127612
  • toysoldier
    nincs szükségem fésűre

raszta hajam van.
  • Vadnokedli
    nem fésülködök, se vasalom alapbol olyan a hajam(szép,tiszta,egyenes,nemkócos..) cöh. :D
  • joshua
    Nem szoktam. Hosszú hajú vagyok, de ha megfésülködök, akkor is ugyanúgy néz ki mintha hagynám. Így nem éri meg:D
  • Csuhai G
    Félhosszú hajam van, mióta behullámosodott, csak beletúrok, hogy még idétlenebbül nézzen ki.
  • Rockynhooo
    sajna egy szar hajzattal áldott meg az isten... mikor rövid volt és felzseléztem akkor kitüntek a szép elálló füleim és hosszukás orángután fejem volt... most hogy félhosszu miunden reggel úgy kelek hogy beledúrok és feláll mint songokunak ... :D
  • Doomista
    Nincs szükségem fésűre (rövid hajú vagyok).
  • cargame
    Igen minden reggel vasalom es lakkozom :D
  • somdav95
    Vasalom +hajlakk... néha wax.
  • pista89
    Nem fésülködöm, de azért megigazítom.
  • LordVenom

És zselével,vagy lakkal belövöm.... :))
  • extramagascsaj
    Persze, sőt vasalom / zselézem a hajam
    :D a zseléről leszoktam,mivel már nem olyan rövid :D
    de simítgatom :D

• GhostR1der
    Rövid a hajam (3mm) de nyáron előfordul, hogy kopasz vagyok
  • Dick Riddick
    Nem érdekel / nincs szükségem fésűre (kopasz vagy nagyon rövid hajú vagyok).
    Srácok, azért lehetne valami minimum követelmény a kérdésekkel szemben...
  • BaliBoy
    Kimaradt opció: Attól függ éppen milyen hosszú a hajam. Van amikor igen, van amikor nem.
  • Carlos
    Nincs szükségem fésűre (rövid hajú vagyok)
  • byzhouse

- Egy kis víz hajra aztán mehet hajszárítózás. ^^
  • Dean Winchester
    na ja,meg suliba is mindig monták ha egy kicsivel távoabb lennénk a Naptól akkor megfagynánk,ha meg közelebb akkor megégnék :)
    igy is ebben a távolságban is van h tüzforró az idő :D
    képletesen írtam mindezt :)
  • ba32107
  • Motoroj
    Az írja hypothetical .
    Hát eléggé az.
  • Jimmyke
    Dyson-gömböt a népnek!
  • Landren
    "Az univerzum csak arra vár hogy birtokbavegyük,és megtanuljuk bolygóit azemberiség szolgálatába állítani."

Ez szépen elgondolás, de jelenleg problémát okoz újra eljutni a Holdra, nemhogy más bolygóra. Csak úgy mellékesen, a naprendszerünk egyik égitestje sem alkalmas az emberi élet megtelepedésére. Jelenleg legalábbis. De egy ilyen hangzatos dolog, mint a terraformálás inkább a sci-fi filmek szüleménye. Az, hogy a Földön van ilyen szintű élet, nagyban, ha nem a leginkább attól függ, hogy a földünk milyen távolságra kering a Naptól. Ez egy olyan adottság, amivel nem rendelkezik semelyik jelenleg ismert bolygó sem. Ráadásul ez egy olyan összetett folyamat következménye, amiben a változók száma elképesztően kicsire csökkenti a reprodukálásának lehetőségét. Mindegy, ez már más téma...
    A lényeg, hogy a Marson nyilván lesznek idővel kolóniák, akik majd biztosítani tudják maguknak az életfeltételeket, tehát önellátóak lesznek. De a terraformálás nem úgy megy, hogy ledugunk egy facsemetét aztán az majd termeli az oxigént nekünk.
    Ha már túl sokan leszünk a Földön, egyszerűbb lesz itt szelektálni, és "kicsit" megritkítani az emberiséget, mint egy új bolygót benépesíteni.

Az embernek mint fajnak az életben tartása érdekében sem lehet valós alternatíva a Mars, ugyanis a Napunk haldoklása közben épp csak egy kicsivel később teszi lakhatatlanná a Földnél. Persze mire ez bekövetkezik, addigra az ember jelenlegi formájában már rég nem fog létezni.

Máshol, más napredszerekben ha vannak is olyan bolygók amik hasonló feltételekkel rendelkeznek mint a földünk, azt még meg is kell találni, és egyáltalán nem biztos, hogy van ilyen a "közelünkben".

