127612
-
arra sosem emlékszik
-
az valtozo... ha Danival megyunk, akkor ott mar nincs szarozas :D
de amugy tenyleg eleg ritkan iszok alkoholt...
-
Akkor csak béna volt, nekem 1.2l a rekordom vodkából. -
Hoppá hoppá ,mennyiség véletlenül maradt le ?
-
18+
havi 1 max 2 alkalommal -
Tegnap megittam egy 0.7 Bolsot egyedül, 5sör kíséretében! :D Ma délután 6kor keltem... 

-
Jimmyke #61821 18+
Ennél ritkábban fogyasztok komoly mennyiséget. Nyárra eső telken tartott születésnapok általában jól sikerülnek.
Havonta többször, csekély mennyiséget. Régi osztálytársakkal egy-két sörre összeülünk időnként. -
nekem kell az impotencia XD de tényleg :S túlkemény:S -
havonta többbször, éppen eleget -
18 leszek
kb havonta elő szokott fordulni komolyabb,
hetente csekély mennyiség
ja de azért igyekszem mértéktartó lenni -
Rundstedt17 #61817 "A szokásos vélekedésekkel ellentétben az alkohol lebontásának idejét nem lehet felgyorsítani házi orvosságokkal, tehát hiába iszik valaki kávét, felvert tojást, szed vitamint vagy zuhanyozik hideg vízzel. Ezek a gyógymódok nem képesek befolyásolni azt a folyamatot, mely során a máj lebontja az alkoholt, ezért valódi hatásuk nincsen."
"Az alkoholt a máj bontja le, lebontásának sebessége 0,1 g/óra/testsúlykilogramm, tiszta alkohollal számolva. (300 ml sörben 12 g tiszta alkohol található, így ha egy 60 kg-os férfi megiszik egy pohár sört, a májának két órába telik az alkohol lebontása.)"
Milyen veszélyekkel jár, ha valaki gyakran iszik sokat?
A rendszeres ivás károsítja a szervezetet, ezek a hatások azonban nem észlelhetők azonnal. Hosszabb folyamatról van szó ugyanis, s ennek során a máj, a gyomor és az epe a legsérülékenyebb szervek.
A gyakori és nagy mennyiségű alkohol hosszabb időn keresztül fogyasztva károsítja továbbá a szívet, az idegrendszert és az agyat. Ráadásul nő a daganatos betegség rizikója a szájban, a torokban és a nyelőcsőben. Egy idő után a férfiaknál impotencia, a nőknél pedig menstruációs zavarok léphetnek fel. -
no igen? várom az érveid, történeteid:-)
ismerősi körből egyről tudok, h egy arcot úgy paliztak be vodka ivó versennyel, h a másik közben vizet ivott. 9 deci után elájult, s mehetett az intenzívre. Hozzáteszem a pali nem kezdő piás:D -
cargame #61815 Azert az jo mikor valaki 18 even alul es buszke arra h nagy mennyiseget iszik :DD -
Szinte minden nap, csekély mennyiséget. -
Én mint vendéglátós mondom, hogy faszságot beszélsz. -
2l vodka 24 órán belül elfogyasztva tuti kórházba juttat, rosszabb esetben megöld
de buta, és nagyzoló emberekre már 1liter is komoly veszélyt jelent
-
Cat 02 #61811 Heti kb, hát, komolyat. -
18-30 év közötti vagyok, és ennél ritkábban fogyasztok komoly mennyiséget.
1-2 havonta egy párszor
-
Aha persze, egyenes út a detoxba. -
18-30 év közötti vagyok, és már pár éve egyáltalán nem piálok... előtte havonta többször komoly mennyiség volt. -
18 év alatti vagyok, és
Heti több alkalommal fogyasztok komoly mennyiséget.
:)
-
extramagascsaj #61806 Havonta többször, csekély mennyiséget. -
DIESEL DOG #61805 18-30 év közötti vagyok, és havonta csekély mennyiségű alkoholos italt fogyasztok el.
Elég sokat töltök vezetéssel, autóban, és nem engedhetem meg magamnak. Havi szinten maximum 3-4 esetleg 5 sör, kivéve több ha valami alkalom van, pl. születésnap, egyéb... -
- átlag havonta egyszer komoly mennyiséget
- hetente néhányszor csekély mennyiséget (1-1 sör) -
80-90 -
Ez eszembe sem jutott. A mai fitaloknak gondja van a fizikával. :) -
Meg van. :) -
Milyen zene megy alatta? Hangulatos. :) -
tudod a felespohár nem félliteres ám -
Attól az alkohol ugyanúgy halálos. A tömény szesz lebontása 4-6 óra. Hány kiló vagy? -
minek azt gyorsan?:O szép lassan kell és közbe enni -
1 liter üreshasra :D -
Nekem is ez jutott eszembe. Ez kamu. 2 üveg vodka gyorsan lenyomva a halálos alkohol adag közelében lehet. -
"kb vodkábol 1 liter kell, vagy 2x-3x ennyi olykor olykór"
aha persze -
Szinte minden nap, csekély mennyiséget.
Sör esténként :] -
furcsa az életképed néhány dologról de nem szolok közbeXDDD :] -
18 leszek nem sokára és hát. elég sokat iszok töményet leginkább
40% felettit. kb vodkábol 1 liter kell, vagy 2x-3x ennyi olykor olykór -
[Már csak egy év és 18:P]
18 év alatti vagyok, és Nem fogyasztok alkoholt.
Nemízlik,még a pezsgő sem. -
A legjobb barátodat/barátaidat sem ismerted mindig, valaha idegenek voltak, nem?? Vagy neked csak haverjaid vannak? Mert az nagy kár...
Erről a férfi-nő barátság dologról meg igazából kár vitatkozni, mindenki a saját tapasztalatai, élményei alapján foglal állást. Nekem meggyőződésem egyelőre, hogy teljesen ugyanolyan barátság kialakulhat 2 ellenkező nemű ember közt is, mindenféle szexuális indíttatás nélkül. Nem azért mert homokos bármelyikük is, egyszerűen egy barátot látnak a másikban. Ennyi, én ezt gondolom, sokan meg mást. -
Fbn Lx #61788 Magamból kiindulva ez teljesen igaz, én nem szívesen beszélgetek olyan lánnyal, akihez nem vonzódom. :D
Ha egyszerűen információcserét akarok, akkor fiúval beszélek