127612
-
Erőszakos?Ez nekem új.A cigányok.Na azok erőszakosak..Az emg h pár balfasz utánozza őket,meg gázkamrával viccelődnek(ami sztem hülyeség de nem megyek offtopikba),menj oda és verd őket pofán. -.-
Semmivel nem provokálnak,ezt hallod a TVben max.Az,h egyenruha meg alakzat Istenem...És akkor mivan?Ennyi az egész..Rndszert tartanak hierarchia van,könnyebb menedzselni őket legalább... -
Lol nem jót másoltam ki... szóval: A legtöbb esetben kiérdemlik a rendőrség erőszakos fellépését, ha visszafognák magukat, akkor nem lenne velük bajom.
-
Most beszeljetek ki magatokat, mert sztem holnap ki lesz halva a topik :D -
Tisztelem őket a szókimondásukért, esetleg hazafinak tartom őket, de néha túlzottan provokatívak.
Van pár osztálytársam akik ezeket utánozzák és menetelve mennek a folyosón, aztán gázkamrával viccelödnek szünetekben. Hát mit ne mondjak, eléggé primitív egy állatfaj.
A gárdistákról ugyan ezt gondolom, de ha nem lennének ilyen eröszakos elmebetegek akkor nem lenne gond velük... -
Narusco #57916 ez megy mindenhol, ha jobbik akkor már visít mindenki hogy neonáci fasiszta raszista szutyok. nem erről van szó.
na sztem politikát hagyjuk. -
Neonáci asd...Olyan jóket tudok röhögni a tudatlanokon,meg az agymosottakon..Mitől az?Mert van egy szervezete,ami próbál összefogást mutatni?nem 6milló horogkeresztes zászlóval masirpoznak gépfegyverekkel,meg diszitik a termeket ahol emgjelennek,nem akarnak cigányt/zsidót ölni,nem akarják a világot elfoglalni,ez új,radikális eszme...Vki legalább kimondja amit ki kell,és ez sokaknak nem tetszik...
Azért te is elmondthatod mitől "neonáci",kiváncsi vagyok. -
Unreal1942 #57914 Az is azért erős túlzás, csak divat nácizni, neonácizni megkeverni a fasizmussal is. Riogatni az embereket. -
Narusco #57913 betiltják a gárda egyenruhát. a jobbikot az mszp és a fidesz fogja kicsinálni. az sem tökéletes párt, de mégis százszor jobb mint a többi. -
Jobbik is csak egy szélsőjobboldali neonáci szar banda. Semmivel sem "jobbik" a többinél. Egyetlen normális párt sincs per pillanat sajnos. :( -
Unreal1942 #57911 De nem vagy messze a valóságtól. Pont ebben van a Jobbik titka. Ezért vándorol oda elég sok szavazat. -
Egyetértek,de nem állnék be...Nézni jó őket,tetszik amit csinálnak,mindengéleképp,hadd fossanak csak a cigányok,biztos van nekik miért nomrális ember nem fél tőlük..Ha már az utcán,nem segit senki se a magyarnak,legalább ők mutassanak összefogást,hátha-talán felébred vmi az emberekben és elkezdenek ők ios összefogni..Itt csak széthuzás van..Az maszp lop,meg ránkküldi a cigányokat(nem csinál ellenük semmit),a zsidók bepofátlankodnak(Pl,Sukoró,Joav mocskoszsidú Blumnak fiktiv lakcime van és a -asszem már nem érvényes-sukorói kaszinót még mindig meg akarja épitani,ahova a megfáradt szegény földmüvesek esténként munkából hazatérve betérnek roulettezni egyet,mert ki a tököm megy oda,olyan környéken,meg egyáltalán M-.o-n a felső 10Ken kivül??)
A Fidesz is egy szar párt,csak hitegetnek meg fenyegetnek,asse jobb az MSZPnél,miaz h a Jobbikot korlátoznikell,meg majd ők leszámolnak velük?nesze neked demokrácia...Az SZDSZ=LMP,szal....A Jobbik maradt csak.
Lol végére jól elmentem a témától... -
tegnap még hülyeségnek tartottad őket -
Narusco #57908 én sem, de már nagyon felháborítanak ezek a dolgok. de legalább ébred az ország. -
Unreal1942 #57907 Pontosan ez itt a baj. Kiforditottók a híreket szépen.
