127612
-
megtanult megbízni a kézírásában...
-
déja vu
-
az jó, mert akkor lehet rád mondani, hogy egy fasz vagy, két perc múlva úgysem emlékszel rá :D
na de a régi dolgokra hogy emlékszel, ha azok a megtörténésüket követő második percben törlődtek az agyadból?
-
nagyon nagyon régi dolgokra is tökéletesen emlékszek
ellenben elfelejtem hogy mit is mondtak 2perce : ) -
5 perce még tudtam, de elfelejtettem.
-
Sokszor 5 perccel korábbra sem tudok visszaemlékezni, de a fontos dolgok a helyén vannak.
Lehet, hogy könnyen kimegy valami a fejemből, de visszaemlékezni a nagyon régi dolgokra nem probléma. -
cargame #61181 En mostansag mar lejegyzem h mire gondoltam :DDD nehogy elfelejtesem 3 perc mulva xd
-
figyelmetlenség az ilyeneknek az oka, javarészt. ami csak beugrik, hogy meg kellene tenni, és közben másra figyelek, akkor hamar elfelejtem. -
együttérzek:D
engem az idegesít hogy kijövök a szobámból és mire a konyhába érek nemtom mit akartam...kb10m:| -
Néha kimegy valami a fejemből, de nem vészes.
Mindkettő jól működik
-
kevesebbet alkoholizálsz :D -
retardált vagy :D -
feledékenységnek egyébként mi az oka? Engem nagyon zavar, hogy pár perc eltelte után nem tudom hogy mit akartam, vagy h gondolkodnom kell h tegnap mit csináltam. Lehet rajta javítani vhogy? -
legalso mind2 -
Fontos dolgokat is könnyen hajlamos vagyok elfelejteni.
Egyik sem a legjobb.
Pl. lemegyek inni,de mire leérek már nem is tudom,hogy miért indultam el lefelé.Felmegyek és akkor jut csak eszembe:D -
azt se tudom már mit csináltam tegnap -
Fbn Lx #61171 de most jó, hogy eszembe jutott, úgyhogy megyek és teljesítem :D -
"Néha kimegy valami a fejemből, de nem vészes."
"Egyik sem a legjobb."
Fotografikus memóriám rendkívül jó.
Olyan pici dolgokat is megjegyzek amit más nem
-
Fbn Lx #61169 Én rövidtávon nagyon szar vagyok, pl. van valami amit már 1 hete akarok és csak a földszintre kéne lemennem hozzá, de ha emlékeztetnek rá, 5 másodperc múlva már el is felejtem
Ellenben sok (viszonylag) tiszta emlékem van már 4 éves koromról is. -
Rövidtávú memóriámmal vannak gondok idönként -
"Sokszor 5 perccel korábbra sem tudok visszaemlékezni, de a fontos dolgok a helyén vannak." - bár ennek az oka nemes egyszerűséggel abban keresendő, hogy bármilyen kérdésre/kérésre akár körmondatokban is válaszolok, anélkül hogy kicsit is odafigyelnék, és felfognám.
"Lehet, hogy könnyen kimegy valami a fejemből, de visszaemlékezni a nagyon régi dolgokra nem probléma."
-
érzem hát,de néha emléxek fontos dolgokra néha meg full elfelejtem -
Mindkettő jól működik. -
azéért te is érzed az ellentmondást xD -
Az arcmemóriám valami félelmetes. Mikor látok egy filmet szinte azonnal beugrik, hogy milyen más filmben láttam az ispsét nőt. Néha még a 10-20 év örgedés sem akadály. :) -
Sokszor az 5 perccel előtti dolgokra sem emlékszem, de a fontos dolgok a helyükön vannak...
Régi, kevésbé fontos dolgok kikopnak... -
Fontos dolgokat is könnyen hajlamos vagyok elfelejteni.
Mindkettő jól működik -
Lehet, hogy könnyen kimegy valami a fejemből, de visszaemlékezni a nagyon régi dolgokra nem probléma.
-
rohadt szar a memóriám, kizárólag a hülyeségeket tudom hosszabb időre megjegyezni -
Mindkettő jól működik. -
sajnos tragikus. mindegy, hogy fontos vagy sem, a dolgok többségét elfelejtem megcsinálni, akár már másnap. Persze, van ami jelentéktelen, és eszembe jut, és fordítva is. Változó nagyon.
Legrosszabb hogy arcmemóriám és névmemóriám is kegyetlen, amíg valakivel nem beszélek 5-6x, akkor kis idő után képes vagyok ismeretlenként elmenni mellette, és azt hiszi bunkó vagyok. (azt érzem, hogy láttam már, de nincs konkrétum, hogy honnan ismerem, pláne még a nevek...) -
+1 -
van mikor a 10 évvel ezelőtti legapróbb dologra is emlékszem, máskor meg a 2 perccel ezelőtti dolgokra nem emlékszem már :D -
Sokszor 5 perccel korábbra sem tudok visszaemlékezni, de a fontos dolgok a helyén vannak.
Lehet, hogy könnyen kimegy valami a fejemből, de visszaemlékezni a nagyon régi dolgokra nem probléma. -
clio1616v #61153 semennyire
a fontos dolgokat megcsinálom, ami nem fontos az meg nem érdekű -
Lehet, hogy könnyen kimegy valami a fejemből, de visszaemlékezni a nagyon régi dolgokra nem probléma.
-
Mindkettő jól működik. -
A hosszútávú memóriám nagyon jó. Az általam fontosnak ítéld dolgokra jól emlékszem, de sokszor igen jelentéktelen dolgokra is.
A rövidtávú memóriám is kiváló. Soha nem írkálok fel semmit magmanek, ott van fejben.
Mikor bonyolult dolgokon dolgozok néha elfelejtem, hogy 1 perccel ezelőtt mire gondoltam vagy mit akarok csinálni. Ilyenkor kicsit visszapörgetem fejben, hogy mit csináltam és akkor általában eszembe jut.
Fura dolgokra képes az agy. :) -
Nem is tudom. Nagyon szelektív a memóriám, de sokszor a legapróbb hülyeségeket is megjegyzem, nemcsak a fontosakat.
-
+1