127612
-
ba32107 #61907 Szerinted ha valaki csajos képeket néz, akkor az már rögtön szerencsétlen kocka aki csak képen lát nőt? 
-
1-es, vagy a 3-as közt vaciláltam, de lett 1-es :-)
sajna az olyanok miatt kell ilyen szavazásokat kiírni, akik nem tudnak görgetni :-(
ha minden menne, ami nem tetszik, akkor semmi nem maradna a topicban! mert a fuuuu képsorozat sem egy nagy eresztés, áááá, nem is sorolom, ami nem tetszik azt görgetni, ha vki meg beszól, lewarnolnám a rákba!
egy dinnye beszól, és 300 uj komment
-
Igen, a csajos képeknek van éppen elég másik topik. -
pista89 #61904 Nem. Nem is tudom, hogy ez most miért ennyire téma.
Akinek nemtetszik -fav. Ennyi....-.- -
Rundstedt17 #61903 
Amúgy érdekes ahelyett hogy a képeket gyűjtögetnék órákon át akár be is csajozhatnának
-
Én rohadtul nem ismerem ezt a topikot, de nem is érdekel. Nem sg-re kell jönni csajokat lesni, ennyi a véleményem a dologról... -
Igen, a csajos képeknek van éppen elég másik topik.
Van vagy 20 csajos topik,oda menjen a sok kocka geci aki nem tud magának csajt szerezni és örömet szerez,ha magának veri ki a kis pöcsét
-
Igen, a csajos képeknek van éppen elég másik topik.
van ezer topik már ahol lehet félmesztelen/mesztelen különböző korú csajt nézni, humoros és aranyos régen nem erről szólt, bár ahogy elnézem az egész sg kezd nagy fos lenni és szépen baszódik el az összes topik... -
xxxpaulxxx #61899 Ez így jó és így marad
Ennyi a siránkozásról...
amúgy örülök a kérdésnek:D -
#61897 -
nem járok oda -
Maradjon minden ahogy van. Egyházat Pellerinek! -
Igen, a csajos képeknek van éppen elég másik topik. Maradhat de akkor rakják linkbe. -
DIESEL DOG #61894 Maradjon minden, ahogy van! -
Maradjon minden, ahogy van. -
Maradjon minden, ahogy van. -
Maradjon minden, ahogy van.
-
Maradjon minden!
Hajrá pelleri!
akarom a nőidet

-
Maradjon minden, ahogy van.
a homofílek gizdúljanak másutt:P -
szinte minden fent van mindenütt másutt is - legalábbis ami nekem szokott kelleni, az mindenképpen. ha érdekel max privátban leírom mit/honnan/hogy szoktam, ne offoljuk tele ezzel a topicot. -
Persze csak a legtöbb cucc az RS-en van. Én amit tehetek torrentről lehúzom gyorsabban. :) -
hidd el jó az anélkül h egy fillért is kipengetnél, csak ismerni kell a módját
netload - megaupload - filefactory szentháromságról egyszerre töltve nincs az az isten h az embernek ne max sebességgel csorogjon, 720p filmekre/sorozatokra tökéletes.
-
Cserébe döglődnek a linkek, magyar cuccok nem igazán. Nem a legjobb. Ráadásul fizetni kell érte, ha azt akarod hogy gyors legyen. :) -
Előfordul... de általában inkább fájlmegosztókat (rapidshare... helyett netload, megaupload, társai) JDownloader-rel megfejelve preferálok, gyorsabb, kényelmesebb, és nem kell senkinek ADSL-el visszatölteni... -
Rendszeresen.
Film, rajzfilm, anime, egyéb mozgóképek.
Tesztelésre használom: ha az adott dolog megtetszik, később megveszem. -
hogy on topic is legyek:
Rendszeresen.
Film, rajzfilm, anime, egyéb mozgóképek.
Játékok és programok.
azért meg ingyenes, meg mert autocadre nincs másfélmillám:) -
Mert a BKV-ról volt szó? Igen. :-) -
A többi nem csak ilyen szellemváros?
-
Mert csak pesten élnek emberek. Igen. -
Pont ezért, holnap elvileg dolgozni fognak. -
Na ja.
-
mostanában elég nehéz buszozni, pláne egész nap:D -
Vagy arra, hogy egész nap buszoztak bérlet nélkül, hogy jóóól megszívassák a BKV-t, és ezért nem tudtak szavazni. Puziak.
-
A holnapi kérdést hétköznapra kellett volna rakni, mert így, ha nem az lesz az eredmény amire egyesek számítanak akkor az lesz a kifogásuk, hogy nincs otthon internetjük? -
Sok buzi fog majd hőbörögni. -
kva értelmes volt a mai szavazás, egyértelmü mi lesz az eredmény :-D
vagyis mi lett :-)
még a holnapinál szavazok, Zavarnak a humoros és aranyosban a csajos képek?

-
Viszonylag gyakran.
Film, rajzfilm, anime, egyéb mozgóképek
Zene
Olyan dolgokhoz juthatok hozzá, amit boltban (már) nem árulnak.
Mert mindenhez pillanatok alatt hozzáférhetek. Nem kell lemenni a boltba, vagy várni, amíg megérkezik. -
gabesz012 #61870 Rendszeresen.
Film, sorozatok, zene, néha játékok.
Leginkább tesztelésre használom (játék esetén), ill sorozatok (frissen amcsi vetítés szerint), külföldi rádiók zenéje máshogyan nem igazán szerezhető be. -
Cat 02 #61869 Utolsónál lehetne több választási lehetőség... előtte meg kevesebb.
Ám néha játék, hetente többször is sorozat, ill néha film az is max top leecheltek közül, ha valami érdekes. -
Engem is kb. ennyi dönt le. :)