127612
-
Ennyi erővel a keri parti is 'lealacsonyító'. Kertben szabad ég alatt meg az kaja & pia. -
Lemaradt a valasz :D
Ezt en sem ertem :S Miert lenne lealacsonyito? Hulyeseg... -
Általában bent vagyunk, de néha azért kiülünk.
Nyaron nem fogok egy zart helysegben megfulladni... Kiulok a termeszetbe...szemetelni meg nem kell. Vannak kukak. SOT! A Godornel a csovik meg alkalmazottak osszeszedik! :)
#59091 -
Egyébként miért lealacsonyító ez? Miért lenne rosszabb, mint egyes esetekben egy olyan helyen megtenni, ahol sok kis tizenéves üvöltözik és vihog, mert a piát nem bírják és telefüstölik a helyet? A park hűvősebb, nem büdös. Leülünk egy padra és kellemesen elitalozik az ember.
Aztán eldőlsz és csak nézed a csillagokat ás számolod, hogy hány Hold van és hanyadik sorban. :) -
Jó időben, ha a törzshelyünkön teltház van, akkor simán. Télen is fordult már elő. -
Sosem szoktam így lealacsonyodni. -
Narusco #59088 hogy kerültél ki belgiumba? -
Az ATW hirdetése miatt volt szar a topik, most már jó. -
nem -
F**zra se készít fel a magyar közoktatás...
Itt Belgiumban(igaz német suli,nem belga) hetente több kissebb-nagyobb előadást kell tartani,még most is alig tudtam megszokni ezt,hogy az emberek előtt kell beszéljek...
10.-én meg az egész suli előtt kell beszélnem németül(kb 1,5éve kezdtem el németül tanulni)
Igaz,érzem is a hatását ennek.Mostmár könnyeben szólalok meg nagyobb társaságban is vagy ismeretlent is leszólítok ha pl. eltévedtem. -
Részben felkészít, de NEM vártam el többet, mert részben ez a szülők dolga IS. -
Egyik szakom művszerv. volt,mindenféle szépet és jót megtanultunk az egész kultúrtörténetet átvettük mindenestől,de hogy hogyan működik szervezetileg egy művház,honnan milyen pénzek,milyen célra hívhatóak le,milyen feladatok kapcsolódnak konkrétan a munkakörhöz?Nos ezekről a dolgokról szó sem esett.A gyakorlat is szólt mindenről csak nem ezekről a konkrét dolgokról.
Rajz szak:grafikai programok használata 0.Úgy voltak vele hogy azt majd önszorgalomból megtanulja aki akarja.Nem láttunk sem PS-ot,sem Stúdió 3D-t,manapság minden grafikai stúdióban alap ezeket jól használni. -
Részben felkészít, de valóban ez lenne a közoktatás feladata?
úgy gondolom, hogy a szülők feladata, hogy ne toljanak mindent a segged alá, hanem megtanítsanak az önállóságra
-
Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel. -
F1re #59080 nemhát...
Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel.
#59038 bravó -
:( életképtelen vagyok
-
xxxpaulxxx #59078 Nem készít fel...
Ha elveszted egy szülődet, az már inkább... bár... először le kell ennek ülepednie -
Részben felkészít, de többet várnék el. -
pista89 #59076 Az életre egyáltalán nem készít fel. -
mivel érettségivel kábé sehogy nem lehet elhelyezkedni, ezért a válasz evidens. -
Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel. -
azé tanulsz ilyeneket, hogy legyen egy kis műveltséged.... -
"Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel."
...mert fontos megtanulnom, hogy egy orosz zeneszerző melyik 5 iskolába járt.
és az élethez elengedhetetlen ismernem a sumér művészet kiemelkedő tulajdonságait.
-
"illemtan egy idősebb társaságban" --> Tanítanak már viselkedés kultúrát is ... -
Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel... Attól hogy valaki hülye, lehet gazdag stb., és attól hogy valaki zseni, nem biztos h bejön neki az élet, lehet csak elvész majd ... -
Nálunk nem voltak ilyen mendemonda szeriti dolgok. Az van, ami van. Pont. A Neptunnal egyszer volt gond, mikor leváltották a régit. Akkor nagy gebasz volt. Egyébként meg semmi. -
úgy értettem hogy pl. általános suliban bementél az osztályba és a tanárok mindenről 5x értesítettek, minden papírmunkát rendeztek osztályszinten stb...
egyetemen meg van a TO, meg vannak a "mendemonda" szintű infók a csoporttársaidtól...
(pl. a neptun rendszere nekem még 12. hét után is kibaszott zavaros, nincsenek egzakt infók, valaki ezt mondja valaki azt 1-1 dologról..)
de ez csak az iskola... még számtalan dolog van (csekket kitölteni postán, illemtan egy idősebb társaságban stb)
sok szülő meg baszik az ilyen alap dolgokra, a gyereknek meg kivan mellette nyalva a segge..igazán fincsi kombó -
-
Sajnos tényleg ezek hiányoznak. Egy fiatal úgy lép ki az életbe, hogy igazából azt őt körülvevő világ működésénak alapjaival sincsen tisztában. -
Még az egyetemre sem készít fel:D -
extramagascsaj #59064 Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel. -
Nyilván nem. A 12 év alatt nem sikerült tájékoztatniuk arról, hogy néz ki egy adóbevallás, mi alapján fogok nyugdíjat kapni, mi az a TB, milyen jogaim vannak mint munkaadó és a többi.
De szerencsére tudtam fejből szólmizálva bazdmeg Vivaldi Négy Évszakát hogy basznák meg.
-
De egyáltalán nem. -
zotja #59061 el kéne dönteni,hogy az iskola mire is készít fel... a legyen ön is milliomosra vagy az életre... -
DIESEL DOG #59060
-
tom235 #59059 Remekül felkészített. Rájöttem, hogy a bürokrácia határtalan. -
DIESEL DOG #59058 Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel...
Jó hogy sok dolgot tanítanak, ez mind rendben van, de 3/4 részének hasznát sem veszem...
Ez az egész úgy szar ahogy van, az egész közoktatás le van butítva...
-
-
igen, elindít az életbe -
Nem jellemző.