek helyett politikus freestyle rappet valahogy így nézne ki: És most jöjjön FLETÓ YOH hazudtunk éjjel és hazudtunk reggel... -
Unreal1942 #56665 Furcsa helyzet. -
Nem hallgattam őket, és nem is nagyon érdekel a dolog. -
mind2 jó volt... és ilyen nónémek veszik át? hogy van ez? nincs döbb sáv? vagy mia pöcs? gondolom nem csak 6 választható herc van budapesten/mo-n... :D -
Egyiket sem hallgattam, nem is érdekel mi lesz a sorsuk -
Az egyiket hallgattam, és nagy kár, hogy megszüntetik.
Slágert hallgatok,ha vezetek...nekem tetszett. -
Szerintem pont fordítva. Bár, ez magánvélemény. -
Az egyiket hallgattam, és nagy kár, hogy megszüntetik.
Sláger jó,de a Danubius nem... -
"Nem helyett."
erről van szó.
oldják meg a politikai kurvulásukat más frekvencián, nem kell elvenni többmillió ember szórakozását.... -
Nem hallgattam egyik sem, de attól még megdöbbentett/felháborított az eset. -
felháborító maga az eset...egyébként megleszek nélkülük, bár ritkán hallgattam valamelyiket -
nafene, hol hallod te már az új rádiókat? honnan tudod mik fognak ott szólni? honnan tudod, kik lesznek ezért a felelősek? meg úgy általában, kíváncsi lennék, hogy 10 aktív rádióhallgató közül hány van mellettük, hány ellenük. mert úgy vélem, az ORTT-nek elsőként ezt KELLENE szem előtt tartani, elvégre is nem csak magukban sugároznak ezek az adók, van egy célközönség, akiknek az akarata jobb helyeken valamilyen szinten érvényesül. Ez nálunk nem divat jó ideje, szóval nem meglepő, hogy más érdekek döntenek.
Nem ígérgetni kellene százalékokat, ígérni én is tudok bármit, és arra megkapom a több éves engedélyt, könnyen csinálok bármit az idő alatt.
Csak aztán nehogy lássuk majd a danubiusnál, slágernél dolgozó embereket ezen rádiók stábjában, hasonló zenei profillal, hasonló műsorokkal, stb. -
Logikus és ésszerűt? Az, hogy nem két tahó fog bohóckodni és talán új zenét is hallok? Egyetlen könycseppet sem ejtek a slágerért. -
Nem helyett. Akkor is volt arról szó, hogy nem éppen az ő ajánlatuk volt ületileg a nyerő, csak éppen politikai hátszelük volt.
Csak azóta nem pocskodniázza a sláger a jobboldalt, mióta az elkúrás mértéke tarhatatlan lett a balon.
No comment... -
Hallgattam őket, de megleszek nélkülük. -
tényleg, tök ugyan az a kettő. sláger nem fizetett, tenni nem tudtak ellene semmit, max betiltják. de nem tették. vagy politikai befolyás miatt, vagy mert szimplán más még ennyi bevételt sem termelt volna. nem tudhatjuk, de a lényeg, hogy nem is érdekel ez senkit, főleg nem a hallgatókat. és ezen két csatorna engedélyeztetése nem került más, népszerű adók életébe. talán a juventus érezhette magát vesztesnek, de az is egy másik szituáció volt, nem ilyen.
itt most ésszerű, logikus érvet nem tudsz az új rádiók mellé állítani. max azt, hogy el kell őket nyomni. és azt kéne már felfogni hogy SENKIT nem érdekel a politika, legalábbis az az oldala, amit a média közvetít, ahol mindenki azt hazudik, amit akar.
lehet hogy nem fizettek, lehet hogy kis százalékot fizettek, de valahogy az az érzésem, hogy még így is többet, mint a két új csoda valaha is fog.aztán csak ne legyen igazam. -
dx #56650 Nem hallgattam egyiket sem, de eléggé meglepett dolog. -
melyik többmilliós hallgatottságú csatorna helyére pakolták a slágert? csak kíváncsiságból. -
Mint modtam ez volt akkor is, mikor a sláger kapta meg. Akkor nem rinyált senki. Egyeseknek kurva rövöd a memóriájuk. Lásd 1994, 2002 és 2006... -
xxxpaulxxx #56647 akkor nem hallgatod, ahogy én se:D -
Nem baj, majd hallgathatunk helyette politikai nyivákolást. A faszom tele van a politikával. -
Az egyiket hallgattam, és nagy kár, hogy megszüntetik. -
ba32107 #56644 Leírta már egyszer ma reggel (#56587). De most már ne lovagoljatok ezen, ha vitázni akartok, akkor priviben inkább. -
persze mostmár hogy belekötöttünk mostmár elmagyarázod, kiterjedően írsz róla. Amikor először mondtad még csak annyivolt h meglőttél egy macskát, tök vidáman mesélve ahogy a kutyád még játszott is vele.
ezt amit most írtál ezt megértem és oké. de eleinte akkoris vidáman írtad le, és teljesen úgytűnt hogy csak úgy, élvezetből lőtted meg. -
Sosem hallgatok rádiót... -
Sosem hallgatok rádiót. De inkább szüntették volna meg a rádió1-et, az megkeseríti az életem. -
de értsd meg itt nem az a legfőbb gondom, nekem legalábbis, hogy milyen rádió lesz helyette, mert ki fogom bírni rádió nélkül.
engem maga a módszer zavar, ahogy ez el lett intézve, és amint láthatod, többek között az ORTT elnöke sem ért vele egyet, de hát mit tehet egy elnök a mai világban. lemondhat ha nem tetszik.
azon nem lepődök meg, hogy senkit sem érdekel, mit akar a "nép", sőt, valójában már azon sem, hogy gazdasági tényezők sem zavarnak sok embert, mert szinte biztos vagyok benne, hogy az előrejelzett tartalommal nem tudják produkálni azt a bevételt az államnak, amit ez a két rádió termelt. Hiába az 50%.