127612
  • chhaya #58120
    Nem élek ilyesmivel.
  • Molnibalage
    Nem is játszom háborús FPS-kel jóideje. Gyakorlatilag csak arra vannak kihegyezve, hogy egy mozifilm szerű élményt adjanak. Agyonszkriptelet és valóságtól nagyon elrugaszkodott valamik.
  • bulba
    Rossz válaszlehetőségek.
    Nem attól ideális egy videojáték, hogy mennyire áll közel a valósághoz.
    Felőlem játszódhat fantáziavilágban (pl Prey) és modellezheti a valóságot is (pl Live for Speed). Amennyiben jó össze van rakva, ugyanúgy szerethető egy fantáziajáték és egy szimulátor is
  • Rundstedt17
    Megértem,de azért bizonyos szintű realitást meghagyhatnának a játékban.Például ez a új Cod egyszerűen nevetséges egy P90-es hogy lehet egy kézzel újratölteni?Meg mi a franc az hogy dupla shoti?Sosem volt reális a széria,de azért ennyire most rugaszkodnak el a valóságtól hogy már nevetséges,no igen a gyerekeknek ez kell....
  • Molnibalage
    Mert a játékok azok nem erről szólnak. Arma-ban lehet, hogy van. Nem ismerem.

Erre írta egy repszim fejlesztő egyszer, hogy miért nincs igazán harci repszimekben ilyen.

This game is a flight and not a fault simulator.

Magyon nehéz olyan hibákat betenni a játéba, amik nagyon véletlenszerűek és nehez modellezhetőek. A mesterséges "intelligenciát" is fel kell erre készíteni.

A nagyon ritkákk hibákkal meg az a baj, hogy sok erőforrást pazarolsz annak a modellezésére, amivel az áltag pilóta vagy katona lehet, hogy soha nem találkozott teljes szolgálati pályafutása alatt sem.
  • bardocz
    Doom2, ez nem kérdés. Legjobb lövölde.
  • Unreal1942
    pontosan.
  • Motoroj
    Itt muszáj volt üresre szavaznom. Szimulátorban inkább a valósághűt szeretem, valamiben meg inkább a minél fantasztikusabbat.
  • Rundstedt17
    Nana a legjobb a Medal of Honor volt vagy a wolfi :DDDD
  • [HUN]FaTaL
    Ott a pont. Ráadásul UTnak pont nem a realitás a célja, még a nevében is benne van. Ettől függetlenül a valaha készített egyik legjobb FPS (UT1 természetesen) :)
  • Ability
    Könyebben meghalsz és nem gyógyulsz fel 5 mp alatt?

ui.: nem játszok semmivel, de a CoD MW legalább tetszik annyira, mint a CS:S, szóval csak a kérdésre válaszoltam, nem a véleményem. :]
  • Doddy a düdő
    azért mert balfasz vagy valamihez, nem lesz foshalmaz (UT)
  • ba32107
    Nem csak a grafikáról van szó.
  • Lacee86
    Már megbocsáss, de a lényegi dolgokat tekintve miben különbözik a CS a Cod-tól?!
  • Rundstedt17
    Már nagyon ritkán játszom.De elvárnám például hogy egy fps reális legyen az arcade elég uncsi.Például nem értem hogy a fegyverhiba lehetősége mért nem szerepelt még játékban(valóságban könnyen előfordulhat,előfordult) meg hosszan sorolhatnám.Az egész fps piac telítve van arcadékkel minimális különbségekkel
  • daeemoon
    Nagyjából valósághű, de a játékmenet élvezhetősége érdekében enged valamelyest a realitásból.

Noha a Quake 3 örök kedvencnek köze nincs hozzá, éppen ettől jó xD
    MotoGP3nak örülnék, ha valósághűbb lenne, de ez van :)
  • tigeroo
    hát sztem meg ugyanannyi köze van a CSnek a valósághoz mint mondjuk a Q3-nak...

(gyk. attól hogy jó vagy CS-ben attól még semmilyen real life "hasznod" nem lesz belőle, annyira semmi köze a valósághoz, de mondjuk aki egy versenyszimulátorban jó, azmár lehet hogy a valóságban is tudna versenyezni. ilyen szemszögből közelítettem meg)
  • autoszimulator
    oké, akkor most menjél ki az utcára, és ugrás közben egy AWP-vel osszad fejbe a másik tagot, esetleg AK-val a betonfalon keresztül egy monsterkillt húzzál be
  • tugyiti
    Maradjunk ArmA-nál ha warsim-ről van szó ok?
  • [HUN]FaTaL
    CS-t szimulátornak? Ezt ugye nem gondoltad komolyan. :DDD
  • solo
    Hát, az van a leg közelebb a valósághoz..Nem ilyenek, hogy COD, meg UT meg ilyen foshalmazok.
  • autoszimulator
    Szóval csak a reális.Szimu , CS stb.

• tigeroo
    CS reális? neeeh...
  • PrisonMan
    Nagyjából valósághű, de a játékmenet élvezhetősége érdekében enged valamelyest a realitásból.
  • solo
    Igyekszik a lehetőségeknek megfelelően a lehető legjobban modellezni a valóságot.

Szóval csak a reális.Szimu , CS stb.
    Szutyok wow ról és társairól szó se lehet.
  • angelslie
    Üres szavazás. Nem megfelelöek a válaszok, nem csak ilyen látványbeli dolgokra kellett volna rámenni.
  • Cat 02 #58094
    2. CoD-dal évek óta játszom, de pl egy Arma-val biztos nem tudnék. Meg autós játékból is a régi nfs-eket csíptem (underground 1-2)
  • Pepsi Twist
    Igyekszik a lehetőségeknek megfelelően a lehető legjobban modellezni a valóságot.

Szimulátorok powa
  • RS
    Üres szavazás
  • bardocz
    Tudom, de én csak azokkal játszok.
  • immovable
    Üres szavazás. Mindegy csak szórakoztasson. Sajna 2-3 éve már nem játszom.
  • Scottt
  • Lacee86
    Én nem szeretem a szörnyeket, meg űrhajókat a játékokban. Legyenek valószerű helyszínek, emberek. Játszódjon a jelenben, vagy netán a múltban. Nem kell szimulátornak lenni, mert akkor mi a poén az egész játékban? GTA, NFS, Cod stb. hadd ne soroljam tovább.
  • [HUN]FaTaL
    "ne tudjak elfordulni nyélgázon akárhol"

Nem csak autoszimulátor létezik :D
  • byzhouse
    Soha nem játszottam még.
  • bardocz
    Nem tudok választani, szimulátor legyen a lehető legvalóságosabb, ne tudjak elfordulni nyélgázon akárhol, de mondjuk egy RPG-ben már nem kell ez a valóságosság, jó az, ha szörnyek vannak, meg varázslatok.
  • bardocz
    GTA4 és valóságos irányítás= :ASD:ASD:ASDASD:
  • ba32107
    Különböző okok miatt úgy döntöttünk, hogy ismét dzsani fogja vezetni a topikot. Házigazdai jogaimat átruházom Ability-re (alias dzsani).
  • zsutyesz
    Tök mindegy, kössön le.
  • [HUN]FaTaL
    Próbáltál te már szimulátort? Nem úgy tűnik.

Ilyen gta4 meg ilyen szarok olyan messze vannak egy szimtől mint Makó Jeruzsálemtől.