127612
-
"Szinte nyelvtudós vagyok, csak nagyon ritkán vétek hibát."
Heh nyelvtudós... :D
De amúgy tényleg, 2 szó van amit mindig rosszul írok, azon kívül sose hibázok helyesírásban. -
nem vagyok profi, de átlagon felüli. gyerekkoromban nagyon profi voltam, és még nem sikerült totál elfelejteni.
a nyelvileg műveletlenek talán kicsit többségben van, de nem olyan rossz a helyzet. szerintem inkább az a gyakoribb eset, hogy ha valaki nem tud helyesen írni, akkor húsz hibát vét két mondatban. -
Átlagosnak tartom magam.
Borzasztó az emberek hozzáállása a nyelvműveléshez, fokozatosan csúszunk a lejtőn. -
Azért nem vagyok profi, de mindenképpen átlagon felüli.
lult ego az van
am több versenyen is volta régebben
-
Borzasztó az emberek hozzáállása a nyelvműveléshez, fokozatosan csúszunk a lejtőn. -
Borzasztó az emberek hozzáállása a nyelvműveléshez, fokozatosan csúszunk a lejtőn.
bár tippem szerint itt nem az emberek hozzáállásáról van szó... szimplán arról, h pár éve nem volt minden háztartásban internet, és egydimenziós józsika nem az SG-n rontotta a levegőt, néha-néha mindenki nagy bánatára kiszabadulva az ETS topicból. avagy: az internet mainstream móka lett, és ez sajnos ostoba kétlábúak áradatát hozta magával. -
Fbn Lx #57393 ez még nem, az majd később -
"Szinte nyelvtudós vagyok, csak nagyon ritkán vétek hibát." -
DIESEL DOG #57391 Azért nem vagyok profi, de mindenképpen átlagon felüli...
Borzasztó az emberek hozzáállása a nyelvműveléshez, fokozatosan csúszunk a lejtőn...
-
Sajnos nem a legjobb a helyesírásom, de rendszerint igyekszem.
és persze közbe szól a bilentyűzetem is :( -
pista89 #57389 Azért nem vagyok profi, de mindenképpen átlagon felüli.
alap pszichológia :)
vezetéssel kapcsolatban olvastam egy felmérést, abban az emberek 70-80%-a tartja átlagon felülinek magát. A többi ember persze legtöbbször átlagon aluli... -
-
Átlagos a helyesírásom. -
elég sok itt az átlagon felüli tehát az már nem is átlagon felüli hanem az átlag, mi van? :s -
borzalmas a helyzet, és egyre csak romlik -
szerintem nekem a leglyob a hejesirásóm -
Elsőre: átlagon felüli.
Másodikra: szörnyű, és egyre rosszabb. -
Valahol a 2 és 3. között. Régen nagyon profi voltam. -
Oldalanként 1-2 hiba. HA MEGERŐLTETEM MAGAM:) -
Sajnos nem a legjobb a helyesírásom, de rendszerint igyekszem.
érettségin 2,5 oldalon volt 168 hibapontom. de már javult :-)
-
extramagascsaj #57378 Talán a nyelvileg műveletlenek kicsit többségben vannak, de még annyira nem rossz a helyzet. -
Átlagosnak tartom magam -
Üres szavazás. Egyet enged csak, így maradt ez. -
Csak 1et lehet választani. Addig nem szavazok amig nem javitjátok. :D -
Csak egyetlen opciót enged választani, holott ez 2 kérdés...
Sztem nekem elég jó a helyesírásom, átlagon felülinek érzem. Soha nem is volt gondom vele.
Az emberek hozzáállása úgy általában elég rossz. A túlzott chat és fórumhasználat sztem rombolja a helyesírást és a nyelvet. Sajnos úgy veszem észre, hogy egyre rosszabb a helyzet, pedig javulnia kéne, mert ez így sok jóhoz nem fog vezetni... -
amúgy ez nem valami tesztkérdés akart lenni, hogy kétféle dologra is lehessen szavazni?
mert akkor ez el lett bas... rontva -
egyedüli amibe mindig belekötnek, hogy nem kezdem nagy betűvel a mondatot, de ez nekem vmiért a netes írásmódhoz hozzátartozik, ugyanúgy a szlengek használata, de ha szépen helyesen kell írni, ezt a pár dolgot azért ki tudom hagyni az írásból. -
Általános suli harmadik és negyedik osztályban esténként minden nap egy oldalt kellett könyvből másolnom (nem a legjobb volt a helyesírásom, és ez volt a szülői döntés :) ).
Nem volt gond, egyrészt mert olvasni szerettem, másrészt pedig rendesen helyretette a helyesírásomat. A nyelvtannal sem volt semmilyen problémám utána.
-
Azért nem vagyok profi, de mindenképpen átlagon felüli. -
én hejesirasom lyoh, töbieké xar -
Csak észérvekkel vagyok meggyőzhető. És olyan emberek véleményére adok leginkább, akik ki is érdemelték azt. -
F1re #57367 Csak észérvekkel vagyok meggyőzhető.
kibaxot önfejű vok ha vmit a fejembe veszek az ugy kell legyen de mellette spanokra ismekre is halgatok ha okosat mondanak :D -
DIESEL DOG #57366 Egyenesen önfejű vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem...
Nagyon ritkán hallgatok másokra, lehet azért tartok ott ahol tartok. Köszönöm én nem kérek a hülye tanácsokból. Ésszel él az ember... -
Fbn Lx #57365 Ha egy nagyon okos/bölcs emberrel találkozok, akit úgy érzem megéri megbecsülni, akkor komolyan fontolóra veszem a véleményét, és befolyásolhat. Ha meg nem tartom túl okosnak, akkor csak a saját igazamat bizonygatom. Szóval nem csak önfejű vagyok, hanem pofátlan is. -
Fbn Lx #57364 tényleg, igazad van.
a másikat is ly-vel kell írni. Vagy nem erre gondoltál? -
Mennyire vagy befolyásolható?
Egyenesen önfelyű vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem.
Csak én látom úgy hogy ez nem stimmel valahogy? -
nice. -
Csak észérvekkel vagyok meggyőzhető.
-
módusz