127612
  • MR ME
    sötétet
  • Molnibalage
    A hosszú nappalokat szeretem.
  • CopyKing92
    amúgy meg sötétben jobban látok XDD
  • CopyKing92
    full feketében járok mindennap. így hát sötét.
  • DIESEL DOG #57435
    Egyéb. (félhomály stb.)

Attól függ, hogy éppen hol vagyok. Pl: Itthon a szobámban este nincsen verőfény, inkább csak "hangulatvilágítás", mivel azt jobban szeretem.
  • PesSim
    Egyéb. (félhomály stb.)

Attól függ, miben? :)
  • clio1616v
    ha látni akarok akkor a világosat... ha érezni a bőrömmel akkor a sötétet
  • extramagascsaj
    Sötétet (kivéve vezetés közben)
  • daeemoon
    Világosat jobban szeretem, amikor rendesen látok, és fel is vidít a világos környezet. :) Vezetés közben nem szeretem a sötétet a szembejövők lámpája miatt :D De egyébként a sötéttel sincs különösebb bajom. :) Szeretem az éjszakai város FÉNYEIT! :)
  • tigerbácsi
    Sötétet

• somdav95
    Sötétet

• tigeroo
    ha pihenni kell sötét. de sötétben utálok a volán mögött ülni pl.
  • zsutyesz
    Világosat.
  • fery02
    Sötétet.
    Pl iskolában sem szeretem, ha fel van kapcsolva a világítás, meg mostanában otthon sem szeretem. Ez a monitor miatt is van...hogy jobban lássam. :D
  • Dick Riddick
    Üres szavazás/Eredmény mutatása.
    Erre most én sem tudok mit mondani...
  • Carlos
    Üres szavazás

Hülye kérdés.
  • efti
    felhomaly
  • Molnibalage
    Mit értünk folyóírás alatt? Mert nekem kicsit "kombinált" írásom van. (Scanneljek be egy pár sort?)
  • z99999
    lol.
  • bardocz
    Folyóírással már pár éve nem írtam, mert nem tudtam már én sem elolvasni. Szerintem már nagyon kéne erőlködnöm, hogy menjen. Pedig akkoriban tudtam jobbról balra is írni folyóírással, már csak nyomtatott megy. De az is ritka ronda. Viszont így csak én tudom elolvasni, és kódfejtő kell hozzám:D
  • Fbn Lx
    Ha szépen akarok írni, akkor kb. kétharmadára kell csökkentenem az írási sebességem, és kis nyomtatottal írnom :D
    A folyóírásom külalakra kb. szörnyű, de nem zaklat fel túlzottan. Úgyis csak magamnak írok, ha írok.
  • [HUN]FaTaL
    Mivel az emberek jó része borzasztóan írt, ezért valahol a második és a harmadik közöttinek tartom magam.

Borzasztó az emberek hozzállása a nyelvműveléshez, főleg a fórumokon...
  • szabii98
    Valahogy én is:D
    Le se sz*rom.Csak ne bukjak meg.
  • tommygear
    Átlagosnak tartom magam.

Borzasztó az emberek hozzáállása a nyelvműveléshez, fokozatosan csúszunk a lejtőn.
  • Scottt
    Átlagosnak tartom magam.
    Borzasztó az emberek hozzáállása a nyelvműveléshez, fokozatosan csúszunk a lejtőn.
  • Ben007
    én kézzel viszonylag helyesen írok csak borzasztó rondán :S
  • DIESEL DOG #57413
    Ha kézzel írok akkor nagyon sokat adok a külalakra. Szeretek igényes, szép munkákat kiadni a kezemből.
  • autoszimulator
    átlagos + lejtő

suliba elsők közt voltam, aztán a nyelvtanóra elmúlt, internetes írogatás ideje előjött. Az a gond, hogy ha valamit nem tudom, hogy kell írni, akkor nem gondolkodok, hanem leírom, max kijavít a szoftver, és így nem is jegyzem meg. Kézzel például már alig tudok írni, na nem helyesírás szempontjából, hanem olvashatósági szempontból.
  • Bészf
    Azért nem vagyok profi, de mindenképpen átlagon felüli.

Talán a nyelvileg műveletlenek kicsit többségben vannak, de még annyira nem rossz a helyzet.

• DIESEL DOG #57410
    Szerintem maga az hogy valaki helyesen írjon pl. egy ilyen közösségi portálon, az már igényesség kérdése is részben. Más az ha valaki valóban nem tud helyesen írni. Azt csak sajnálni tudom, főleg akkor ha már tegyük fel 15 éves. Ilyen idősen már ILLENE TUDNI HELYESEN A MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAINAK MEGFELELŐEN ÍRNI!
    Vagy a tanárok végzik rosszul a munkájukat, vagy egyesek csak szimplán analfabéták...
  • Falcon87
    Szinte nyelvtudós vagyok, csak nagyon ritkán vétek hibát.

Ha nem sietek, szinte mindig hibátlanul írok.
  • Motoroj
    Szar az átlag.
  • DJKonya
    Átlagosnak tartom magam.

• Dick Riddick
    Átlagon felüli vagyok, kétség nem férhet hozzá. Volt szerencsém tapasztalni középsuli alatt. A négy év alatt mindenki tőlem kérdezgetett mindent a nyelvtan dolgozatok alatt (olyan szinten hogy hogyan írjuk a fal szót). Sőt, még érettségin is.
  • extramagascsaj
    (msn/chat/fórum kivétel valamelyest, mert ilyen helyeken azért lazábban kezelem, de minden más esetben normálisan, helyesen írok/fogalmazok)

Talán a nyelvileg műveletlenek kicsit többségben vannak, de még annyira nem rossz a helyzet. (sírni tudnék néhány ember helyesírásától...egyszerűen rémes)
  • Fbn Lx
    Mondjuk azt, hogy nem használnak nagy betűt, megértem... én is ritkán használok :D
    Puszta lustaság gondolom mindenkinél, annyira lekényelmesített a fórumozás, hogy ha nem hívják fel rá a figyelmem nem nyúlok a shiftért :D
    Amúgy átlagosra szavaztam. Nagy hibákat nem vétek, tudok rendesen írni, ha megerőltetem magam. De mivel itt mindenki átlagon felülinek hiszi magát, így sok mindenkit el kell szomorítanom: ez az átlag :D
  • milk4
    Átlagosnak tartom magam.
    Talán a nyelvileg műveletlenek kicsit többségben vannak, de még annyira nem rossz a helyzet.
  • bardocz
    Az itteni szokásokat elnézve lehetnék nyelvtudós is, sokan még a nagybetűt sem ismerik. De az átlagon felülire szavaztam, máshol ennyire nem buták az emberek:D
  • CoolX
    Vannak azért hibáim :)
    jah ha már ez a téma.. nevezetek a hejesirok pártyára :D
  • Pepsi Twist
    Üres szavazás / Eredmény mutatása

Leszarom az egészet... túl van bonyolítva ez a madzsar lehetne simán írni mindent ahogy ki ejted... főleg hogy sztem a magyar nyelvbe elég sok iylen van amit úgy ejtesz ahogy írod majdnem kivéve a üsd meg utca sztem ezeket simán lehetne így írni ahogy ejted..

ám teljesen jó a hejesírásom...