127612
  • MR ME
    hát mivel nincsenek barátaid, csak ismerőseid, így megértem h azt mondod h "kinőttél már belőle"
  • LordVenom
    Kocsmában. De csak mert az enyém a kocsma,és jön pár cimborám...

Nem, mert hülyeségnek gondolom.
  • Molnibalage
    Mivel az ismerőseim is felnőttek és kinőttek ebből ez a másik ok, amiért vége a bulizásnak. Voltak jó kis házibulik, de ennek vége. Annyira nem hiányzik őszintén szólva.
  • Vadnokedli
    pincében.
  • MR ME
    szolít házibuliban, nem teszek mert hülyeségnek tartom
  • OrioN the S
    Azert, mert az osszes ismerosom unnepel/bulizik es nem fogok otthon maradni :) Kora estig a csaladdal utana meg a baratokkal unnepelek. Azt terveztem, hogy otthon fogok maradni, de rabeszeltek. Tok nem erdekel, hogy vege az evnek mert ugyanolyan buli lesz mint a tobbi csak a letszam lesz nagyobb meg az alkoholtartalom.

Ez a "kotelezo bulizas" meg hulyeseg, mert semmi sem kotelezo.
  • cement
    Házibuliban

Igen, de nem igazán szokott összejönni.
  • Eagle16
    Aludni fogok / nem érdekel a szilveszter

Nem, mert nincs rá szükség.

• RS
    Otthoni szolid összejövetelt tartunk.
  • zsutyesz
    ezt a kötelező bulizást én sem szeretem, de a párom igényli, úgyhogy valami biztosan lesz...
  • Molnibalage
    Szerintem sehova. Attól mert egy nap valaminek a vége egyesek szerint miért kellene pont akkor bulizni? Én leszoktam a szilveszterezésről, mert fárasztó és az utóbbi években mindig szoros volt a vizsgaidőszak.

Most hogy nem vagyok egyetemista meg többre értékelem a szabadságomat, minthogy szétcsapjam magam és a másnap a józanodásra menjen el. De ki tudja, lehet hogy helyben megyek valahova.

Fogadalmat meg soha nem tettem.
  • ba32107
    Mivel a baráti társaságom hatfelé szétszakadva tölti a szilvesztert, még én sem tudom. De van egy sejtésem, hogy szar lesz, eddig még egy igazán jó szilveszterem sem volt.
  • clio1616v
    hosszúszilvesztert tartunk otthon, csak boltba mozdulunk ki

minden nap megfogadok valamit és betartom
  • OrioN the S
    Eddig mindig hazilazulas volt, de most: Nagyobb szórakozóhelyen, mégpedig Almassy ter- Szabadido kozpont utana meg reggel egy allohajora.

• Carlos
    Otthoni szolid összejövetelt tartunk
  • zsutyesz
    Még nem tudom egyelőre ...
  • solo
    Nem, soha nem buktam semmiből.Tavaly volt a legrosszabb eredményem.Matekból 1.61 re kaptammeg a 2 est:S Évvégén látszott is...2,78 volt az átlagom.Általánosba 4 es tanuló voltam.Eléggé ellustultam.De hát, nem a kitűnő matekosból lesz a jó szakács.Szakmaiból pincéren kívűl szín 5 ös vagyok.

Ha félévet is belevesszük, akkor ott mindig bukok valamiből: D De évvégére "összeszedem" magam: D
  • Zoli007
    Nem, soha nem buktam semmiből. Szín5-ös voltam egész általános alatt, aminek persze, így visszatekintve, semmi jelentősége.
  • Carlos
    Én egyszer, de akkor csontra. Évismétlés meg minden!
    Azóta a tanár igazgató lett egy másik iskolában és meglátogattam, hogy megköszönjem neki, hogy meghúzott! Az életem sokkal jobb lett, mostmár tudom. Akkor persze szar volt, meg ciki meg minden. De nem ott lennék ahol vagyok most, ha átmegyek a pótvizsgán...
  • PesSim
    Nem, soha nem buktam semmiből.
  • jhetedikj
    1x meghúztak, de pótvizsgán átmentem.
  • angelslie
    Örülni fogok ha nem dobnak ki és csak ijesztésnek mondták, legyen igazad :)
  • efti
  • Benny04
    soha...
  • chhaya #60322
    Sosem buktam semmiből.
  • dartonita
    Nem
  • clio1616v
    erre: #60312
  • Vadnokedli
    pl europa2000 vagy mi a rák :D
  • Vadnokedli
    igen buktam 7 szer.
  • bardocz
    Az meg milyen suli?
  • zsutyesz
    nem.
  • Fbn Lx
    Egyetemre elég volt, mert ettől függetlenül viszonylag jól leérettségiztem. Na meg a ponthatár sem volt túl magas.
    Most meg jön az emelt szint matekból, mert váltok. Szóval mindenre elég lesz, amire szeretném, hogy elég legyen.
  • Molnibalage
    És ez mire lesz elég a jövőben?
  • Fbn Lx
    11.-ben matekból javítóvizsga, egy hármasra :D
    egész évben firkálgattam, rajzolgattam meg rpg-ztem az órákon. Dolgozatoknál amikor elém raktak egy feladatot, fogalmam sem volt, hogy mi az, mert a táblára se néztem szinte soha. -.-
    Igazából ha egyen nem is, de két kezemen meg tudnám számolni, hogy a középsuli 4 éve alatt összesen hány órát tanultam.
    Mondjuk jó giminek számít, mindenki valami beteg droidnak néz, hogy oda jártam. Mondjuk elég rendesen ellepték a sulit gazdag apuci ribanc lányai. Még jó, hogy gyakorlatilag 0 tanulással átvészeltem az egészet :D
  • Fbn Lx
    bocs, de ez most nagyon gyenge volt :D
  • Katarina 60
    Nem,soha nem buktam semmiből.
  • CoolX
    Nem ide tartozik,de KRESZ-en buktam 1x :D
  • angelslie
    Ha kidobnak érte akkor szerintem az.
  • bardocz
    Félévkor bukás az nem bukás.
  • kuci06