127612
-
Szűkebb családi körrel.
Nem, már most besokalltam az egésztől.
-
Én is oda fogok menni, de olyan gyorsan igyekszem lerendezni a vásrálást, ahogy csak tudom. Célzottan megyek. Tudom, hogy mi kell. Arpó gond, hogy még most sem tudják azt eladni nekem, amire valóban szükségem lenne.
Itt a fene nagy kapitlaizmus, de szinte ugyamaz van mindenhol. Ha tényleg valami különlegeset vagy jót akarsz, azt még mindig külföldről kell megrendelni. Azzal meg már elkéstem... -
hát elég csak elmenni egy bevásárlóközpontba egy adventi hétvégén...gyomorforgató mi megy ilyenkor ott (mondjuk máskor is xD) -
Szűkebb családi körrel és már most besokalltam az egésztől. Nem vagyok különösebben odáig a karácsonyért, a szeretteimmel ünnepektől függetlenül is lehetek együtt. -
A vásárlással nem értek egyet. Én alig költök valamit.
Igazából én a fogyasztói társadalom "szégyene" vagyok. Jóformán semmire sem költök kaján és pián kívűl, csak ha már nagyon kell valamit venni. -
Nagycsaláddal...várom, csak sajnos kezdi elveszteni az értelmét, ma már kábé csak arról szól, hogy az ember nem kell menjen munkába/iskolába és vásároljon amíg a pénztárcája engedi -
Nekem az ünnepek azt jelenti, hogy végre van időm arra, amire évközben nincs. Pl. többet aludni. Bírom a családi összejöveteleket is.
Azt viszont nem szeretem, hogy a "karácsony, karacsony" hangulat folyik a csapból is. -
DIESEL DOG #59898 Nagycsaládos összejövetel lesz, mint szinte minden évben...
És várom mert végre együtt lesz mindenki aki számít a családban... :) -
Szukebb csaladi korrel,barataimmal.
Egyeb okok miatt nem...+eroltetett az egesz. -
Nagycsaládos összejövetel.
Igen, mert végre együtt lehetek a szeretteimmel.
egy hónapja nem voltam már otthon (: -
ba32107 #59895 Linkt :D
(akár priviben) -
clio1616v #59894 miért? furcsak, ha valaki élvezi a szexet?
-
extramagascsaj #59893 az enyém is személyes tulajdonképpen...de közben meg azért mégsem :) -
Nincs, nem lesz, nem olvasom senki blogját. -
Fbn Lx #59891 dzsani: beraktam egy kérdést, de nem történt semmi. -
nincs, nem tervezem, de van akiet olvasom -
bizonyos szintet tartva lehet magánéletről is írni. pl egyik ismerősöm netes álnéven blogolt, a forró éjszakáit mesélte el a barátjával, de tényleg mindent kielemezve, élvezéseket, stb-t. miután rájöttem, hogy valójában kié ez a blog, néztem egy nagyot, és utána kicsit érdekes volt velük találkozni, megemlítettek egymásnak egy pikáns szót, egymásra néztek, röhögtek - mintha nem érteném, pedig eléggé vágtam :D ez a szint már gáz szerintem:D -
extramagascsaj #59888 na jah
én pl. beadandó dolgozatokat is felrakok, meg Dm levél mintát...stb. hátha vkinek szüksége lehet rá
(meg saját írásokat is ezen kívül...de nem napirend szinten szennyes teregetőset...) -
F1re #59887 Ebben igazad van erre nem gondoltam szal minden ismeretterjesztő blog azok johk de az ilyenek h fogom magam azt leirom egy napomat meg h most mit csinálok EZ QRVA NAGY BAROMSÁG ilyet normális ember szvsz nem élvez.... csak nekem arról h blog 1böl ez jutott eszembe -
-

-
Nincs, és nem is lesz.
Nagy ritkán olvasgatok egy két számomra érdekes dolgot blogokon... -
van, de utoljára több mint 1 éve postoltam és rajtam kívül csak az anyám látogatja 
(saját rajzok, meg személyes bejegyzéseket találni ott)
amúgymeg vannak kedvencek, filmbuzi, yummie, RPCJ, comment:com, pimp my jonna -
nincs és nem is lessz:) -
A:Sd:AsD:aS:dAS:dA: -
Van. Művészet. -
a sok pedofil 40 éves forumozónak van úgy :D
-
ba32107 #59878 :D:D:D:D -
heheheee....érdekes most a "Nincs, és nem is lesz" oszlop meg a kisfiú reakciója a képen
-
ba32107 #59876 Igen, szerintem semmi probléma nincs vele. -
nincs -
nem normális! nem érdemeljük meg :D -
Igen van, személyes jellegű leginkább.
Olvasok másokat is, elég sokat (szakmai jellegűeket és barátokat). -
Nem tudom,én olvasom a napiszart meg az agyiszintet,de ettől még normális embernek érzem magam.
Van blogom,olvasok blogot. -
pista89 #59871 idióta topicokban minden hozzászóló büntetőpontot kap.
És ez szted?
-
Mert szerinted normális? -
ba32107 #59869 Logikus, támadhatatlan érv -
Ez egyértelmü. Van valami agybaj abban aki ilyeneket nézeget nap mint nap -
ba32107 #59867 Ezt kéretik megindokolni -
Van, de nem egészen saját, páran vagyunk szerkesztök.
Témája meg hát... hülyéskedés egymás között :D