127612
-
nickwearby #60666 "Ez de agyrohasztó... "
Kösz a dícséretet
-
nickwearby #60665 Ahogy gondolod :)
Milyen témájú tetszene? -
este -
Mire gondoltál, miközben ezt a kérdőívet kitöltötted? *
*anyádra -
DIESEL DOG #60662 Ez de agyrohasztó...
-
Hát szerintem se vicces.. -
nickwearby #60660 Ez nagyon elmebeteg módon elvont humor.
De odaírtam figyelmeztetésnek, hogy fárasztó :)
Bármilyen furán hangzik, vannak akiknek ez bejön úgy is, hogy még józanok. -
ba32107 #60659 De még viccnek is rossz. Van egy kérdés, és pár válasz ami ugyanaz, csak máshogy megfogalmazva. Ez miért vicces, nem vágom, de lehet hogy velem van a baj :D -
nickwearby #60658 hát, az a lényege :)
puszta ökörködés :D -
ba32107 #60657 Az ilyenekkel az a baj, hogy nem is töltöm ki, mert semmi értelme -
Változó, általában este. -
nickwearby #60655 Üdv,
ha már szavazásos topic,
ugye ide belinkelhetek egy ilyet?
Értelmetlen kérdőív
Fárasztó humor akar lenni, de kisebb teherbírásúak is kitölthetik.
Előnye, hogy nem túl hosszú. -
minden nap pontosan 19:52-kor megyek -
Általában este. -
Változó.
Általában este,de van amikor reggel. -
Változó
Alapjáraton este. Reggel/délelőtt csak akkor, ha van időm és hajat is akarok mosni.
A napi kettő meg szerintem sok, max nyáron szoktam, de az is csak egy 1-2 perces hidegzuhany. :/
(Am nem kérdés, de hajat meg heti kétszer mosok max.) -
Reggel és este is kéne, már ha van rá idő. Változó. -
Este. -
na én meg azért szoktam reggel is fürödni, mert az ágyba is képes vagyok beizzadni :P -
Fbn Lx #60647 fürdés nélkül nem tudok rendesen aludni, valamilyen szinten akkor is leizzad az ember, ha egész nap csak otthon ül. Reggel meg nem kell fürdeni, mert este már fürödtem, és azóta csak az ágyban feküdtem, ami tiszta. Szal... célszerűbb.
Néha előfordul mondjuk, hogy nem zuhanyzok este, mert késő van és nagyon fáradt vagyok, de az olyankor rendkívül kényelmetlen :D -
általában reggel mert jobb mint egy kávé -
változó, munka után amikor hazaérek akkor szoktam fél 5 körül délután, ha ezután még van valami programom akkor még este is lezuhanyzok, reggel csak ritkán -
lol és olyankor kisikálod a sáros ruhád is? -
csak vásár és ünnepnapokon -
este -
változó -
és nappal nem izzadsz?:)
Én reggel is és este is szoktam. Reggel azért mert éjszaka megizzadtam, este meg azért mert nappal :D . Plusz nem tudok fürdés nélkül elaludni. -
Mindég reggel, nagyon ritkán este (ha valami olyat csináltam, amitől retkes lettem nagyon :D).
Mondjuk kettőre járok melózni, szal nem meglepő :D Amikor meg éjfélkor hazaesek nem feltétlenül van még kedvem fürdeni. -
reggel szoktam, mivel éjszaka sokszor megizzadok, főleg nyáron :) -
Nem éppen. -
Változó. -
80-90 %-ban este zuhanyzok,de van,amikor egész nap csak itthon lumpolok,nem izzadok meg,nem is megyek nagyon ki,akkor reggel zuhanyzok. Van,hogy bealszok egy filmen,akkor is reggel zuhanyzok...
Van,hogy évente 2-3 alkalommal többet iszok a kelleténél,akkor is bezuhanok az ágyba...
És egyik esetben sem érzem mocskosnak magam... ;) -
elhalt hámsejteket? -
Akármilyen nagyobb városba mész be, akkor igen. Javaslom az alábbi tesztet. Nyomd a körmödet a homlokodhoz vagy a hajad tövéhez és húzd végig a bőrödön. Aztán nézd meg, hogy mit hoz le... -
xxxpaulxxx #60632 Változó, igazából este is kéne mindig, de én csak kondi után szoktam, vagy ha nagyon büdösnek érzem magamXD
Reggel viszont mindig... kivéve, ha este már megtettem ezt:D -
te mocskos
-
Bocsi,rossz gombot nyomtam,ez Molninak szólt... :)) -
"Van aki mocskosan fekszik bele az ágyába?"
Te minden nap mocskos vagy? -
Este. Nyáron reggel is. -
Ha másnap korán kell menni akk este, hanem akk reggel...