127612
-
Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé.
kivéve humorost néha ha lassan töltenek be a képek -
Van hogy így, van hogy úgy, de folyamatosan olvasom. -
Fbn Lx #57597 na, de a témához:
Lemegyek a piros vonalig, aztán felfelé görgetve elolvasom annak a néhány embernek a véleményét akiét el szoktam, esetleg még bele-bele olvasgatok a többibe is.
Kivéve, ha nagyon unatkozok, mert olyankor van, hogy végigolvasom :D Akkor szoktam rájönni, hogy sokan csak bekopizzák a válaszlehetőséget és azt küldik el kommentben. -
ba32107 #57596 Jó de ezt tényleg ne itt, mert sokan nem kíváncsiak rá -
Fbn Lx #57595 de azért elég szánalmas dolog izrael seggét nyalni, tudván, hogy ők is mocsok módon harcolnak, nem csak a terroristák. Ne legyél már ennyire elfogult. -
Fbn Lx #57594 molni, te egyre idegbetegebb vagy. Javaslom, hogy baszd magad nyakon egy vödör jeges csapvízzel, lehetőleg rendszeresen. :D -
Rundstedt17 #57593
-
Rundstedt17 #57592 nos ilyet most bárhol lehetne ahol úgymond harcok van mindkét oldal pusztítja a másikat.azért érdekes hogy a gyerekeket agyonlőtték akkor azt a gyereket miért nem aki elmesélte?másrészt lehet hogy kissé túlreagálnak dolgokat néha az izraeli katonák de a muszlim fanatikusok kezdték és pajzsként használják saját embereiket... -
Mondva lett, hogy menjetek a kk topikba. Nehéz a felfogásod? Itt válaszolok, de folytassuk ott, ha lehet.
Igen, ott rejtzőnek és ott készül a bomba is. Pl. egyetemen. Mert ott van hozzá alapanyag. Meg mecsetben és kórházakban is rejtegettek cuccot és rakétázgattak onnan. Onnantól fogva, hogy egy terrorista annak használja aminek, az nem az eredeti funkciójában üzemel.
Mindkét oldalon vannak seggfejek, de a széndékról a béke felé elárdul valamit, hogy Egyiptommal az első adandó alkalommal rendezték a helyzeteté és azóta békés egymásmellett élés van. Vajon akkor melyik oldalon hiányzik az akarat és az összefogás? Hmhm...
Javaslom kicsit több történelmi dokumentum olvasgatását, mert még 2006 és a közelmúlt eseményeivel sem vagy láthatólag tisztában, nemhogy azzal, hogy mi történt 1948 óta. -
Fbn Lx #57590 tessék. 5 része is van. -
Rundstedt17 #57589 én nem emlékszek semmi olyanra,konkrétan linkelj be egy esetet... -
Fbn Lx #57588 Hallod, te miféle kettős mércéről beszélsz, ha pont te alkalmazod ezt? :D Önirónia, avagy segget csináltál a szádból.
Fogd már fel, hogy mindkét oldalon elítélem a szélsőséges csoportokat, és mindkettőt meg kell fékezni. Az idegen területre benyomuló hódító cionistákat és a tömeggyilkos terroristákat is egyaránt. Egyazon mércével mindkettőt. :]
Azt még továbbra sem fejtetted ki, hogy miért kell iskolákat bombázni. Ott bujkálnak a terroristák, mi?
-
Üres szavazás: Igazából ahogy épp aznap adódik :D De mind a 4et elmondhatom :) -
Cat 02 #57586 Piros vonaltól, kiv humoros és aranyost. -
ba32107 #57585 :D:D:D -
Ezt inkább a közel-kelet topikban, ha lehet. Itt van. -
Rundstedt17 #57583 Kettős mérce tipikus mintapéldánya vagy...
