127612
  • MR ME
    ennyi :D
  • extramagascsaj
    hát...volt alacsonyabb,magasabb, husi,vékony,izmos...fickó is az életemben...és azért képben vagyok vele nagyjából,h ki hány cm és hány kg volt/lehet...aztán ez alapján meg a kép alapján ennyinek lőttem be
  • OrioN the S
    "Dagadt vagyok, és öreg, és akkor mi a fasz?!
    Nem az a lényeg hogy ki vagy,
    Hanem hogy kit szopatsz."

• BaliBoy
    Én mondtam. De hozzátettem, hogy ha 180 cm-nél magasabb vagy.
  • extramagascsaj
    de csak 1,mi? :D
  • Dick Riddick
    Nem róla beszélek te! Csak a kontraszt miatt mondtam.
  • Molnibalage
    Ez izmos? Mondjuk mihez képest. :)

Mivel röpladázok majd 10 éve pont ott van a legtöbb, ahol a póló takar. A kis sörhas meg nem is látszik.

Azért azt tényleg vicces, hogy 90 kilót írt valaki. Most vagy nagyon izmosnak nézett (miért?) vagy akkor ő van kicsit eltájolva, hogy egy 90 kilós ember mekkora.

A bátyus hozzám képes nagyobb sörhassal bír és mégis csak 71 kiló. Akkor esett le nekem, hogy azért a 80 kilóhoz közeledő méretem azért az nem mind zsír. :)
  • MR ME
    nők :D
    olyan nővél még nem találkoztam aki meg lenne elégedve magával, és nem egy beképzelt plázacica
  • MR ME
    "amiért nem vagyok csinos"
    ezeket a kijelentéseket bírom...kinek mi a csinos, biztos van nem 1 ember akinek te csinos vagy, mindenki másra vágyik
  • BaliBoy
    Mutatsz teljes alakos képet? Kíváncsi vagyok, hogy tényleg kövér vagy-e. Mert tapasztalataim szerint borzalmasan el vagytok tájolva magatokkal szemben.
  • extramagascsaj
    tegyük hozzá, h sok vékony,de igénytelen ember van...nem fürdik,rágja a körmét,nem mos elégszer hajat,stb.

most azért mert én kövér vagyok...attól még ápolt vagyok,meg igényes sztem...nem érzem magam nem törődöm embernek amiért nem vagyok csinos
  • BaliBoy
    Hát az biztos, hogy az alakjára nem figyel oda kellőképpen. Meg a munka egy más dolog.
    Meg persze a kivételek erősítik a szabályt. :D
  • MR ME
    Elsősorban nem őket keresem, de nem kizáró tényező.
  • extramagascsaj
    háh...akkor én jártam a legközelebb...
    mivel ülsz a képen...annyira nem látszik...de a karodon lehet látni,h izmos
    az izom meg nehéz :D
  • tigeroo
    a sör
  • immovable
    Számomra az azt sugallja, hogy nem törődöm ember.
    Marhaság. Ismerek managert, aki molett, állandó súlyproblémával küzd, közben meg egy részvénytársaságnál főmufti, ráadásul a kiválóan végzi a munkáját. Sőt kicsit sztahanov is, ezért nincs is ideje sportolni. Ő is nemtörődöm ember?
  • BaliBoy
    A hajlam nem betegség. Az ellen még lehet tenni.
  • Molnibalage
    78-79.

Mitől látszom olyan nehéznek?
  • tigeroo
    sztem 90 körül
  • extramagascsaj
    sztem olyan 80-85
    és most jöhet az eredmény
  • extramagascsaj
    ez sztem attól is függ, h milyen betegségre gondolsz...van akinek snassz nem jó az emésztése...pajzsmirigy probléma is lehet...meg örökletes is lehet ugye a hajlam

egyik bnőm pl. hajszálvékony...és többet eszik mint én...próbált hízni,nem tudott
    én meg ha ránézek a kajára kb. attól is hízok
  • BaliBoy
    Ha közel vagy a 180 centihez vagy több akkor kb. 90-95 kg.
  • Molnibalage
    175.
  • BaliBoy
    Az átlagosig kb ugyanarra gondolunk sztem. Utána viszont hibádzik a dolog. A teltkarcsú sztem. az akinek széles a csípője a csontozata miatt. Szóval az nem testsúly kérdés. A telt meg a molett meg ugyanaz.

Egyébként nekem az a véleményem, hogy az ember sok mindenről nem tehet, nem változtathat. Pl., hogy milyen színű a szeme, haja, milyen az arca, milyen magas, milyen a kislábbújja... stb. Viszont aki a testsúlyára, arra, hogy ne legyen elhízva nem tud vigyázni (főleg fiatalon!), az a személyiségére is utal. Számomra az azt sugallja, hogy nem törődöm ember. Persze ide nem tartozik az aki betegség miatt van elhízva.
  • zsutyesz
    nem igazán.
  • extramagascsaj
    hány cm vagy?
  • Molnibalage
    Rólam van a galériában. Hány kilónak látszom a sörös képem? Kíváncsi vagyok, hogy ki találja el. :)
  • immovable
    De itt nem az a kérdés mi jön be a legjobban, hanem Neked tetszenek a molett nők / férfiak?
  • extramagascsaj
    sovány, vékony, átlagos, teltkarcsú, telt, molett, kövér
  • PesSim
    "köldökpólóban" ??? Teljesen normális az öltözéke.

akkor te ne hordj!
  • Dick Riddick
    Mégis mit vársz? Ne kanos kissrácok topikjaiból indulj ki.
  • PesSim
    Egyetértek.
  • Dick Riddick
    Ha láttál már 120 kilós nőt köldökpólóban, akkor nem teszed fel ezt a kérdést. Nem áll jól minden az embernek.
  • extramagascsaj
    ez a topik tükrözi kb. hogy mi a mai trend...mi az általános közízlés...meglehet nézni,h hány husi csaj van benne... tű a szalmakazalban effekt...ezzel szemben rusnyapofájú műanyag picsa tucatszámra van benne...

egyébként úgy megnézném a fényképét ezeknek a fiúknak...akik ilyen 14-24 éves tip-top csajokra verik,h ők mennyire "csini fiúk"
  • BaliBoy
    Én ezt nem így tudom.
    Van az anorexiás, a sovány, az átlag (akin már van 1 pici fognivaló; ide tartozik a lányok nagy %-a), a molett, és a kövér.
  • Dick Riddick
    Eleve a "kilózásnak" nincs sok értelme, a csajok magassága eltérő, lehet 150, lehet 190 centi is. És alkatról még nem is beszéltünk.
  • PesSim
    De a jobb is ugyan az ! nem értem nálatok mi a különbség a szoknya-nadrágon kívül?
  • David2
    de ha megnéztek bármelyik csajbelinkelős topikot, az is alátámasztja ezt
  • extramagascsaj
    ebben van igazság

de mondjuk,ha megnézel egy quelle katalógust,akkor ott sem az van,h kövér divat,hanem,h molett divat :D mert a molett alatt mondjuk a kövér embereket értik... és nem az olyanokat,h a normál súlynál 5 kg-val több
  • Dick Riddick
    Igazán rakhatnál fel egy képet magadról.