127612
  • lord nihilus
    Néha elmegyek, hangulattól/anyagiaktól függően.

főleg anyagiaktól
  • Doddy a düdő
    wat. WAT! csalódtam benned =((
  • Motoroj
    Szinte soha.
  • Pepsi Twist
    Koncert? Ugyanmár, diszkó a menő...

Amúgy inkább színházba járok :)
  • xxxpaulxxx
    Amúgy most látom, hogy te az UMSZKI-ba jársz:D:D:D
    Én isXD Végzős vagyok:P
  • xxxpaulxxx
    aláírás-_-
  • xxxpaulxxx
    Quimby? Ladánybene 27? Az ő koncertjein voltam a legtöbbször és elmondhatom, hogy még jobbak is élőben, mint studiófelvételen:)
    Aztán ott van az Edda, ők is nagyon jók, csak már néha unalmasak a mai számaik.
    Bikiniék is nagyon jól visszaadják a dolgot élőben, csak az a baj, hogy időről-időre kialakítanak egy számlistát és azt ugyan abban a sorrendben adják elő minden koncerten:D

Itthon van még a Zagar akiknek csak egyszer voltam sajnos koncertjükön, de ők is nagyon izgalmasan adják elő, azt amit tudnak... bár ott az énekes hangja tényleg meg van manipulálva stúdióban elég keményen... mondjuk én jobb szeretem az instrumentális számaikat:D
  • Molnibalage
    És honnan tudnám, hogy mi a te accountod?
  • milk4
    The Streets,Anthony Green és Frank Turner hol zúzós?
    Amúgy,ha megnézed a youtube accomat akkor észreveszed,hogy a legtöbb lassú vagy akkusztikus szám.
  • xxxpaulxxx
    A Riddim Colonyból egyedül Jr. Brown aki qrvajó (Nem tudom biztosan, hogy egyáltalán hozzájuk tartozik-e, annyira nem ismerem:D)
    Szóval neki nagyon jó hangja van, csak nagyon dancehall-os, amit csinál:D
  • milk4
    Igen,van olyan magyar rock zenekar ami jó volt amikor még fiatalok voltak.
  • Doddy a düdő
    akkor irie maffia helyett legyen riddim colony, úgyis jobban szeretem őket ;)
  • angelslie
    http://www.youtube.com/watch?v=CiqokNxCLtM Erre tuti elmentem volna, csak akkor még nem ismertem öket :/
  • Molnibalage
    A zenei háttér egész kellemes, de miért nem magyarul énekel egy magyar banda? A kórus hangja meg nagyon fura nekem. Valahogy nagyon nem megy a zenéhez.

Kicsit talán erre hajaz, csak Moby azért jobban tollja szerintem.
  • Molnibalage
    Ez több műfaj lenne? Hát leheto, hogy ez zenekritikus szerint igen. Szerintem meg mind egykaptafa zúzós és számomra élvezhetetlen valami. Ez nem zene az én szememben.
  • angelslie
    Tankcsapda igenis jó :)
  • Molnibalage
    Talán kicsit fiatal vagy ezt megítélni. Eddig összesen a világon szinte csak a legöregebb magyar előadók hangjára mondtam azt, hogy pont olyan, mint stúdióban. Presser, Somló, Demjén. A mostani magyar pop és rock előadóknál az a koncert, hogy felnyomják a hangerőt és a szöveget sem érteni, csak recseg az egész. Voltam egy Zanzibár koncerten. Elég hígfos kategória volt. Az Eleven Hold sem nagyon volt más. Más fesztiválon is csak ezt tapasztaltam. Na ezért nem járok már koncertre. Amúgy is tök más hangot hallok, mint sútdió albumon, de hogy még azt se halljam csak recségst, az már tényleg nevetséges.

Az Evanescence egyszer valamelyik jenki talkshowban vagy hol énekelt. Csak azért tudtam, hogy ők, mert kiírták a képernyő alján, de a számot nem ismertem fel, amit elnyávogtak. Ja, hogy az album amit kiadtak több digitális javítást tartalmaz, mint eredeti hangot? Kellemetlen...

Külföfdi előadók közül még ők azok akik ilyen koncerten is ugyanazt produkálják, mint bármelyik korább albumokon. Sajnos ők is szétestek és elkurvultak. A régi számaik szépek, csak nem jönnek Bécsnél keletebbre...
  • xxxpaulxxx
    Ossian???
    1. magyar Heavy metal zenekar... az Iron Maiden szólógitárosa egyik videóklipben ossian pólót visel... biztos hogy szar amit csinálnak:D

• xxxpaulxxx
    Azért az irie maffia nem mondható olyan nagyon reggaenek:)

Szóval nem csak azt játszik
  • xxxpaulxxx
    Néha elmegyek, hangulattól/anyagiaktól függően.

