127612
-
Precíziós / ügyességi:
vakarom a faszom (ahol viszket) -
ámerikánó fútbáll.... -
Labdajáték:röplabda -
Fbn Lx #59251 arcművészet, más nem nagyon.
szeretnék még úszni járni, de egy lusta geci sem jön, egyedül meg nem mókás semmi sem. -
kockulást nem találtam -
Egyéb, nem sorolható egyik csoportba sem. Tánc már 4-5éve, de fél éve megszűnt itt helyben, majd talán folytatom máshol :) -
kosarazok, azon belül is inkább streetball
-
Pool maximum :D
Néha foci, nagyon ritkán. -
foci,póker, eggyértelmű:) -
extramagascsaj #59245 Vízisport [kajak-kenu, úszás...]
Gimnasztika | Torna | Aerobik...
Precíziós / ügyességi [Sportlövészet, íjászat, darts, bowling...]
mikor sikerül rávenni magam
-
Kick-box. Meg amennyire az utcai motorozás annak számít :D -
Harcművészet / Küzdősport [űztem10évig]
Testépítés [űzöm] -
Taki29 #59242 A horgászat szerintetek sport ? :)
Motor túrázni is el szoktunk járni , de azt sem sportszerűen űzöm : AZAZ semmi . -
Futok&Harcművészet,meg van egy ami semelyikbe se sorolható:) -
kisgoce #59240 Labdajáték(foci) -
Kerékpáros sportok. -De azt elég rendszeresen. -
Unreal1942 #59238 Box rendszeresen. Teremfoci alkalmanként. -
Harcművészet / Küzdősport.
Testépítés
Versenyzés [autó, motor, gokart, ló, stb...] (Autó) -
az én testem már nem alkalmas sportolásra
-
Versenyszeruen kezilabdaztam,kosaraztam es fociztam.Sajna serulesek miatt ezeket mar nem uzhetem,marad a kondi meg neha cangazas. -
K1 -
Katarina 60 #59233 Semmilyen sportot nem űzök.
Elég a melóba lótni,futni egész nap.
Meg van a napi kilométer adagom elhihetitek.
-
lord nihilus #59232 foci, kosárlabda, amerikai foci; testépítés +nyáron úszás, kajak, túrázás -
lófaszt se -
DIESEL DOG #59230 Nekem fel sem tűnt... :D -
A kérdés hibás. Vagy nagy I betű van vagy l. MIlyen, Mllyen? -
DIESEL DOG #59228 Kerékpározok illetve egy jó ideje nem, mert nincs mivel :( de egyébként Cross Counrty ágban űzöm, illetve anno kipróbáltam a DH-t és a Dirt Jumpot is...
Ezenkívül szívesen pókerezem, illetve játszok kártyajátékokat is... -
Narusco #59227 néha foci, télen snowblade, nyáron bicó, esténként meg néha ugy gondolom hogy kéne mozogni és fogok 2 sulyzót. Régen meg keményen esport :D -
Kosátlabdáztam, valamint íjászom. -
Éljenek a testépítők
-
ÉN is rendszerint csak ősszel, télen járok, mert nyáron van elég fizikai munkám. :) -
Nyárig folyamatosan eddzettem már 1 éve suli mellett (konditerem). Aztán nyáron melóztam, ami félig fizikai volt, nem volt már erőm soha lemenni a konditerembe utánna, de nem is kellett mert sokat mozogtam meló alatt + bicikliztem is nyáron.
Aztán vége lett a nyárnak és azóta is folyamatosan tervezem hogy visszamegyek gyúrni. Lusta keci lettem :D -
Edz rendesen. Nem kell inni semmi lófaszt, max sört, de fit leszel legalább. :) -
Jelenleg én is csak testet építek. Egész pontosan a testemnek csak egy részét, a hasamat, de azt nagy erőkkel teszem minden csütörtök-péntek-szombaton... és nem fehérje turmixokat iszok, hanem különleges, több száz éves tradícióval rendelkező árpából és malátából készült koktélokat :D
Viccen kívül vmit el kéne kezdenem mozogni, nyár óta nem csináltam semmit :S -
Evi 1-2 alkalom belefer :D Biztos ingyen lenne, mert rendes srac
-
Sopron nagyon messze van Szigetszentmiklóstól.
-
Sotetbarommal kell lespanolni :D Nekik van palyajuk. -
Jelenleg semmit... de volt: harcmuveszet 2 evig,usztam 8 evig, eveztem 2 evig. ezeken kivul hobbykent gorkoriztam,bmx-eztem,biciklituraztam rengeteget es airsoft. most viszont futok 100 metert es kikopom a tudomet :|
de sportszeruen pohgarat emelgetek szombatonkent es tancolok :D utana 4 napig izomlazam van... -
Jé, van bowling is a listában. Évi 1-2 alkalommal átlagban. Pedig szeretem. Csak drága... -
Monjuk a teniszt kipróbálnám. Röplabdzátam teniszezővel és ő mondta, hogy a nyitási technikám nagyon teniszes. :)
Fallabdázni már fallabdáztam. Egyszer.