Pedig rasszista sem vagyok. -
Egyetértek a törekvéseikkel, de azért nem állnék be gárdistának.
-
Narusco #57905 most hogy volt a sajóbábonyi balhé, teljesen elképedtem rádiót hallgatva. 2x is hallottam akkor híreket 2 rádióból, és kb ez volt: "a betiltott magyar gárda szembenáll a helyi roma lakossággal ...stbstbstb... egy kocsit szétvertek, és x embert előállítottak." és persze az elmaradt hogy azt a kocsit nem a gárdisták verték szét, és nem is gárdistákat állítottak elő. ebből természetesen lejön az embereknek, hogy rossz emberek azok a feketeruhások. -
Narusco #57904 te hülye vagy? milyen jogi úton... az a baj hogy itt már nincs olyan jog, ha valamit el lehetne érni úgy megváltoztatnák a "jogot" és b*szhatnánk. tv, grat. -
kit érdekel, ha valaki üreset szavaz, mellesleg? a fél topik azzal van tele D: -
Fbn Lx #57902 az nem fog bekerülni, mert a többség leszavazta. -
"Üres szavazás"
-
gratulálok, ennek meg mi a fasz köze van a kérdéshez?
sztem nagyon nem érted miről van szó -
( ) részed cáfolva sztem, mert jobbikosok hozták létre.
zavargás
wait, wat??
nemis tudom ezután miért írok bármit is... de igazad van, a média nem közli le azokat a híreket amikor a gárda hadisírokat gondoz, ruhákat gyűjt gyerekeknek, országos szinten segít különböző családoknak támogatást szerezni (pénz, ruha stb. gyűjtés) vagy ha mártíroknak állítanak emléktáblát... -
üres szavazás, nem izgat.. :D de az ember színe fehér :O amúgy!:Oxddd -
pista89 #57897 Minden téren egyetértek velük, és szívesen tartozom közéjük. -
(akik ha a politikus azt mondja fekete, ők azt mondják fehér) igazuk van de akkor is útálom őket. jogi dolgokat jogi úton is ellehet intézni zavargásnak nincs értelme. semmit nem értek még el vele -
Szerintem csak ugrabugráló, idióta majmok. -
Valami szervezet, aki semmi kárt nem csinál, csak felvonulgatnak. Egyáltalán nem zavarnak. -
Egyetértek a törekvéseikkel, de azért nem állnék be gárdistának.
-
Mittomén. -> "Üres szavazás" -
Üres szavazás -
Minden téren egyetértek velük, és szívesen tartoznék / tartozom közéjük. -
Minden téren egyetértek velük, és szívesen tartoznék / tartozom közéjük. -
Egyetértek a törekvéseikkel, de azért nem állnék be gárdistának. -
Narusco #57887 itt annyian annyira nincsenek képben... ak iszerint szánalmas az hol él? milyen ember? biztos csak tv-t néz... ahol persze arról nem hallani, hogy ha segítenek valakinek, mert olyan is volt jópár, ott csak arról hallani ha a cigányokkal összebalhéznak, és akkor is gyalázzák őket.
ba32107 #57886 Igazából fingom sincs, hogy azt ki írta bele, de szerintem nem mi :) -
Üres szavazás.
Nem érdekelnek. -
látod ez a gond, hogy ebből az egészből politikát csináltak az illetékesek illetve a média. pedig ennek nem az lenne az üzenete.
valójában pedig nem érdekel a tevékenységük, mivel meg van kötve a kezük, amint megmozdulnak, már készül ellenük a paragrafus, ilyenkor persze teljes egyetértésben, így valójában csak beszélni lehet róluk, tenni nem tudnak semmit. De nem is kell nekik, nem ez a dolguk. Ha szar, ha nem, az ítélkezés a bíróság dolga, a bűnözők elfogása meg a rendőröké, ebben a képletben nincs gárda, nem is lesz. -
Ezt én sem értem. Én azt várom már, hogy az összeesküvés elméletes kérdés bekerüljön. Nagyon kíváncsi leszek a végereményére. -
mert kihalt a best of bunti