127612
-
clio1616v #61107 nélküle nem teljes az életem, de az élethez elengedhetetlen dolgokat nem tőle kapom meg -
clio1616v #61106 pontosan erről van szó, én nem állnék ki a szerettem mellett, ha mással szemben igazságtalanul viselkedik -
Fbn Lx #61105 mondj egy olyan helyzetet, amiben mással szemben igazságtalan lenne, ha kiállok a szeretteimért.
Mondjuk persze ha "öljük meg" felkiáltással nekimegy az ártatlan polgárnak, nyilván nem állnék ki mellette, gondolom nem ilyen drasztikus dolgokról van szó. -
ez súlyos ellentmondás szerintem. persze, anyagilag nem kell függeni feltétlenül, de ha nélküli teljes lenne az érzelmi életed, akkor miért vagy vele? Nem ad semmi pluszt. -
clio1616v #61103 mondjuk ez általában a vallásosokra jellemző, hogy igazságtalanul és vakon hisznek abban amiben jólesik -
clio1616v #61102 akkor is kiállsz a családod és barátnőd mellett ha az mással szemben igazságtalan? -
"Isten, Haza, Család"
csakhogy énis hangzatos mottóval éljek :D
akkor elemezzük: Számomra még fontos hitem gyakorlása. A családért és barátnőmért bármikor kiállnék. A hazáért is, ha a védelméről lenne szó.
karrier, meg egyebek: nincs szükségem kacsalábon forgó palotára, szeretnék egy tisztes, átlagos polgári életet egy szerető nagycsaláddal és nyugodt élettel..."egyebet nem tudok mondani...kérem kapcsolják ki" -
Csaladi kotelekek es a barati kapcsolatok apolasa.
Ezek kozul egyik sem.
Ezek kozul egyik sem. -
extramagascsaj #61099 Családi kötelékek ápolása
Tartós párkapcsolat
Minél mélyebb, őszinte baráti kapcsolatok ápolása
Egyéni céljaim megvalósítása
Ezek közül egyik sem
-
csak egy idézetet írok ami magában foglalja mire szavaztam: "A fejemben a Kódex íratlan szabályok, bevéstem egy életre család és barátok"
-
úgy értette, hogy akinek jelenleg nincs, de arra vágyik ne arra nyomjon, hanem ami jelenleg a legfontosabb. (ami nincs az nem lehet fontos) -
Ezt hívják különélésnek. -
Mi a legfontosabb az életemben? Igazság szerint erre a mai napig nem találtam választ. Talán majd egyszer. Talán... -
clio1616v #61094 az a boldog párkapcsolatnak a lényege, hogy akkor is boldogulnátok az életben, ha nem lennétek egymásnak, se testileg se lelkileg se anyagilag ne függjetek egymástól -
pista89 #61093 Ezek közül egyik sem. Mind a háromra. -
én m,ost a családra meg az edzésre koncentrálok legjobban...
meg persze hogy megéljek ebben a kibaszott országban vhogy.. -
Borg #61091 10 éve vagyok a feleségemmel, akkor nekem összejött, vagy sem?
Nem kell összemosni irreleváns dolgokat. -
azért vannak páran, akiknek összejött...és nem a Holdon élnek
-
Borg #61089 Aham. Ez a mese része. De ott ki van kötve fent, hogy ne álmodozzunk. -
:DDDD -
mindig megtudsz nevettetni :D -
Ezek közül egyik sem
Karrier, sikeresség (akár csaladalapítás kizárásval együtt)(bérelhetek szűz kurvákat) :D
-
Családi kötelékek ápolása
Tartós párkapcsolat
Karrier, sikeresség (akár csaladalapítás kizárásval együtt) -
Tartós párkapcsolat
Saját célú intellektuális műveltség
Tartós párkapcsolat
Rengetek -- akár felületes -- ismerettség köttetése
Amikor elveszted akkor meg rájössz hogy az egész lehetetlen. :) -
Ha megtalálod azt a lányt aki a lelki társad is akkor majd rájössz, hogy igenis lehetséges. -
pedig a család a legfontosabb
azért lesz olyan sok félresikerült felnőtt, mert a családjuk egy sz*r volt sztem -
Minél mélyebb, őszinte baráti kapcsolatok ápolása -->nemsok ember érdekel barátok közül úgy akivel foglalkozok is, kettőt tudnék mondani akiért téll megtennék bármit
Felsőoktatási végzettség megszerzése --> igazábol anélkül is valahogy eltudnék helyezkedni, de így szüleim vállalkozásába könnyebb lenne
Munka és megélhetés--> igazábol nemgondolkoztam rajta -
Fbn Lx #61078 a második csoportból mindet be kellett jelölnöm :c -
Ezek közül egyik sem -
teli szavazás -
1. Egyéb.... mind fontos persze, de nem is tudom.
2. Rövid távú cél a diploma, intellektuális műveltség, és vvan még...
3. Karrier, siker, szuperfizetés: leszarom.
-
Nem tudok válaszolni a kérdésekre :| -
lord nihilus #61073 Családi kötelékek ápolása
Rengetek -- akár felületes -- ismerettség köttetése
(ha lenne egy párkapcsolatom akkor az lenne mindenek felett)
Felsőoktatási végzettség megszerzése
Átlagon felüli bérezés (akár kevés szabadidő árán is) -
Borg #61072 Tartós párkapcsolat, a racionalitás talaján maradva, meg nem álmodozva? :D
Hol élnek egyesek, a holdon? :D -
DIESEL DOG #61071 Hozzátartozók és ismerettség:
- Családi kötelékek ápolása
- Minél mélyebb, őszinte baráti kapcsolatok ápolása, kialakítása, megtartása
Oktatás és világkép:
- Feltétlenül az egyéni céljaim megvalósítására törekszem
Munka és megélhetés:
- Átlagon felüli bérezés (akár kevés szabadidő árán), megpihenni ráér később is, fiatal vagyok, most kell pörögnöm hogy később mindenem meglegyen amire vágyok, kellenek a célok (vannak is!), legyen ami ösztönözzön. Összethetem a két kezem hogy nekem alapból adva van egy olyan munka amit bőven megfizetnek, és mindig szükség van rá...
-
Karrier, sikeresség (akár csaladalapítás kizárásval együtt) (EZT MINDENKÉPP)
Átlagon felüli bérezés (akár kevés szabadidő árán is)
-
clio1616v #61069 Szerelem, Szex, Kaja, Sikerélmények -
RengeteG :]