A hozzánk legközelebb lévő Csillag/Nap a Proxima Centauri, aminek a távolsága tőlünk 4,22 fényév. Az az, ha fénysebességgel tudnánk utazni, akkor is 4,22 évig tarta az út...
    És hol vagyunk mi jelenleg a fénysebességtől?
  • Fbn Lx
    igen, mert nincs pénzem autóval nagy távokra kiruccanni, max sokan együtt, hogy megérje kocsival menni
    LOL
  • Rundstedt17
    vonattal,diákival 2ezer oda.....
  • [HUN]FaTaL
    Miért ha autóval mész mondjuk Pestről - Nyíregyházára az csillagászati összeg? LOL:D
  • Fbn Lx
    egyetlen útra?
    igen.
  • [HUN]FaTaL
    1 tank benzin ára csillagászati összeg? Vagy a BKV bérlet ára? Érdekes megközelítés...
  • angelslie
    Addig is gyakorolhatjuk Spore-ban
  • Willenbrock
    Ez a logikus jövő.Lehet hogy 1-2 Földi háború még megtorpantja a folyamatot(remélhetőleg nem törölve el végleg az emberiséget)de századok távlatában sor kell hogy kerüljön a világűrbe való kiáramlásra és gyarmatosításra.Az univerzum csak arra vár hogy birtokbavegyük,és megtanuljuk bolygóit azemberiség szolgálatába állítani.Ebből a szempontból azonban úgy tűnik még nagyon az elején jár az egész technológia,szerintem a mi korunk még nem is nevezhető igazán űrkorszaknak.Ahoz lehetne hasonlítani mikor az emberek először jöttek ki a barlangból és elkezdtek kisebb településeket építeni maguknak,de nagy részük még továbbra is a barlangokban élt.
  • byzhouse
    Üres szavazás

Lényeg,hogy én addigra porrá leszek ^^
  • Fbn Lx
    de abba nem gondolt bele senki, hogy nem azzal van a gond, hogy a Földön található élettér túl kicsi az embereknek (10-szer ennyi is kényelmesen elférne), hanem azzal, hogy fogynak a nyersanyagok, az erdők, kevés a jó minőségű termőföld aránya a növekedő lakossághoz képest, kiirtjuk az élővilágot, stb...
    Viszont akkor gyönyörűen működne, ha minden ember áttelepülne a Marsra, és az egész Földet egy ápolt, emberek által lakatlan, kies termőtalajnak használnánk. valami nagyon fejlett technológiával full kihasználnánk a természetes erőforrásokban rejlő energiákat, és ezt tápos aksikon kijuttatnánk a marsra :D szóval az egyetlen értelmes opció is meglehetősen sci-fi
  • angelslie
    Na én nem akartam kimondani :)
  • dartonita
    Persze,menjunk.
  • Fbn Lx
    lehet nem ugyanabban az országban élünk, de nekem 10ezer forint, az lassan csillagászati összeg
  • GregSB
    Persze hogy kell. Ez a jövő, a Föld nem tud minket eltartani amilyen iramban szaporodunk. Egy idő után muszáj lesz "kirajzani". Csak most jelenleg technológiailag ez megoldhatatlan.

Elég nagy gáz, az utóbbi 50 évben szinte semmit nem fejlődött az űrutazás. Ezt kellett volna gőzerővel fejleszteni, nem háborúzni össze-vissza az amcsiknak...
  • Hegi90
    Végre egy közös célja lenne az emberiségnek, kevesebbet költenének háborúskodásra.
  • jhetedikj
    uccsó
  • 89
    Drága lenne...teljesen más környezet, amit az emberi szervezet nem viselne el...De ha meg lenne a technológia/pénz/összefogás hozzá, érdemes lenne belevágni (tegyük fel egy rohadtnagy burok kialakítása és azon belül földi állapotok kialakítása)
    legyen mondjuk a 4.
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg baszott drága. 10k-ért lehet repülni, de van amikor olcsóbban...
  • Fbn Lx
    ja, a marsra ráfér kényelmesen még kétszer ennyi ember, végül is piskóta a Földnek 20 milliárd embert ellátnia, és miért nem nyírnánk ki a bolygó természetes regenerációját azzal, hogy elhordjuk innen a nyersanyagokat.
  • tigeroo
    a föld simán túléli, hamarabb fogunk mi belepusztulni.

a bolygó meg fellapátolja a szart, és kész