Bár az elmúlt fél évben nem nagyon voltam... azaz elég ritkán
  • Rockynhooo
    Régebben voltam koncerteken, de már nem járok.

16 évesen utaztam 3-4 órákat csak h mehessek , ma már Pesten élek mindennap mehetnék de nem megyek :D inkább kocsma.
  • Doddy a düdő
    biztos azért lett 2. helyezett az irie maffia egy olasz fesztiválon, mert annyira rossz amit csinálnak.
  • CopyKing92
    attólfügg..
  • tigeroo
    hát igen. akik "szövegileg" összetett rapperek, kemény társadalomkritikával szerintem:

raptorz, dsp, diggieman... de ezis végülis MC-től is függ ez...
    vagy például ottvan TM, aki teljesen hívő repper és az albumain a sátánról is ír...

a zenei alapokról pedig:

a killakikitt-ből aza kurvajó alapokat csinál! de a szöveg nagyon maffiózós (csak oltogatnak benne + káromkodnak) pl:

tovább indulok
    a tűzszünetnek vége (főleg amikor bejön a metálos gitárriff) (0:40körül)

és ők teljesen "amatőrök", otthon putriban csinálják a zenét...
  • Calver
    azt ugye tudod, hogy a felsorolt öt bandából csak kettő angol?
    bár ebben is wiki segített, tekintve h nem nézek mtv-t, legtöbbről még nem is hallottam.
  • angelslie
    Még sosem voltam koncerten.

De Evanescence koncertre mindenképp elfogok jutni egyszer legalább az életben (lehetöleg többször) :)
  • Lacee86
    Őt sem szakmai tudásban, sem előadókészségben egyetlen énekes sem tudja überelni, még a külföldi legnagyobb nevek sem!

• Csuhai G
    Szerintem pont a reggae kb az egyetlen műfaj, amivel nagyon nem kéne próbálkozni. El kéne ismerni, hogy közünk sincs ahhoz a stílushoz.

Egyébként rendszeresen járok koncertekre és klubokba, magyarokra - külföldiekre egyaránt, mindenféle stílusban. Legközelebb Zagar @ Gödör, aztán november végén Yann Tiersen.
  • Fbn Lx
    viszonylag, ja. De azért sokkal szívesebben hallgatom a jamaikaiakat. azért a punkot meg a hiphopot mondtam, mert abból a magyart kb. egy szinten kezelem a külföldivel, reggaeben azért nem.
  • tigeroo
    Arctic Monkeys, Clap Your Hands Say Yeah, Keane, Jimmy Eat World, Snow Patrol, meg az összes ilyen poprock szutyok amit mtv-be szánnak. Zeneileg 0 (pár akkord), a hülye angol akcentustól meg a falra mászok...

ki lehet találni egyből hogy egy szám brit vagy sem...

de vannak jó bandák angliában is... (muse, coldplay, u2(?), IRON MAIDEN)
  • [HUN]FaTaL
    Egyre ritkábban. :/

Legjobb magyar
  • Fbn Lx
    ezt ismertem. nem olyan rossz... a refrén zeneileg viszonylag jó, de a szöveg eléggé szavakat egymásra hajigálós. Nem szeretem azokat a magyar reppereket, akik úgy próbálnak meg költőiek lenni, hogy egyetlen gondolatot 3 sor látszólag összefüggéstelen szó összedobálásával fejeznek ki, csak azért, mert mondjuk asszonánc.
    A másik meg az igénytelenség. Ha sub bass '99-ben maszek cuccokkal minőséget tudott alkotni, akkor sok előadó albumja miért recsegős-ropogós még így 2009 tájékán is?
  • CopyKing92
    enter shikari jo pogós zene láttam ott milyet rugott a gyerek a tömegben XDD szakadtam rajta xd
  • Calver
    "Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el."

pl. egy The Raveonettes, vagy Johnny Foreigner koncertért a legkéselősebb cigányfaluba is elmásznék.

#56717: az utolsó mondatot tényleg viccből írtad, vagy csak engem akartál megnevettetni?
  • Doddy a düdő
    magyar reggae is jó.
  • Scottt
    Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.
    Kárpátia ha itt van a környéken^^
  • tigeroo
    nagyon jó hiphop

(1:28-tól az a refrén omg...)
  • NEOreg3
    magyar zenék 99%-át rühellem, önszántamból soha nem mentem még koncertre, csak családdal, akkor is még kicsi voltam
  • Fbn Lx
    nah. erre lehet büszkének lenni :]
  • Fbn Lx
    Magyar nyelven csak a punk és a hip hop hangzik a többi nyelv közül kiemelkedően jól. Ahol lehet pörgetni a magyar szöveget, ott egyedit alkotunk.
    Ezt a metált meg rock zenét inkább nem kellene erőltetnünk, van 1-2 színvonalas magyar alter banda, de ezek a tankcsapda, ossian, superbutt meg hasonlók... áhh... nem kéne erőltetni.