127612
-
Nem élek ilyesmivel. -
Nem is játszom háborús FPS-kel jóideje. Gyakorlatilag csak arra vannak kihegyezve, hogy egy mozifilm szerű élményt adjanak. Agyonszkriptelet és valóságtól nagyon elrugaszkodott valamik. -
Rossz válaszlehetőségek.
Nem attól ideális egy videojáték, hogy mennyire áll közel a valósághoz.
Felőlem játszódhat fantáziavilágban (pl Prey) és modellezheti a valóságot is (pl Live for Speed). Amennyiben jó össze van rakva, ugyanúgy szerethető egy fantáziajáték és egy szimulátor is -
Rundstedt17 #58117 Megértem,de azért bizonyos szintű realitást meghagyhatnának a játékban.Például ez a új Cod egyszerűen nevetséges egy P90-es hogy lehet egy kézzel újratölteni?Meg mi a franc az hogy dupla shoti?Sosem volt reális a széria,de azért ennyire most rugaszkodnak el a valóságtól hogy már nevetséges,no igen a gyerekeknek ez kell.... -
Mert a játékok azok nem erről szólnak. Arma-ban lehet, hogy van. Nem ismerem.
Erre írta egy repszim fejlesztő egyszer, hogy miért nincs igazán harci repszimekben ilyen.
This game is a flight and not a fault simulator.
Magyon nehéz olyan hibákat betenni a játéba, amik nagyon véletlenszerűek és nehez modellezhetőek. A mesterséges "intelligenciát" is fel kell erre készíteni.
A nagyon ritkákk hibákkal meg az a baj, hogy sok erőforrást pazarolsz annak a modellezésére, amivel az áltag pilóta vagy katona lehet, hogy soha nem találkozott teljes szolgálati pályafutása alatt sem. -
Doom2, ez nem kérdés. Legjobb lövölde. -
Unreal1942 #58114
pontosan.
-
Itt muszáj volt üresre szavaznom. Szimulátorban inkább a valósághűt szeretem, valamiben meg inkább a minél fantasztikusabbat. -
Rundstedt17 #58112 Nana a legjobb a Medal of Honor volt vagy a wolfi :DDDD -
Ott a pont. Ráadásul UTnak pont nem a realitás a célja, még a nevében is benne van. Ettől függetlenül a valaha készített egyik legjobb FPS (UT1 természetesen) :) -
Könyebben meghalsz és nem gyógyulsz fel 5 mp alatt?
ui.: nem játszok semmivel, de a CoD MW legalább tetszik annyira, mint a CS:S, szóval csak a kérdésre válaszoltam, nem a véleményem. :] -
azért mert balfasz vagy valamihez, nem lesz foshalmaz (UT) -
ba32107 #58108 Nem csak a grafikáról van szó. -
Már megbocsáss, de a lényegi dolgokat tekintve miben különbözik a CS a Cod-tól?! -
Rundstedt17 #58106 Már nagyon ritkán játszom.De elvárnám például hogy egy fps reális legyen az arcade elég uncsi.Például nem értem hogy a fegyverhiba lehetősége mért nem szerepelt még játékban(valóságban könnyen előfordulhat,előfordult) meg hosszan sorolhatnám.Az egész fps piac telítve van arcadékkel minimális különbségekkel -
Nagyjából valósághű, de a játékmenet élvezhetősége érdekében enged valamelyest a realitásból.
Noha a Quake 3 örök kedvencnek köze nincs hozzá, éppen ettől jó xD
MotoGP3nak örülnék, ha valósághűbb lenne, de ez van :) -
hát sztem meg ugyanannyi köze van a CSnek a valósághoz mint mondjuk a Q3-nak...
(gyk. attól hogy jó vagy CS-ben attól még semmilyen real life "hasznod" nem lesz belőle, annyira semmi köze a valósághoz, de mondjuk aki egy versenyszimulátorban jó, azmár lehet hogy a valóságban is tudna versenyezni. ilyen szemszögből közelítettem meg) -
oké, akkor most menjél ki az utcára, és ugrás közben egy AWP-vel osszad fejbe a másik tagot, esetleg AK-val a betonfalon keresztül egy monsterkillt húzzál be -
Maradjunk ArmA-nál ha warsim-ről van szó ok? -
CS-t szimulátornak? Ezt ugye nem gondoltad komolyan. :DDD -
Hát, az van a leg közelebb a valósághoz..Nem ilyenek, hogy COD, meg UT meg ilyen foshalmazok. -
Szóval csak a reális.Szimu , CS stb.
-
CS reális? neeeh... -
Nagyjából valósághű, de a játékmenet élvezhetősége érdekében enged valamelyest a realitásból. -
Igyekszik a lehetőségeknek megfelelően a lehető legjobban modellezni a valóságot.
Szóval csak a reális.Szimu , CS stb.
Szutyok wow ról és társairól szó se lehet. -
Üres szavazás. Nem megfelelöek a válaszok, nem csak ilyen látványbeli dolgokra kellett volna rámenni. -
Cat 02 #58094 2. CoD-dal évek óta játszom, de pl egy Arma-val biztos nem tudnék. Meg autós játékból is a régi nfs-eket csíptem (underground 1-2) -
Igyekszik a lehetőségeknek megfelelően a lehető legjobban modellezni a valóságot.
Szimulátorok powa -
Üres szavazás -
Tudom, de én csak azokkal játszok. -
Üres szavazás. Mindegy csak szórakoztasson. Sajna 2-3 éve már nem játszom. -
Igyekszik a lehetőségeknek megfelelően a lehető legjobban modellezni a valóságot. -
Én nem szeretem a szörnyeket, meg űrhajókat a játékokban. Legyenek valószerű helyszínek, emberek. Játszódjon a jelenben, vagy netán a múltban. Nem kell szimulátornak lenni, mert akkor mi a poén az egész játékban? GTA, NFS, Cod stb. hadd ne soroljam tovább. -
"ne tudjak elfordulni nyélgázon akárhol"
Nem csak autoszimulátor létezik :D -
Soha nem játszottam még.
-
Nem tudok választani, szimulátor legyen a lehető legvalóságosabb, ne tudjak elfordulni nyélgázon akárhol, de mondjuk egy RPG-ben már nem kell ez a valóságosság, jó az, ha szörnyek vannak, meg varázslatok. -
GTA4 és valóságos irányítás= :ASD:ASD:ASDASD: -
ba32107 #58083 Különböző okok miatt úgy döntöttünk, hogy ismét dzsani fogja vezetni a topikot. Házigazdai jogaimat átruházom Ability-re (alias dzsani). -
Tök mindegy, kössön le. -
Próbáltál te már szimulátort? Nem úgy tűnik.
Ilyen gta4 meg ilyen szarok olyan messze vannak egy szimtől mint Makó Jeruzsálemtől.