127612
-
Coca cola, de max évente 2-3szor iszok..
Fanta narancsot azt napi szinten -
nem iszom ilyen cukros szarokat, de ha választani kell akkor coca cola -
csak Coca, valahogy a Pepsinek szerintem műanyag (édesítő) íze van, pont, mint a light kólának. -
Rundstedt17 #61224 Hát kérdéses,azok a pár százalékos gyümölcslevek olyan cukrosak hogy a legtöbb übereli a kólát is,komolyan mintha izesített cukor szirup,ragad a fogam tőle XD -
Rundstedt17 #61223 akkor te tudtad mi a jó :D... -
Rundstedt17 #61222 igen szokásos idiótaságok kb a hüllő emberek szintjén van a dolog realitása -
nincs jobb a házi almalé, szőlőlé stbnél
a kóla meg elmehet a
-
amúgymeg: cherrycoke :D:D
gimiben napi fél liter tuti lement belőle -
coca, mert az édesebb szerintem mint a pepsi... -
nem szeretem ^^ -
Régebben a Pepsit favorizáltam, de ma már mind1. Szeretem a kólát, de elvétve iszom mert drága, és szörnyen egészségtelen szintetikus cukros lötty. Amennyibe kerül, inkább azon az áron "gyümölcslevet" veszek(még ha csak 12%-os is, még mindig egészségesebb mint a kóla). -
Ezek a városi legendák közé tartozó történetek. -
a Pepsiben túl sok a szénsav, szóval a másikat jelöltem. de a Tesco gazdaságos is jó. :) -
Akkor te tudod, hogy milyen egészségkárosító a kóla.
Megtörtént eset, hogy egy tárgyaláson a Coca-Cola delegációjának kólát szolgáltak föl, de ők nem itták meg, pedig rengeteg újságíró volt jelen.
Egy pletyka szerint, pedig maga a Coca-Cola elnöke ismerte el, hogy azzal tisztít dolgokat (WC, mosdókagyló, stb...), mert arra jó, de meg nem inná semmi pénzért. -
egyértelműen Coca (de általában rostos üdítőket iszom) -
ne is igyál :-) -
Üres szavazás. Sört iszom. -
clio1616v #61210 megszokás kérdése... nincs mellékíze, ha hozzászoksz és a hashajtó hatásához is hozzá lehet szokni, fenil-alanin van az Orbit rágókban is... -
Unreal1942 #61209 Azt sem iszom
-
Rundstedt17 #61208 Viszont alapból az édesitőszereseknek borzalmas mellékíze van és egészségre is rosszabb hatással van. -
Rundstedt17 #61207 régen nagyon szerettem ma már kevésbé.A gond az hogy túl cukros mind2 és ez hashajtó hatású nagyobb mennyiségben,néha jó max 2-3 hetente,de ennél többször tényleg nem egészséges.ha választani kell akkor már inkább a coca-cola,a pepsi cukrosabb. -
clio1616v #61206 a Coca-Cola Zeronak és lightnak és a Pepsi Maxnak és lightnak is megvan a sajátos íze... a cukros hagyományos coláknak meg fanyar íze van, ha hozzászoksz a cukormentesekhez
csak cukormentes italokat iszok -
11 éve nem iszom vezetékes ivóvizet :-P -
Pepsi ez egyértelmű! nekem jobban ízlik. de ha nem kapok (mert itt pöstön is előfordul hogy a boltban nincs akkor megiszom a cocát is. -
Coca-cola, ha muszáj. -
Nem szeretem a kólát, csak vadászba szoktam önteni. -
Nem utálom, csak egyszerűen nem iszom. Fater ott dolgozott (Coca) 5 évig. Ingyen járt havi x mennyiség. Már akkor sem fogyott el igazán. Mitóa a fater elment két kezemen talán meg lehet számolni, hogy hányszor ittam kólát, a fele annak is borral volt. :) -
Unreal1942 #61200 Utálom. Régen nagy kóla ivó voltam. 10 éve nem iszom és ha bele kortyolok nem is értem mit szerettem rajta. -

-
Jimmyke #61198 Bárcsak a verseket olyan könnyen jegyeztem volna meg, mint a dalszövegeket :D Bár ez inkább a hozzáállás kérdése, mint a memóriáé. -
Fbn Lx #61197 Ha te most azt gondolod magadról, hogy kurva jó vagy, akkor veled nincsenek problémák? -
őszintén vallod ezt magadról?
mert akkor problémák lehetnek veled:D -
már megérte
-
Fbn Lx #61194 Nyugi szerintem vicces volt, habár nekem szar a humorérzékem és egyébkéntis fasz vagyok. -
oltasz? :( -
/join -
ez vicces volt?
ja nem -
az előbb kimentem a wc-re hogy szarjak, le a gatyesz leülök na elfelejtettem mit akartam, gatya fel stb, visszaülök a gép elé. erre nem beszartam? beszarok magamon... -
DIESEL DOG #61189 Néha kimegy valami a fejemből, de nem vészes...
Mindkettő jól működik...
-
az előbb kimentem a kertbe hogy kirakjam a kukánkat,
reggel korán jön a szemetes ne kelljen korán kelni csak e miatt
kimentem, aztán bejöttem mert nem tudtam miért mentem :D
persze bent beugrott.
na kb. így élem a mindennapjaimat :D