127612
-
Még sosem voltam koncerten.
Valami oknál fogva azt hittem, hogy én leszek az egyetlen, de nem 22 :)
-
Fbn Lx #56718 ritkán, de nem a nagy kedvencekre. azok nem jönnek Mo-ra, de ha jönnének se lenne rá pénzem.
minden évben lenézek kocsonyára meg rocktóberre, és ennyi :D -
the streets 
jó ez a zenei stílus, rendben van...
sajna az angol zenéket nem annyira bírom. a beatles óta az összes azthiszi hogy tud zenét csinálni (és ömlik a sok indie rock szar) -
2:04-re tekerjetek(minősége nem a legjobb)
Jobb minőségben nem találtam koncertfelvételt
Nem koncert,de nem is studiófelvétel
Minőség megint nem a legjobb...
+Bónusz
Mint láthatod többfajta zeneműfajt kedvelek. -
mondjál már pár külföldi előadót akkor a kedvenceid közül...
csak hogy tudjam hogy viszonyuljak a véleményedhez... -
A szomszédokat kéne megkérdezni. Ők akarva-akaratlanul is részt vesznek a koncertjeimen. Főleg, mikor fürdök.
-
Nagy tehetség kellett ahhoz,hogy valaki megírja ezt a szöveget... -
Néha előfordul, de inkább haverok koncertjei. -
Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.
szept. 18-án voltam utoljára koncerten (Copy Con, Gödöllő), szal már menni kéne.
valószínűleg az Irie Maffia lemezbemutató lesz a következő nov. 13-án. -
én sosem írtam hogy nincs jó magyar, számomra nincs értékelhető.
olyan van több is, amit meghallgatok, de számomra ez kevés ahhoz, hogy koncertjére elmenjek. Főleg, hogy utazzak elég sokat. Ha helyben van, akkor talán olyanra is elnézek, amelyre amúgy nem mennék. -
lol
de akkor ne mondjatok ilyeneket hogy "nincs jó magyar zenekar"
ez olyan mintha nem ismerném el shumacher eredményeit, mert utálom a forma 1-et...
amúgy minden műfajban vannak kiemelkedő előadók, magyar szinten is -
épp ezt akartam linkelni :D
Hülyeség hogy nincsenek jó magyar zenekarok, max nem ismered őket, vagy nem olyan stílusban játszanak, amit szeretsz. Itt segít, ha valakinek széleskörű az ízlése, én a raptől (NKS, akkezdet, jazzékiel) az elektronikus (ÉLŐ!) zenén keresztül (colorstar, zagar) a metálzene kommerszebb/ismertebb vonaláig (subscribe) és az elvontabb dolgokig (korai öröm, esclin syndo) hallgatok sokmindent... Diszkóban még soha nem voltam, mert taszít az odajárók többsége, no meg a lélektelen repetitív zene is. -
not busted
akinek ez a műfaj nem tetszik, nem fog elmenni a quimby koncertre, mert nem fog neki tetszeni. szóval én is tartom ezt, hogy biztos van pár műfaj, amiben találunk értékelhető magyar előadót, de nagy átlagban magyar előadó koncertjére nem mennék. -
"Kedvenc zenei stílusom minden környékbeli koncertlehetőségét megragadom, kedvenceimért messzebbre is elutazom akár."
Veszprémben - Budapesten igyekszem ott lenni az engem érdeklő koncerteken, de nagyobb külföldi névért volt már, hogy elutaztam például Bécsbe, illetve egyszer Belgiumba is.
Szerencsére Budapesten jó a zenei választék, szinte hetente van lehetőség megnézni valamit, de anyagilag nehezebben győzi az ember: átlagban havonta egy jön össze. -
busted -
Hát,szerintem jó magyar zenekar sincs...de ez csak magánvélemény. -
eh, szerintem ezt te sem hiszed el most amit állítottál.
vannak jó előadók, nem "rádiós" szarokra kell menni...
bár tényleg vannak olyan zenekarok, amik élőben kritikán aluliak... -
Lol, hiba a mátrixban. A kedvencek szóból hiányzik a C betű. -
-
Dropped A Hangolásilag sztem a legjobb.. banda: Suicide Silence pl.
SS
amúgy a mangalica bőgést "Pig Sequel"-nek hívják XDDD(és nem valami könnyű megfelelően csinálni.)
-
legutóbb itt voltam -
Diszkóban életemben nem voltam,de nem is megyek...az is biztos. -
F1re #56697 Koncert? Ugyanmár, diszkó a menő...
-
Régebben voltam koncerteken, de már nem járok.
Hát,a magyar előadók élőben szörnyűek szvsz...
Én nem azért megyek koncertre,hogy leigyam magamat csakis azért,hogy meghalgassam a bandát előben... Szóval ezértis nem járok már ki. -
ha hívnak és fizetik megyek -
extramagascsaj #56694 Néha elmegyek, hangulattól/anyagiaktól függően. -
Még sosem voltam koncerten. -
Cat 02 #56692 Igazából nem nagyon, egyszer voltam Fezen-en Ignite miatt, meg igazából minden évben itt van Fesztergom, de még sose voltam. Meg néha ilyen kisebb bandákéra. -
Régebben voltam koncerteken, de már nem járok.
akkor is csak melózni :-) -
entrails of full vermin
öcsém miez a mangalica bőgés???
komolyan, szeretem a metálzenét, de ebben pl. csak full lehangolt gitárok vannak, meg duplázó lábdob...semmi magas hang (mint pl. dream theater, na az már tényleg progresszív) -
-
amúgy ez a "maximum" amit meg hallgatok Skin Removal 
Abominable Putridity
azt hiszem a név magáért beszél :D

-
azt tudom ez a 2 amit meg hallgatok magyarszöveges magyarbandákközt :D -
nah jó ezt elismerem...
na és what about subscribe? szerintem mo-n ők a legjobbak, ők csinálják a legjobb metál bulikat (pogó, átmegy táncikába, reggibe, újra pogó, gecinagy) -
progressive?:O(WatchMyDying) az azért elég jó magyar zene...
Watch My Dying -
Ha a Road fellép a közelben akk megyek, többi nem érdekel -
jaaj hagyad már ezeket!
zeneileg a 0 felé tendálnak ezek az együttesek (mondom úgy, hogy énis megjártam ezt a vonalat) -
föleg nem a ZP be.. xd ott ritkán van jó zene... :D My Dark Room - My Fears From The Silence - Watch My Dying-et vágja valaki? nem tudjátok mikor hol lesz koncert?:O nov 14. edikéröl tudom hogy a dürer ben lesz metalcore est ;-) :D -
DIESEL DOG #56681 Ritkán, csak az igazán nagy kedvencekre megyek el.
Pl: legutóbb augusztusban voltam Demjén Ferenc koncerten, a jól összeszokott haveri körrel. Így megvolt a két üveg sör is... ^^ -
Nagyon nagyon ritkán. Anno voltam két Republicon még vagy 5-6 éve és a cimbi egyszer elrángatott a ZP-be KFT-re. Na, az utóbbi nem kellett volna...