127612
-
Fbn Lx #58894 szerinted az ember hova szart a szennyvízcsatornák kora előtt 100ezer éven keresztül?
És az állatok hova szartak 6 milliárd évig? omg -
igen szennyezi. pl bakterálisan, ám egyes növények sem szeretik a túlzott szervestrágyát (bár ez még nem az) megváltoztatja az adott helyen a szerkezetet ami nem mindig előnyös stb stb.
viszont szennyezésnek számít az is ha olyan dolog jut a talajra, minek nem ott a helye.
de ha a másik végletet nézzük, akkor semmi sem szennyezi sem a talajt sem a levegőt sem a vizet, mert 1 lebomlik, vagy lekötődik. 2 valamely külső fizikai vagy biológiai hatás révén máshol fog kikötni.
ám ha szerinted nem szennyezi sem a talajt sem a levegőt a taljréteg tetején hagyott szar, akkor legyen jó sokban részed. -
szurop #58892 Idén már annyi filmet megnéztünk órákon, hogy itthon nem nézek annyit. A tanárok bírják a pofám: órán dolgozatjavítás: "Olyan rondán ír, hogy nem tudom kiolvasni, kiegyezünk egy hármasban?" Tehát szeretek idejárni. -
Egész jó melóm van, de ha kapnék egy testhezállóbb ajánlatot, elfogadnám -
Fbn Lx #58890 ja, mert ha rászarnak a talajra, az keményen szennyezi (y) -
Több mint fele mondja az, hogy jó vagy csak akkor váltana, ha jobb lenne. Jelen helyzetben ez egész jó arány. Az iskolások persze torzítamak az arányon. -
Még suliba járok és szeretem, nem nagyon tudok elképzelni jobbat vagy testhezállóbbat. Elsőre nyomtam.
Munkával már valszeg nem ez lesz a helyzet. Majd kiderül.
(Amúgy elég rosszak az arányok, lehet naiv vagyok, de kicsit jobbra számítottam...) -
Minden nap egy kicsit meghalok, gyűlölöm a munkám. = suli ^^
-
Minden nap egy kicsit meghalok, gyűlölöm a munkám --> fos suli =) -
extramagascsaj #58885 Üres szavazás
Nincs most melóm...de amikor volt egyiket nagyon szerettem, a másikat nagyon utáltam...de most már nagyon jó lenne vmi... -
Akkor egy körre a vendégeim vagytok!
-
Ari18 #58883 Üres szavazás
Sajnos nekem sincsen munkám, most végeztem (épületgépész technikus)
szar a helyzet... -
Akkor ezt megbeszéltük :) -

magam is így gondoltam :D -
Persze! Egymás vállára borulva iszuk el a még meglévő pénzünket! :) -
Egyetem mellett álltalában csak adminisztrációs munkákat szoktam vállalni :( -
nekem sincs, szomorkodunk együtt? -
Milyen területen? -
Üres szavazás
Jelenleg nincs munkám :( valaki adhatna valami jót :) -
1-2 között. Van egy bowlingpályánk. Pultolok, kiszolgálok, versenyt szervezek, játszom, sok a törzsvendég akik szinte mind haverok. Tök jó. Az öregem viszont heti 3-4x felviszi a pulzusom olyan 200ra, na azt utálom :DD -
suliba járok, elmegy -
Minden nap egy kicsit meghalok, gyűlölöm a sulit... -
de azért is szmájlisztam :-) csak közben a véleményem elmondtam, s nem csak Neked hanem úgy mindenkinek :-) csak sajnos Te voltál a célpont :-( sorry! -
nem veszed észre h csak szivatlak? :D -
Freeda Krueger #58870 Egész jó melóm van,szivesen csinálom,de vannak napok amikor utálom...
Mint termékellenőr... -
jah az! s én azokat nézem le kik ezt nem látják be, s nem azokat az embereket kik ezt végzik. -
jó hát a kukásnak is fontos a melója azt tudjuk -
hát érdekes egy felfogásod van :-D de nembaj! vannak ilyen emberek :-) talán ezért tartanak itt az ország környezetvédelmi dolgai! mert sok ilyen ember van ebbe a kupac szarban. -
búzát vessél inkább, annak legalább lenne értelme :D -
jah meglehet, ám csak bele kell gondolni ez mekkora probléma még mindig a 21. században világszerte, s ha csak globálisan is nézem akkor meg még nagyobb!
meg az is igaz, ki nem tanult róla az nem tudja felfogni milyen összetett s bonyolult anyag is, s milyen összetett problémákat kell benne megoldani, hogy minden nap lehet kihívás egy szennyvíztelep vezetőnek. s igen ez érdekel, s pont azért mert olyan összetett problémákat kell benne megoldani, s nem monoton irodai munka. -
DIESEL DOG #58864 A munkám a hobbim, el sem tudnék képzelni jobbat...
Nekem ettől jobb már nem kell! -
-
ki is vetném Rád a környezetvédelmi adót, plusz a talajszennyezési bírságot. -
-
félreértettél: nem téged nevetlek ki, vagy a munkád. Egyszerűen így leírva/kimondva vicces. -
én most is a kertbe szarok, nem volt eddig gond -
jah mindenki ezt mondja! a reakcióm csak annyi, hogy legyen egy olyan heted, hogy nem kerül el a háztartásból, s a munkahelyről a szennyvíz amerre csak megfordulsz. utána átértékelnéd szerintem. -
kicsit komolyabb állásra gondoltam. -
"amint találok a szennyvízzel kapcsolatos elfogadható munkát dobbantok innen." ez így elég viccesnek hangzik
-
Szippantós kocsin sofőr az szennyvízzel kapcsolatod. :D