A héberek próbálnak ügyelni arra hogy csak a terroristákat öljék meg,előfordul polgári áldozat is de azok elkerülhetetlenek.Szokás ezért őket folyamatosan csesztetni,de ez csak egy újabb ürügy hogy utálatukat igazolni tudják,itthon főleg a magyarkodók.Akik előszeretettel védik a tömeggyilkos terroristák emberi jogait de egy szavuk sincs a gyilkos terrorista által meggyilkolt ártatlan személyek érdekeinek védelmében.A Palesztin Autonómia Hatóság sem tesz semmit,amelynek pedig kötelezettsége lenne megakadályozni a terrort,így nem csoda hogy Izraelnek lépnie kell saját és a világ érdekében.
Neked kellene utána nézni a dolgoknak... -
Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé. -
-
Van hogy így, van hogy úgy, de folyamatosan olvasom.
Általában lemegyek a piros vonalig és haladok felfelé, de humoros topikban fentről lefelé haladok. -
nem olvasok sg-t -
F1re #57578 Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé.
v is ami elolvastam azt nem olvasom még 1x
de ezt is nyomhattam volna Össze vissza megyek, és a válasz gombbal nézem meg az összefüggéseket.
-
extramagascsaj #57577 Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé.
(de általában csak az a cél,h ne lássam h mennyit nem olvastam el :D) -
pista89 #57574 Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé. -
Fbn Lx #57573 Nekem van elbaszott gondolkodásmódom, ha szerinted egy szélsőséges csoport tevékenységei miatt teljesen jogos egy népet, egy rakás ártatlan kiirtani?
És az enyém elbaszott, ha szerintem egy népnek a bepofátlankodó amcsik által tolt szélsőséges hódítók ellen egy népnek joga van védekezni és menteni a saját fajtáját? Ezen gondolkozz már el egy kicsit.
Mellesleg ha szeretnél valami rálátást arra, hogy mit tesznek ott a muszlimokkal és hogyan élik a hétköznapjaikat, és hogy mennyire nem szélsőségesek és nem fanatikusok, mint ahogyan azt te szűk látókörű jófiúként beveszed, nézd meg ezt a dokumentumfilmet. Semmi bullshit meg összeesküvés, pusztán egy film arról, hogy miken mennek keresztül. Ha nem hiszel az érveknek, higgy a szemednek.
Szélsőséges fanatikusnak leírni egy egész népet oltári nagy fasság. ezek az emberek csak annyit szeretnének, hogy hagyják őket élni. Akik robbantgatnak, azok a szélsőségesek, és nem a köznép, akiket kiirtanak miattuk.
Ugyanígy nem ítélem el egész izraelt sem a politikusaik és katonáik magatartása miatt. -
"Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé." -
ÉS
Össze vissza megyek, és a válasz gombbal nézem meg az összefüggéseket. -
Össze vissza megyek, és a válasz gombbal nézem meg az összefüggéseket. -
szerintem logikus -
viszont néha kell a válaszgombos összefüggések megnézése, mert valamikor régebbi hszre reagálnak, vagy épp nem látom át az ok okozati viszonyt! :-( -
Lemegyek a piros vonalig, és onnan olvasom felfelé. -
clio1616v #57565 balról jobbra -
-
középről kezdem, koncentrikus körökben -
Ha még az adott oldalon van :)
Ha nem, akkor össze-vissza. -
DIESEL DOG #57561 Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé... -
Rundstedt17 #57560 Te sem vagy normális,ha neked az rendben van hogy civilek közé menekülnek a terroristák akik rengeteg izraelit ölnek majd meg terror cselekményeikel és ezt hagyják...A rohadt muszlim hit oltárán feláldozzák a saját népüket a fanatikus arabok,palesztinok...és nagyon helyes hogy az izraelik nem hagyják magukat megzsarolni.
Érdekes lenne a világ ha hagynák magukat zsarolni,az arabok bejelentik hogy főbe lőnek minden percben egy gyereket ha nem lehet atombombájuk,és ha ez ellen mondjuk tennének a zsidók akkor az ő hibájuk lenne a palesztin kölykök halála igaz?elbaszott egy gondolkodásmódod van....