127612
-
Majd ha csontritkulásod lesz a kolátol mint egyes embereknek, akkor ezt majd átbeszélhetjük mégegyszer :) -
általában az eszemre, nem mindig szerencsés.. -
majd egyszer felnősz -
jah játékban könyörgött ne öljem meg és nem öltem meg :D(de utána szarrá öltem a fejét) :D -
A szívemre, és jónak is érzem így. -
clio1616v #61342 és csak másodsorban hallgatok az igazságérzetemre, de általában a kettőre együtt -
clio1616v #61341 A korábbi tapasztalataim alapján a megérzéseimre, hogy mi az ami a jó közérzethez és a boldogságomhoz vezet... -
clio1616v #61340 nem ... de mindennek más a kémhatása - pHja ;) -
clio1616v #61339 hol érintkezik a csontjaimmal a cola? a fogammal is csak addig amíg az apró fogkődarabkákat eltávolítja -
képletesen...amúgy biztos neked is "szakadt már meg" a szíved...na az nemcsak képletes :S -
Az eszemre, és ez így van jól. -
szívemre,hogy lwhwt hallgatni? az csak dobog meg néha leáll -.- -
A szívemre, de nem túl kamatozó nézet. -
A szívemre, és jónak is érzem így...legalábbis kapcsolatban.
Az életben 50-50%. -
Általában az eszemre, nem mindig szerencsés.
-
A szívemre, nem túl kifizetődő, de változtatni nem fogok. -
Rundstedt17 #61329 Fogalma sincs,csak azt tudja hogy a kóla a mumus. -
Rundstedt17 #61328 A kólámat nem cseszném el butító alkoholos löttyel. -
Rundstedt17 #61327 Sosem méz,a legjobb esetben is csak 20%-ék volt a méz amikor vizsgálták az sem magyar csak 1 százalékában a többi fincsi vegyszerezett kínai a fennmaradó 80 pedig cukor. -
Fbn Lx #61326 nem, én speciel a génkezeletlen paranoiára gondoltam. -
Ki beszél a mcdonaldsról?
A génkezelt almára vagy a hagymára gondolsz? Vagy a mézre, ami nem is mindig méz? -
Fbn Lx #61324 Méz, tojás, hal, hagyma, alma...
Ki beszélt itt műkajákról? Nem járom a mekdonálcot. -
Mondjál egy valamit ami egészséges a műkaják közül, amit megveszünk.
A különbség, hogy én szarok rá. Ne egyél semmit csak, amit a kertben termesztesz aztán nem lesz semmi bajod. -
Fbn Lx #61322 "Minden, amit a boltban veszel egészségtelen."
Óbaszki, na ha valami, akkor ez egészen biztosan tükrözi az IQ-dat.
Ezzel a hozzáállással a légzés is egészségtelen, mert leterheli a szívedet. -
úristen -

Ez a megnyílvánulás csak az IQ-d tükrözi.
Az első mondatra reagáltam.
Minden, amit a boltban veszel egészségtelen. Lehet ráírva akármi. -
Fbn Lx #61319 vov, köszönöm a tanácsot intelligens kapitány. -
Fbn Lx #61318 arról nem is beszélve, hogy a savak megkötéséhez a szervezeted kálciumot használ.
egyébként az igazi, hogy mivel viszonylag kevés a foszforsav a kólában, így a ph-ja nagyobb, mint a gyomorsavadé, így a gyomorra nézve igazán nem veszélyes. A fogaidat viszont átmossa minden egyes korty, és zománc oldódása azonnali, ha savval érintkezik. Így gyakorlatilag minden egyes korttyal oldasz egy kicsit a fogaidon :D
Azt meg már egy régebbi témázásnál is leírtam, hogy beszélgettem egyszer egy idős úrral, aki meglehetősen tapasztal volt, usában sokfelé dolgozott, többek között az egyik nagy kólagyártó cégnél, amit nem akart konkrétan megnevezni. Szóval állítása szerint töményen súlyos méregnek számító vegyszereket kevernek a kólába a gyártás során, de hogy konkrétan mik voltak azok és mire szolgálnak, arra neki nem lehetett rálátása egyszerű dolgozóként. -
mindenben van kokakóla? -
Akkor ne egyél semmit. -
Fbn Lx #61315 A szervezet kémhatásának a felborítása semmilyen körülmények között nem egészséges, sőt, ez ad táptalajt a betegségek kialakulására. Mellesleg a csontokat is faszán oldja, például a fogaidat. -
Tökmindegy....
De az biztos,hogy a jó bort soha nem cseszném el kólával...
-
nem is kell, csak tanácsos -
ba32107 #61312 Attól még ott marad a szádban, nem tűnik el nyomtalanul ahogy lenyeled. Ha így lenne, nem is kéne fogat mosni soha. -
clio1616v #61311 de oda, csak a tartózkodási ideje kevés, hogy kioldja a fogból ami kioldható -
extramagascsaj #61310 coca és light :) -
Jó mind1, engem nem kell itt győzködni. Lényeg, h én 1 évben kb 3x iszom kólát, így biztosan nem fog tőle szétrohadni a fogam meg a gyomrom. :) Aki meg rendszeresen issza, hát ő dolga. -
koka, de nem iszok, csak ritkán.