127612
-
érdekesek a kommentek
az én ismeretségi körömben mindenkinek 5x kg kategória jön be legjobban. Annak ellenére van így, mert sokan vallják h jobban szeretik ha van egy kis fogni való, meg fúj deszka blabla.
De ha a legcsekélyebb esély is felmerül egy ilyen csajra, az agyműködés azon nyomban kapcsol ki:D
sztem ez a duma inkább ilyen nyugtató jellegű önáltatás, mert nem minden csaj 50-60 kg közötti, tehát nem jut mindenkinek -
Igen, baloldalt tényleg nincs semmi probléma. -
Hát ő nem átlagos. Inkább molett. Szoktam látni élőben. Vinném. :D -

-
Szerintem inkább a nők nem tudják mit is jelent az hogy molett. Ami egy férfinak csinosan molett, az egy nőnek egyértelműen kövér. -
extramagascsaj #58562 ö csinos...átlagos :D h kerül ide? :D -
extramagascsaj #58561 ja azt nem konkrétan neked szántam,csak véletlenül rányomtam :D -
-
Miért köveznélek meg? Ezt most nem értem. Nem mondtam semmit. Csak, hogy fekete ruhában van, ezért nem ér a kép, ugyanis nem lehet kivenni rendesen az alakját. (A fekete ápol és eltakar.)
-
extramagascsaj #58558 így van -
extramagascsaj #58557 én is "molett" vagyok...lehet megkövezni etc. -
Azt nem figyeltem annyira. De a képek gondolom nem ugyanakkor készültek. A piros felsős kép kivételével a többin nem tűnik molettnek. -
Fekete ruhában lévő hölgy. Disqualificated. -
extramagascsaj #58554 na ő mondjuk sztem egy átlagos csaj kis plusszal -
extramagascsaj #58553 ugyanaz a nő :D -
ba32107 #58552 Én őt nevezném molettnek például. A baloldali képen nagyon csinos, arca is szép, de ez egy picikét túllépi a nekem tetsző szintet :D Nem baj az ha kicsit húsos a fenék, mert bizony jó arra rámarkolni, de az sem jó ha úgy érzem mintha egy párnát fognék meg, olyan nagy a felülete 
-
Hát ezeken a képen csak a piros felsős aki molett. A többi egyáltalán nem tűnik annak. -
az ilyenféle duci már sok.... legyen azért mit fogni rajta,de ne ilyen sokat :D -
Egyáltalán nem, esetleg undorodom tőlük.
-
Egyáltalán nem, esetleg undorodom tőlük.
Ne legyen piszkavas. Legyen egy kis fognivaló rajta, de a molett az már túlzás. -
extramagascsaj #58547
megint csak duci
fiúk kezd már leesni h mi számít annak, mi nem? Pl. Pam Anderson nem molett...attól,h nagyok a mellei...az nem húsos vagy molett,akin van mell,meg van fenék...azt nőnek hívják... -
egytől nem nagyon hízok meg :D -
extramagascsaj #58545 ill. csinos, duci -
extramagascsaj #58544 Janet Jackson...vékony, duci
-
Vendégem vagy egy pizzára.
-
Nah, akkor a kommentek alapján nekiállok zabálni 
-
hánem hát.. meg ami melegít a hideg téli napokon:D -
Kicsit illúzió rombóló leszek. Mit jelent a molett testúly indexben? Vagy akkor rakjon valaki képet, hogy szerntie mi az ami 'molett'. -
DIESEL DOG #58539 Bizony nem árt, ha van egy kis fognivaló...
Nem szeretem ha egy lány csontsovány, mert ő valami hiperszuper modell. Legyen rajta egy kicsi hús, de ne legyen elhízva se, úgy a kettő között valahogy... na nekem ez jön be, nem az az elöl deszka, hátul léc típus... :D
-
Bizony nem árt, ha van egy kis fognivaló. -
xxxpaulxxx #58537 Bizony nem árt, ha van egy kis fognivaló
Ha egy lánynak meg csak az arca szép, viszont olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról, akkor az a bájos tipikus esete, viszont nem barátnőtípus
Ha meg csúnya is és deszka is... az vesse magát kútba
A másik oldalról... én se vagyok kis darab, de ahogy a pasiknál, úgy a lányoknál is igaz, hogy mindenkinek más az ízlése:) -
extramagascsaj #58536 Elsősorban nem őket keresem, de nem kizáró tényező.
(...és általában nem engem keresnek,de akadt pár olyan pasi,akinek mindig vékony nője volt..aztán én lettem a kivétel) -
Elsősorban nem őket keresem, de nem kizáró tényező. -
így is van.
nem tudom, hogy a lányok honnan vették, hogy az a jó, ha valaki vékony.
érted, megfogod a popót, és mi van? csont. egy nagy lótúrót.
Az ilyen lányokat hurka kolbásszal tömném :D
legyen csak rajtuk mit fogni.
-
-
Unreal1942 #58532
-
Bizony nem árt, ha van egy kis "fognivaló".
A fogpiszkálókat ki nem állhatom /szinte már kórosan sovány, kilátszanak a bordák, stb..., sok "modell alkat" is ilyen/.
Tőlem lehet csinos kismellű mindenféle felesleg nélkül, vagy csinosan molett nagy mellekkel, nem gond. Igazából van egy esztétikai minimum és maximum, ami nekem már nem tetszik.
-
Rundstedt17 #58530 dagadt nem,de ha arra értendő hogy nem sovány hanem picit teltebb az nem rossz -
Unreal1942 #58529 Molett az dagadt? Vagy molett az is aki nem anorexiás?
Kis plusz itt ott az még vonzó is tud lenni, de ez egyén függő kinek mennyi áll még jól és honnantól kezdve nem nagyon jöhet számításba.
Szóval nem kizáró ok, de egy Ford Transit után is csak ritkán fordul meg az ember. Viszont ha egy Ferrarit lát azt megnézi
A legjobb az átlagos autó igényes kiegészítőkkel, tuningal
-
Elsősorban nem őket keresem, de nem kizáró tényező.