127612
  • Molnibalage
    Ennyi erővel a keri parti is 'lealacsonyító'. Kertben szabad ég alatt meg az kaja & pia.
  • OrioN the S
    Lemaradt a valasz :D

Ezt en sem ertem :S Miert lenne lealacsonyito? Hulyeseg...
  • OrioN the S
    Általában bent vagyunk, de néha azért kiülünk.

Nyaron nem fogok egy zart helysegben megfulladni... Kiulok a termeszetbe...szemetelni meg nem kell. Vannak kukak. SOT! A Godornel a csovik meg alkalmazottak osszeszedik! :)

• Molnibalage
    Egyébként miért lealacsonyító ez? Miért lenne rosszabb, mint egyes esetekben egy olyan helyen megtenni, ahol sok kis tizenéves üvöltözik és vihog, mert a piát nem bírják és telefüstölik a helyet? A park hűvősebb, nem büdös. Leülünk egy padra és kellemesen elitalozik az ember.

Aztán eldőlsz és csak nézed a csillagokat ás számolod, hogy hány Hold van és hanyadik sorban. :)
  • Molnibalage
    Jó időben, ha a törzshelyünkön teltház van, akkor simán. Télen is fordult már elő.
  • Carlos
    Sosem szoktam így lealacsonyodni.
  • Narusco
    hogy kerültél ki belgiumba?
  • Ability
    Az ATW hirdetése miatt volt szar a topik, most már jó.
  • NEOreg3
    nem
  • milk4
    F**zra se készít fel a magyar közoktatás...
    Itt Belgiumban(igaz német suli,nem belga) hetente több kissebb-nagyobb előadást kell tartani,még most is alig tudtam megszokni ezt,hogy az emberek előtt kell beszéljek...
    10.-én meg az egész suli előtt kell beszélnem németül(kb 1,5éve kezdtem el németül tanulni)

Igaz,érzem is a hatását ennek.Mostmár könnyeben szólalok meg nagyobb társaságban is vagy ismeretlent is leszólítok ha pl. eltévedtem.
  • bulba
    Részben felkészít, de NEM vártam el többet, mert részben ez a szülők dolga IS.
  • Willenbrock
    Egyik szakom művszerv. volt,mindenféle szépet és jót megtanultunk az egész kultúrtörténetet átvettük mindenestől,de hogy hogyan működik szervezetileg egy művház,honnan milyen pénzek,milyen célra hívhatóak le,milyen feladatok kapcsolódnak konkrétan a munkakörhöz?Nos ezekről a dolgokról szó sem esett.A gyakorlat is szólt mindenről csak nem ezekről a konkrét dolgokról.
    Rajz szak:grafikai programok használata 0.Úgy voltak vele hogy azt majd önszorgalomból megtanulja aki akarja.Nem láttunk sem PS-ot,sem Stúdió 3D-t,manapság minden grafikai stúdióban alap ezeket jól használni.
  • 89
    Részben felkészít, de valóban ez lenne a közoktatás feladata? úgy gondolom, hogy a szülők feladata, hogy ne toljanak mindent a segged alá, hanem megtanítsanak az önállóságra
  • Pepsi Twist
    Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel.
  • F1re
    nemhát...

#59038 bravó
  • PesSim
    :( életképtelen vagyok
  • xxxpaulxxx
    Nem készít fel...
    Ha elveszted egy szülődet, az már inkább... bár... először le kell ennek ülepednie
  • Scottt
    Részben felkészít, de többet várnék el.
  • pista89
    Az életre egyáltalán nem készít fel.
  • z99999
    mivel érettségivel kábé sehogy nem lehet elhelyezkedni, ezért a válasz evidens.
  • Különc
  • LasDen #59073
    azé tanulsz ilyeneket, hogy legyen egy kis műveltséged....
  • kuci06
    "Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel."

...mert fontos megtanulnom, hogy egy orosz zeneszerző melyik 5 iskolába járt.
    és az élethez elengedhetetlen ismernem a sumér művészet kiemelkedő tulajdonságait.
  • somdav95
    "illemtan egy idősebb társaságban" --> Tanítanak már viselkedés kultúrát is ...
  • somdav95
    Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel... Attól hogy valaki hülye, lehet gazdag stb., és attól hogy valaki zseni, nem biztos h bejön neki az élet, lehet csak elvész majd ...
  • Molnibalage
    Nálunk nem voltak ilyen mendemonda szeriti dolgok. Az van, ami van. Pont. A Neptunnal egyszer volt gond, mikor leváltották a régit. Akkor nagy gebasz volt. Egyébként meg semmi.
  • tigeroo
    úgy értettem hogy pl. általános suliban bementél az osztályba és a tanárok mindenről 5x értesítettek, minden papírmunkát rendeztek osztályszinten stb...

egyetemen meg van a TO, meg vannak a "mendemonda" szintű infók a csoporttársaidtól...
    (pl. a neptun rendszere nekem még 12. hét után is kibaszott zavaros, nincsenek egzakt infók, valaki ezt mondja valaki azt 1-1 dologról..)

de ez csak az iskola... még számtalan dolog van (csekket kitölteni postán, illemtan egy idősebb társaságban stb)
    sok szülő meg baszik az ilyen alap dolgokra, a gyereknek meg kivan mellette nyalva a segge..igazán fincsi kombó
  • angelslie
  • Molnibalage
    Sajnos tényleg ezek hiányoznak. Egy fiatal úgy lép ki az életbe, hogy igazából azt őt körülvevő világ működésénak alapjaival sincsen tisztában.
  • [HUN]FaTaL
    Még az egyetemre sem készít fel:D
  • extramagascsaj
  • SötétBarom
    Nyilván nem. A 12 év alatt nem sikerült tájékoztatniuk arról, hogy néz ki egy adóbevallás, mi alapján fogok nyugdíjat kapni, mi az a TB, milyen jogaim vannak mint munkaadó és a többi.

De szerencsére tudtam fejből szólmizálva bazdmeg Vivaldi Négy Évszakát hogy basznák meg.
  • Dick Riddick
    De egyáltalán nem.
  • zotja
    el kéne dönteni,hogy az iskola mire is készít fel... a legyen ön is milliomosra vagy az életre...
  • DIESEL DOG #59060
  • tom235
    Remekül felkészített. Rájöttem, hogy a bürokrácia határtalan.
  • DIESEL DOG #59058
    Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel...

Jó hogy sok dolgot tanítanak, ez mind rendben van, de 3/4 részének hasznát sem veszem...
    Ez az egész úgy szar ahogy van, az egész közoktatás le van butítva...
  • Hegi90

• Esplanade
    igen, elindít az életbe
  • Motoroj
    Nem jellemző.