127612
  • angelslie
    Coca cola, de max évente 2-3szor iszok..
    Fanta narancsot azt napi szinten
  • MR ME
    nem iszom ilyen cukros szarokat, de ha választani kell akkor coca cola
  • Lacee
    csak Coca, valahogy a Pepsinek szerintem műanyag (édesítő) íze van, pont, mint a light kólának.
  • Rundstedt17
    Hát kérdéses,azok a pár százalékos gyümölcslevek olyan cukrosak hogy a legtöbb übereli a kólát is,komolyan mintha izesített cukor szirup,ragad a fogam tőle XD
  • Rundstedt17
    akkor te tudtad mi a jó :D...
  • Rundstedt17
    igen szokásos idiótaságok kb a hüllő emberek szintjén van a dolog realitása
  • Garrett27
    nincs jobb a házi almalé, szőlőlé stbnél a kóla meg elmehet a
  • tigeroo
    amúgymeg: cherrycoke :D:D

gimiben napi fél liter tuti lement belőle
  • tigeroo
    coca, mert az édesebb szerintem mint a pepsi...
  • Picar77
    nem szeretem ^^
  • Lacee86
    Régebben a Pepsit favorizáltam, de ma már mind1. Szeretem a kólát, de elvétve iszom mert drága, és szörnyen egészségtelen szintetikus cukros lötty. Amennyibe kerül, inkább azon az áron "gyümölcslevet" veszek(még ha csak 12%-os is, még mindig egészségesebb mint a kóla).
  • Molnibalage
    Ezek a városi legendák közé tartozó történetek.
  • QuippeR
    a Pepsiben túl sok a szénsav, szóval a másikat jelöltem. de a Tesco gazdaságos is jó. :)
  • Magic Boy
    Akkor te tudod, hogy milyen egészségkárosító a kóla.

Megtörtént eset, hogy egy tárgyaláson a Coca-Cola delegációjának kólát szolgáltak föl, de ők nem itták meg, pedig rengeteg újságíró volt jelen.

Egy pletyka szerint, pedig maga a Coca-Cola elnöke ismerte el, hogy azzal tisztít dolgokat (WC, mosdókagyló, stb...), mert arra jó, de meg nem inná semmi pénzért.
  • zsutyesz
    egyértelműen Coca (de általában rostos üdítőket iszom)
  • tigerbácsi
    ne is igyál :-)
  • immovable
    Üres szavazás. Sört iszom.
  • clio1616v
    megszokás kérdése... nincs mellékíze, ha hozzászoksz és a hashajtó hatásához is hozzá lehet szokni, fenil-alanin van az Orbit rágókban is...
  • Unreal1942
    Azt sem iszom
  • Rundstedt17
    Viszont alapból az édesitőszereseknek borzalmas mellékíze van és egészségre is rosszabb hatással van.
  • Rundstedt17
    régen nagyon szerettem ma már kevésbé.A gond az hogy túl cukros mind2 és ez hashajtó hatású nagyobb mennyiségben,néha jó max 2-3 hetente,de ennél többször tényleg nem egészséges.ha választani kell akkor már inkább a coca-cola,a pepsi cukrosabb.
  • clio1616v
    a Coca-Cola Zeronak és lightnak és a Pepsi Maxnak és lightnak is megvan a sajátos íze... a cukros hagyományos coláknak meg fanyar íze van, ha hozzászoksz a cukormentesekhez

csak cukormentes italokat iszok
  • tigerbácsi
    11 éve nem iszom vezetékes ivóvizet :-P
  • tigerbácsi
    Pepsi ez egyértelmű! nekem jobban ízlik. de ha nem kapok (mert itt pöstön is előfordul hogy a boltban nincs akkor megiszom a cocát is.
  • chhaya #61203
    Coca-cola, ha muszáj.
  • joshua
    Nem szeretem a kólát, csak vadászba szoktam önteni.
  • Molnibalage
    Nem utálom, csak egyszerűen nem iszom. Fater ott dolgozott (Coca) 5 évig. Ingyen járt havi x mennyiség. Már akkor sem fogyott el igazán. Mitóa a fater elment két kezemen talán meg lehet számolni, hogy hányszor ittam kólát, a fele annak is borral volt. :)
  • Unreal1942
    Utálom. Régen nagy kóla ivó voltam. 10 éve nem iszom és ha bele kortyolok nem is értem mit szerettem rajta.
  • VRSDM
  • Jimmyke
    Bárcsak a verseket olyan könnyen jegyeztem volna meg, mint a dalszövegeket :D Bár ez inkább a hozzáállás kérdése, mint a memóriáé.
  • Fbn Lx
    Ha te most azt gondolod magadról, hogy kurva jó vagy, akkor veled nincsenek problémák?
  • CheAteR88 #61196
    őszintén vallod ezt magadról?
    mert akkor problémák lehetnek veled:D
  • Sickness
    már megérte
  • Fbn Lx
    Nyugi szerintem vicces volt, habár nekem szar a humorérzékem és egyébkéntis fasz vagyok.
  • Sickness
    oltasz? :(
  • VRSDM
    /join
  • MR ME
    ez vicces volt?
    ja nem
  • Sickness
    az előbb kimentem a wc-re hogy szarjak, le a gatyesz leülök na elfelejtettem mit akartam, gatya fel stb, visszaülök a gép elé. erre nem beszartam? beszarok magamon...
  • DIESEL DOG #61189
    Néha kimegy valami a fejemből, de nem vészes...

Mindkettő jól működik...
  • VRSDM
    az előbb kimentem a kertbe hogy kirakjam a kukánkat,
    reggel korán jön a szemetes ne kelljen korán kelni csak e miatt
    kimentem, aztán bejöttem mert nem tudtam miért mentem :D
    persze bent beugrott.

na kb. így élem a mindennapjaimat :D