127612
-
Sehol se szoktam. -
DIESEL DOG #59173 Reklám, ban... -
yecgaa10 #59172 www.madridfans.gportal.hu
nézzétek meg megéri! -
DIESEL DOG #59171 Ezek aztán zsaruk... minden gond nélkül bekurvanyáznak bárkinek... ezt nevezem.
-
ehh. ok biztos behugyoznak, ha nagyon kell vizelniuk... -
pisálni kell és nincs egy rohadt wc vagy toitoi vagy valami a közelben, akkor én az utcán fogok pisilni egy bokorra. Egyszer el is kaptak a zsaruk éjjel de csak lekurvaanyáztak és felszólítottak hogy hagyjam abba, különben 20k helyszíni, és továbbhajtottak -
IKSZDÉ!!! -
DIESEL DOG #59167 :DDDDDDDDDDDDDDD -
-
Pisiléssel mi a baj. A posta sokszor szarik a leveledre.
-
hát a pisálást megértem :D
whiskeyt meg azé vette el mert szomjas volt :D -
hm, nyitott viszkisüveg: elvéve, ötezer.
posta mögötti hirtelen vizeletkiadási inger kielégítése: 5 ezer. -
helyes. Én egy nullával többre büntetnék! -
szar lehet :D
nekem nem 1x jöttek h figyelmeztetés blablabla -
Dean Winchester #59160 a-a
egyik haveromnak egy sörösüveg volt a kezében és utcai alkoholfogyasztás miatt kapta a körülbeül 3000 ft-os csekket,hogy fizesse be :DDDD
-
Üres szavazás-->régen igen, -
Mivel egyáltalán nem iszom alkoholt így csak az üresre tudtam nyomni. -
Általában bent vagyunk, de néha azért kiülünk. -
DIESEL DOG #59156 Sosem szoktam így lealacsonyodni...
Régebben amikor lehettem 16 körül akkor volt rá példa hogy én és néhány haver csak úgy a közterületen egy padon borozgattunk. De ebből már kinőttem. Ha szórakozni akarok, akkor elmegyek pár jóbaráttal egy normális kúlturált szórakozóhelyre, és elegánsan elfogyasztunk egy korsó sört, vagy pohár bort, stb...
Persze ha olyan rendezvény van hogy pl. szabadtéri koncert vagy egyéb ilyen, akkor természetesen ott fogyasztjuk el a szeszesitalt... -
büntetik...szólnak a rendőrök h most csak figyelmeztetnek, ennyi -
"Gyakran italozunk utcán"
2 szó: Szeged, nyár -
régen párszor igen, de mióta büntetik, eszembe sem jut :D -
mindent -
Finnek is söröznek? -
VILÁGBAJNOK! 
-
Figyuzz én is tudok egy tanulságos történetet. Nem is vicc.
Interjú.
-Mond clio te szoktál közterületen alkoholt fogyasztani?
-Ha akarom közterület, ha akarom nem.
-
:DDD -
Télen: Általában bent vagyunk, de néha azért kiülünk.
Nyáron: Persze, mindig. Csak így iszunk. -
-
Pekka és Mika ülnek egy házban a semmi közepén és már három napja egyfolytában vedelnek. Egyszercsak Pekka felfedezi, hogy kifogytak a sörből. Mondja Mikának, hogy menjen ki a fészerbe és nézze meg, nincsen-e még valami iható. Mika kimegy, majd öt perc múlva visszatér kezében egy palackkal. - Hát ezt találtam, ez Metanol, szóval ha megisszuk, akkor megvakolunk. - Pekka kicsit gondolkodik, majd lassan körülnéz és így szól: Szerintem már eleget láttunk. -
Lehet olyan erős megvakulsz tőle. :) Bár Hofi megmondta a tutit. A piát nem nézni kell, nyelni. :D -

legjobb a házipálesz....abból mindig van itthon, faszom se fog költeni mikor nincs $...
csak mikor beleszagolsz, olyan cefreszagú hogy beleborzongok XD -
nem értem, miért kéne valakinek gazdag családba születnie, hogy közterületen basszon be 5+ társával együtt. -
tescoba bevásárlás :D utána valami ping-pong asztal körül ivás :D -
Rundstedt17 #59140 apuci anyuci.
persze ne tessék arra gondolni hogy sokat dolgoztak a szülök érte,beleszületett vmi gazdag családba azt csinál ott a kölyök amit akar -
Az ilyeneket én is nyakonvágnám. Csak én soha nem voltam ilyen és normális ember 27 évesen nem ilyenekben éli ki magát, mert nincs arra nekem szabadidőm, hogy 1 napig másnapos legyek.
A kis taknyosoknak meg honnan van pénze? -
uhh jovan :c -
Bobó halott, ne is beszéljünk róla mert felszakadnak a régi emlékek.
De hogy ne sírjon a szátok
Sosem szoktam mostanában így lealacsonyodni.
-
közterületi alkoholfogyasztásról volt szó... -
Biztos úgy van ahogy gondolod, én csak azt írom amit látok és azt látom hogy a kis köcsögök 90%-a már 6-7 órakor pezsgős, sörös üvegeket hajigál az úton. Ja meg odaszarnak, hugyoznak, hánynak mert az menő.