127612
-
DIESEL DOG #60266 Igen. Egyszer buktam... az is félév volt, még nagyon régen általánosban, ami pusztán az én hanyagságom volt, és azóta is bánom. Abból egy életre tanultam... -
Azért ált és középsuliban durva dolog bukni sztem. Egyetem persze már tök más kategória. -
Nem, soha nem buktam semmiből. -
Igen. Egyszer buktam.
kétszer volt a 9. -
Nem,de most fogok :D -
pista89 #60261 nem -
Igen, akár rendszeresen is.
Faterom minden nap helyreteszem :D -
Jaja. Onkológia meg a tüdőgondozó külön élmény :| -
egyszer faterom eltörte a lábát, hozzá vittek be meglátogatni, és konkrétan elájultam. nem tudom mi lesz, ha egyszer neadjisten bekerülök. Egyszerűen ahol a friss műtétes emberek vannak, olyan szagok vannak ott, amit nem bírok. Vannak olyan osztályok, amik teljesen kellemesek, vagy pl a magánrendelők, eddig amit tudtam, ott intéztem el. -
Fbn Lx #60257 a néha és a ritkán között is van különbség, de a néha és a nagyon ritkán között igencsak szignifikáns -
Fbn Lx #60256 jaja
kisgyerek korom óta szabályosan elfog a hányinger, és rosszul vagyok ha kórházban kell mászkálnom -
Akár rendszeresen is, ha lenne annyi pénzem, hogy ne lenne muszáj dolgoznom. Amellett nem nagyon van idő, energia...
Amúgy a 2. és 3. válaszlehetőség közt van valami különbség...? -
Csak akkor ha lenne idöm ilyesmire, mert sajnos ez már nem ilyen egyszerü hogy valaki fogja magát és akkor ezt csinálja fizetség nélkül.. Mert azért megélni is megkell.. -
Dean Winchester #60253 igen abban az esetben ha lenne annyi pénzem h ilyenre legyen időm :) -
Sosem vállalnék ilyen munkát. -
extramagascsaj #60251 Néhanapján elvállalnék ilyen munkát.
Szívesen segítenék...ha lenne rá időm...meg ha képes lennék rá.
De igazság szerint...a beteg gyerekeknek a látványát sem bírom...mert rögtön összeszorul a torkom,és bőgni kezdek.
Nem bírom nézni mások szenvedését. Fogtam már haldokló ember kezét...nem vagyok ehhez elég erős. -
Sosem vállalnék ilyen munkát.
Már attól is kurva szar napom van, ha be kell mennem a kórházba. Nem bírom az ilyet. Olyan kibaszott depresszív, hogy nemigaz. -
pista89 #60249 Néhanapján elvállalnék ilyen munkát. -
Gerillának beállnák kertésznek már nem :D -
Igen, tagja is vagyok egy ilyen kiemelten közhasznú szervezetnek.
Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesülete -
DIESEL DOG #60246 Gerilla kertészet... hmmm... nem is rossz ötlet. :) -
clio1616v #60245 van az a pénz amiért önként dolgoznék... mindenféle kényszer nélkül is -
Cat 02 #60244 Nem, de pl utcát söpörnék, vagy virágot ültetni, vagy bármi más. -
Nagyon ritkán esetleg. -
Nagyon ritkán esetleg. De nem bármilyen munkát...
-
és még a "magyar mentalitás" flém el sem kezdődött... -
-
-
Senkinek,soha,semmikor nem segítek ingyen :| -
én azért szeretek dolgozni ha kapok érte pénzt. :D -
Egyszer talán kipróbálnám, hogy megnyugtassam a lelkiismeretemet. -
Sosem vállalnék ilyen munkát. -
Attól függ,hogy milyen munkáról lenne szó. -
sima munkához is lusta vagyok -
állatmenhelyen igen -
Nem, mert ott az adónk és abból telik szociális munkásokra.
Az más kérdés, hogy azt a pénzt egyesek inkább új kocsira és szopógépekre nyúlják le. -
-
Hát nagyon ritkán esetleg. Szép dolog az önzetlen segítség, de nagyon nem azt a világot éljük. Az emberek dolgoznak, sokszor másodállást vállalnak vagy túlóráznak, hogy eltartsák a családjukat. Ha van egy kis szabadidejük, azt meg azért nem idegenek segítésével töltik. Ridegen hangzik de ez az igazság a mai világban. Az ápolást, gondozást, segítségnyújtást meg kell fizetni. Természetesen ennek az lenne a módja, h az igazán rászorultak állami intézményen keresztül ingyen megkapják a TISZTESSÉGES ellátást, a gondozó meg természetesen az államtól megkapná a TISZTESSÉGES fizetését. Ennek így kéne működnie, csakhogy nem így van. Anyám is gondozónő, havi 80-ért robotol, és sokszor olyanokhoz kell mennie, akik abszolút nincsenek rászorulva a segítségre... Pedig ez a gondozás kizárólag szociális alapon járna, nem úgy h megy az ingyencseléd... Felháborító. -
nem vállalnék, de ha már felmerült, hogy állatok vagy emberek, akkor mindenképp emberek. de valahogy a mai világban a szeretteimen kívül senki iránt nem érzem azt a vágyat, hogy segítsek, mert akkor azért valaki hálás lesz, stb. szimplán leszarom. -
Voltam már párszor kórházlátogatáson, meg pszichiátrián is Karácsonyozáson, hát nem valami hűdejó élmény, de jó érzés mikor mosolyt csalsz olyanok arcára, akiknek senkijük sincs, főleg így az ünnepek alatt.