127612
  • Lacee86
    Iwiw, MyVIP, Facebook. Iwiwet használom legrégebben, és minden nap be is lépek. MyVIP-re is viszonylag rég regeltem, de nem használom, már vagy fél éve be se léptem. Facebookra csak pár hete regeltem, oda is benézek egyelőre minden nap.
  • [HUN]FaTaL
    iwiw, myvip de ritkán nézek rá
  • tommygear
    iwiw
  • fery02
    MyVIP
    IWIW

Kb 2 hónaponta rájuk nézek és végignézegetem a számomra érdekesebb fényképeket másokról.
  • fery02
    :D
  • Sickness
    Igen, mégpedig ...
    IWIW
    Facebook
    Semmi
  • clio1616v
    igen csoport nélkül...
    igen mégpedig ha bejelentkezek, akkor vagyok csak jelen
    nekem számít a külső, mert abból lehet következtetni a belsőre
  • chhaya #61020
    Majdnem minden ilyen oldalon fent vagyok, rendszeresen használni a Facebook-ot szoktam... néha az iwiw-et, a többit csak ha mailt kapok arról, hogy valaki bejelölt. Kapcsolattartás és tartalommegosztás.
  • tommygear
  • clio1616v
    az impotensek nevében nem tudok nyilatkozni, mert nekem mindenem megvan és mivel ilyen jellegű problémáim sincsenek, csak a "betegség" nevű hozzászóló rácsodálkozó postjára reagáltam
  • Sickness
    koolol
  • autoszimulator
    mondá így az összes impotens
  • clio1616v
    de ne legyenek komplexusaid, ha nem áll fel az nem csak a te hibád, az életkörülményeid és a párod is sokat tehetnek érte, hogy ne legyenek merevedési problémáid
  • clio1616v
    ja jópárszor
  • Sickness
    felállt a fütyid?
  • chhaya #61012
    Szűk baráti kör.
    Nem volt rossz.
    Semmi extra.
  • clio1616v
    jó szűk volt ^^
    jól éreztem...
    és voltak kiemelkedések :)
  • tigeroo
    eh
  • Scottt
    Egyéb szórakozóhelyen mulatoztam.
    Nagyon jó volt, minden összejött, élveztem.
    Nagyon kiemelkedő esemény nem volt, csak apróságok.
    Box 1 karácsonyfa mögött,nekem esett 1 'pitbull',átlag szombat este,nem volt nagy durranás,de jó volt azért:D
  • Benny04
    ha gazdag volt, akkor np
  • fery02
    Maximálisan egyet értek, totálisan így vagyok ezzel én is.
    Én is itthon TV-zgettem a családdal.
    Nekem még pici élvezetet is nyújtanak az ilyenkor menő műsorok, mivel pár éve már csak szinte szilveszter napján ülök be komolyabban a TV elé.
  • Yoda001
    Házibuliban voltam.
    Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is.
    Igen, kínos helyzet... gazdag gyerek vizipipáját összetörtük véletlen, kirúgtuk az asztal lábát amin elég sok enni-inni volt, valaki még üvegszilánkba is lépett
  • Ic3 m4n
    Házibuliban voltam.
    Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is.
  • DJKonya
    Barátnőmmel kettesben egész éjszaka egy üveg pezsgővel és egy üveg minőségi borral. És nagyon jó volt az éjszaka
  • Timbo
    Egyéb szórakozóhelyen mulatoztam.
  • tommygear
    Házibuliban voltam.
  • z99999
    egészen kellemes szilveszterem volt, azt kell hogy mondjam.
  • JohnnyNapalm
    szűk baráti körrel.
    ahoz képest hogy semmi sem volt előre tervezve elég jól sikerült végül
    kaptunk egy üres lakást és egész éjjel iszogattunk hárman, meg néha lementünk
  • autoszimulator
    hát ez tényleg fantasztikus érzés -.-
  • Cat 02 #60998
    Hát igen, de amiatt egy picit más, hogy aznap mindenki lerészegedik, más időzónában, de ugyanazért, míg a szülinapodon általában csak te ^^ illetve mások, de nem feltétlen miattad :D
  • autoszimulator
    azért a kettő egy kicsit más kategória, a szilveszter már a hivatalos lerészegedés mindenki számára. na nem mintha a lerészegedés ellen lennék, de valszeg amíg ezt még megtehetem bármelyik nap, vagy héten, addig nem lesz kuriózum a szilveszter.
  • OrioN the S
    Itthon aludtam aztan reggel irany bulizni es este ertem haza. Nem tortent semmi extra esemeny.
  • angelslie
    Családdal, nem történt semmi érdekes, ugyan olyan rossz volt mint a többi.
  • bardocz
    Előszö averomék által kibérelt kocsmába mentünk 4-en, az nem volt jó, onnan fél óra után átmentünk barátomhoz, mert akkor már mehettünk, előtte még sokan lettünk volna:D Gondolom úgy voltak vele, hogy 30 vagy 34, mostmár teljesen mindegy:D Az viszont nagyon jó volt:)
  • extramagascsaj
    megegyeztünk
  • Bulykin
    házibuli elmaradt ahova mentem volna, így össze voltam zárva 2 számomra nem kedves egyénnel... szerencsém hogy egy kis alkohol volt otthon és ők is hoztakXD
    ők egy pár egyébként, votl hogy átmentek a másik szobába... megnéztem egy filmet addig, nem volt rosszXD

jövőre nem tervezek semmit szarok bele az egészbe, igazából idén se terveztem, de mivel tesóm elköltözött így adott volt egy "ingyen" buli de sajnos elmaradt...
  • lord nihilus
    Házibuliféleségben voltam, egyszerre többen is
    Nem volt rossz, sőt kifejezetten jó, bár jó lett volna h akibe beleszeretek egy pár perc alatt, kicsivel több időt tölthettem volna :(
  • jhetedikj
    Szintén.:D

Habár a részletekbe ne menjünk bele, mert biztos voltak jó sztorik de nekem kimaradtak. xDDD
  • extramagascsaj
    Egyéb szórakozóhelyen mulatoztam: házi züllödémben buliztunk itthon...aztán elmentünk 2 szórakozóhelyre is...és újra vissza jöttünk ide...
    Más dolog, mégpedig...haverom egy üveg pezsgővel a kezében felmászott a villanypóznára...és eljött az is akit különösen vártam.
  • NEOreg3
    egyik haverhoz felmentünk egy kis időre, de nem csináltunk semmit