127612
  • Fbn Lx
    szerinted az ember hova szart a szennyvízcsatornák kora előtt 100ezer éven keresztül?
    És az állatok hova szartak 6 milliárd évig? omg
  • tigerbácsi
    igen szennyezi. pl bakterálisan, ám egyes növények sem szeretik a túlzott szervestrágyát (bár ez még nem az) megváltoztatja az adott helyen a szerkezetet ami nem mindig előnyös stb stb.
    viszont szennyezésnek számít az is ha olyan dolog jut a talajra, minek nem ott a helye.
    de ha a másik végletet nézzük, akkor semmi sem szennyezi sem a talajt sem a levegőt sem a vizet, mert 1 lebomlik, vagy lekötődik. 2 valamely külső fizikai vagy biológiai hatás révén máshol fog kikötni.

ám ha szerinted nem szennyezi sem a talajt sem a levegőt a taljréteg tetején hagyott szar, akkor legyen jó sokban részed.
  • szurop
    Idén már annyi filmet megnéztünk órákon, hogy itthon nem nézek annyit. A tanárok bírják a pofám: órán dolgozatjavítás: "Olyan rondán ír, hogy nem tudom kiolvasni, kiegyezünk egy hármasban?" Tehát szeretek idejárni.
  • Carlos
    Egész jó melóm van, de ha kapnék egy testhezállóbb ajánlatot, elfogadnám
  • Fbn Lx
    ja, mert ha rászarnak a talajra, az keményen szennyezi (y)
  • Molnibalage
    Több mint fele mondja az, hogy jó vagy csak akkor váltana, ha jobb lenne. Jelen helyzetben ez egész jó arány. Az iskolások persze torzítamak az arányon.
  • chhaya #58888
    Még suliba járok és szeretem, nem nagyon tudok elképzelni jobbat vagy testhezállóbbat. Elsőre nyomtam.
    Munkával már valszeg nem ez lesz a helyzet. Majd kiderül.

(Amúgy elég rosszak az arányok, lehet naiv vagyok, de kicsit jobbra számítottam...)
  • byzhouse
    Minden nap egy kicsit meghalok, gyűlölöm a munkám. = suli ^^

• somdav95
    Minden nap egy kicsit meghalok, gyűlölöm a munkám --> fos suli =)
  • extramagascsaj
    Üres szavazás

Nincs most melóm...de amikor volt egyiket nagyon szerettem, a másikat nagyon utáltam...de most már nagyon jó lenne vmi...
  • Molnibalage
    Akkor egy körre a vendégeim vagytok!
  • Ari18
    Üres szavazás
    Sajnos nekem sincsen munkám, most végeztem (épületgépész technikus)
    szar a helyzet...
  • PesSim
    Akkor ezt megbeszéltük :)
  • MR ME

magam is így gondoltam :D
  • PesSim
    Persze! Egymás vállára borulva iszuk el a még meglévő pénzünket! :)
  • PesSim
    Egyetem mellett álltalában csak adminisztrációs munkákat szoktam vállalni :(
  • MR ME
    nekem sincs, szomorkodunk együtt?
  • Molnibalage
    Milyen területen?
  • PesSim
    Üres szavazás
    Jelenleg nincs munkám :( valaki adhatna valami jót :)
  • SötétBarom
    1-2 között. Van egy bowlingpályánk. Pultolok, kiszolgálok, versenyt szervezek, játszom, sok a törzsvendég akik szinte mind haverok. Tök jó. Az öregem viszont heti 3-4x felviszi a pulzusom olyan 200ra, na azt utálom :DD
  • tommygear
    suliba járok, elmegy
  • somdav95
    Minden nap egy kicsit meghalok, gyűlölöm a sulit...
  • tigerbácsi
    de azért is szmájlisztam :-) csak közben a véleményem elmondtam, s nem csak Neked hanem úgy mindenkinek :-) csak sajnos Te voltál a célpont :-( sorry!
  • MR ME
    nem veszed észre h csak szivatlak? :D
  • Freeda Krueger
    Egész jó melóm van,szivesen csinálom,de vannak napok amikor utálom...
    Mint termékellenőr...
  • tigerbácsi
    jah az! s én azokat nézem le kik ezt nem látják be, s nem azokat az embereket kik ezt végzik.
  • MR ME
    jó hát a kukásnak is fontos a melója azt tudjuk
  • tigerbácsi
    hát érdekes egy felfogásod van :-D de nembaj! vannak ilyen emberek :-) talán ezért tartanak itt az ország környezetvédelmi dolgai! mert sok ilyen ember van ebbe a kupac szarban.
  • MR ME
    búzát vessél inkább, annak legalább lenne értelme :D
  • tigerbácsi
    jah meglehet, ám csak bele kell gondolni ez mekkora probléma még mindig a 21. században világszerte, s ha csak globálisan is nézem akkor meg még nagyobb!
    meg az is igaz, ki nem tanult róla az nem tudja felfogni milyen összetett s bonyolult anyag is, s milyen összetett problémákat kell benne megoldani, hogy minden nap lehet kihívás egy szennyvíztelep vezetőnek. s igen ez érdekel, s pont azért mert olyan összetett problémákat kell benne megoldani, s nem monoton irodai munka.
  • DIESEL DOG #58864
    A munkám a hobbim, el sem tudnék képzelni jobbat...

Nekem ettől jobb már nem kell!
  • 89
  • tigerbácsi
    ki is vetném Rád a környezetvédelmi adót, plusz a talajszennyezési bírságot.
  • zsutyesz
  • zsutyesz
    félreértettél: nem téged nevetlek ki, vagy a munkád. Egyszerűen így leírva/kimondva vicces.
  • MR ME
    én most is a kertbe szarok, nem volt eddig gond
  • tigerbácsi
    jah mindenki ezt mondja! a reakcióm csak annyi, hogy legyen egy olyan heted, hogy nem kerül el a háztartásból, s a munkahelyről a szennyvíz amerre csak megfordulsz. utána átértékelnéd szerintem.
  • tigerbácsi
    kicsit komolyabb állásra gondoltam.
  • zsutyesz
    "amint találok a szennyvízzel kapcsolatos elfogadható munkát dobbantok innen." ez így elég viccesnek hangzik
  • immovable
    Szippantós kocsin sofőr az szennyvízzel kapcsolatod. :D