127612
  • DIESEL DOG #60266
    Igen. Egyszer buktam... az is félév volt, még nagyon régen általánosban, ami pusztán az én hanyagságom volt, és azóta is bánom. Abból egy életre tanultam...
  • Lacee86
    Azért ált és középsuliban durva dolog bukni sztem. Egyetem persze már tök más kategória.
  • Dick Riddick
    Nem, soha nem buktam semmiből.
  • Tomászító
    Igen. Egyszer buktam.

kétszer volt a 9.
  • byzhouse
    Nem,de most fogok :D
  • pista89
    nem
  • Pepsi Twist
    Igen, akár rendszeresen is.

Faterom minden nap helyreteszem :D
  • SötétBarom
    Jaja. Onkológia meg a tüdőgondozó külön élmény :|
  • autoszimulator
    egyszer faterom eltörte a lábát, hozzá vittek be meglátogatni, és konkrétan elájultam. nem tudom mi lesz, ha egyszer neadjisten bekerülök. Egyszerűen ahol a friss műtétes emberek vannak, olyan szagok vannak ott, amit nem bírok. Vannak olyan osztályok, amik teljesen kellemesek, vagy pl a magánrendelők, eddig amit tudtam, ott intéztem el.
  • Fbn Lx
    a néha és a ritkán között is van különbség, de a néha és a nagyon ritkán között igencsak szignifikáns
  • Fbn Lx
    jaja
    kisgyerek korom óta szabályosan elfog a hányinger, és rosszul vagyok ha kórházban kell mászkálnom
  • chhaya #60255
    Akár rendszeresen is, ha lenne annyi pénzem, hogy ne lenne muszáj dolgoznom. Amellett nem nagyon van idő, energia...

Amúgy a 2. és 3. válaszlehetőség közt van valami különbség...?
  • angelslie
    Csak akkor ha lenne idöm ilyesmire, mert sajnos ez már nem ilyen egyszerü hogy valaki fogja magát és akkor ezt csinálja fizetség nélkül.. Mert azért megélni is megkell..
  • Dean Winchester
    igen abban az esetben ha lenne annyi pénzem h ilyenre legyen időm :)
  • RS
    Sosem vállalnék ilyen munkát.
  • extramagascsaj
    Néhanapján elvállalnék ilyen munkát.

Szívesen segítenék...ha lenne rá időm...meg ha képes lennék rá.
    De igazság szerint...a beteg gyerekeknek a látványát sem bírom...mert rögtön összeszorul a torkom,és bőgni kezdek.
    Nem bírom nézni mások szenvedését. Fogtam már haldokló ember kezét...nem vagyok ehhez elég erős.
  • SötétBarom

Már attól is kurva szar napom van, ha be kell mennem a kórházba. Nem bírom az ilyet. Olyan kibaszott depresszív, hogy nemigaz.
  • pista89
    Néhanapján elvállalnék ilyen munkát.
  • Matthew Baker
    Gerillának beállnák kertésznek már nem :D
  • VRSDM
    Igen, tagja is vagyok egy ilyen kiemelten közhasznú szervezetnek.
    Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesülete
  • DIESEL DOG #60246
    Gerilla kertészet... hmmm... nem is rossz ötlet. :)
  • clio1616v
    van az a pénz amiért önként dolgoznék... mindenféle kényszer nélkül is
  • Cat 02 #60244
    Nem, de pl utcát söpörnék, vagy virágot ültetni, vagy bármi más.
  • bogyoka
    Nagyon ritkán esetleg.
  • LordVenom
    Nagyon ritkán esetleg. De nem bármilyen munkát...
  • Calver
    és még a "magyar mentalitás" flém el sem kezdődött...
  • 89
  • Hegi90
  • byzhouse
    Senkinek,soha,semmikor nem segítek ingyen :|
  • Vadnokedli
    én azért szeretek dolgozni ha kapok érte pénzt. :D
  • Scottt
    Egyszer talán kipróbálnám, hogy megnyugtassam a lelkiismeretemet.
  • tigerbácsi
  • milk4
    Attól függ,hogy milyen munkáról lenne szó.
  • NEOreg3
    sima munkához is lusta vagyok
  • tommygear
    állatmenhelyen igen
  • 0Fritz0
    Nem, mert ott az adónk és abból telik szociális munkásokra.
    Az más kérdés, hogy azt a pénzt egyesek inkább új kocsira és szopógépekre nyúlják le.
  • Carlos
  • Lacee86
    Hát nagyon ritkán esetleg. Szép dolog az önzetlen segítség, de nagyon nem azt a világot éljük. Az emberek dolgoznak, sokszor másodállást vállalnak vagy túlóráznak, hogy eltartsák a családjukat. Ha van egy kis szabadidejük, azt meg azért nem idegenek segítésével töltik. Ridegen hangzik de ez az igazság a mai világban. Az ápolást, gondozást, segítségnyújtást meg kell fizetni. Természetesen ennek az lenne a módja, h az igazán rászorultak állami intézményen keresztül ingyen megkapják a TISZTESSÉGES ellátást, a gondozó meg természetesen az államtól megkapná a TISZTESSÉGES fizetését. Ennek így kéne működnie, csakhogy nem így van. Anyám is gondozónő, havi 80-ért robotol, és sokszor olyanokhoz kell mennie, akik abszolút nincsenek rászorulva a segítségre... Pedig ez a gondozás kizárólag szociális alapon járna, nem úgy h megy az ingyencseléd... Felháborító.
  • autoszimulator
    nem vállalnék, de ha már felmerült, hogy állatok vagy emberek, akkor mindenképp emberek. de valahogy a mai világban a szeretteimen kívül senki iránt nem érzem azt a vágyat, hogy segítsek, mert akkor azért valaki hálás lesz, stb. szimplán leszarom.
  • 89
    Voltam már párszor kórházlátogatáson, meg pszichiátrián is Karácsonyozáson, hát nem valami hűdejó élmény, de jó érzés mikor mosolyt csalsz olyanok arcára, akiknek senkijük sincs, főleg így az ünnepek alatt.