127612
-
hát nem lehet kiigazodni BKV-n :| -
Sejtettem, de sajnos a mai állapotokat figyelembe véve, sajnos a másik alternatíva is felmerül. -
Nem komolyan csak mivel vege ezert poenosnak tartjak, hogy rakerdeznek. Gondolom amikor bekuldtek a kerdest, akkor meg sztrajk volt rendesen.
De sztem ezt Te is sejtetted. -
Az a sok ember, aki rákérdezett a sztrákra, azok tényleg komolyan kérdezték? Kedd óta minden hír gyakorlatilag ezzel kezdődött. Melyik orszában élnek ők?
-
BKV sztrájk van?
Nem,nem érint,mert 30méterre lakok sulitól. -
Igen, bruttó. Nem olyan sok az. -
Nem érint/érdekel a BKV sztrájk. -
-
nem érdekel a bkv sztrájk -
pista89 #62137 BKV sztrájk van?
-
Unreal1942 #62136 Dehogynem. Mozdony vezetői.
Ennyinek kéne lennie a minimál bérnek nagyjából. -
Akkor nem álmodtam, hogy ma busszal utaztam. -
vót -
BKV sztrájk van? -
az csak nettó 156.669 az nem egy vezetői fizu. -
tessék
Magyarországon dolgozó mozdonyvezetők havi átlagjövedelme eléri a 272.700 forintot -
akkor az a 2 diplomás vezető vagy nem ért ahhoz ami csinál, vagy csak kamu. állami cégek vezetői jól keresnek, versenyszférában aki TUD az jól keres. -
Unreal1942 #62129 És ezek tények?, hogy annyit keresnek? Vagy valami "hiteles ballib" hírforrásból szerezted az infót? -
Kérném a fizetési kimutatását egy MÁV mozdonyvezetőnek. Szerintem még annyit sem keres, mint én kezdő mérnökként. -
felháborít...
attól mert megtehetik, a saját érdekük miatt kibasznak a "sorstársaikkal"...
erre van 1-2 találó kifejezés...de inkább hagyjuk
amíg egy mávos mozdonyvezető is annyit keres mint egy két diplomás cégvezető... és még ezek sztrájkolnak minden szarért... -
butasag ez a pesti vs. videki vita... :\ -
jómindegy...itt annyira nem látványos a dolog...több autó van, több ember stoppol, több ember sétál, 6oson meg rohadtnagy a tömeg, mint akármelyik hétköznap reggelen... -
Vidéken kb. 5 megyében laknak annyian, mint BP-en és vonzáskörzetében. Azt hittem érthető a dolog... -
BKV sztrájk van?
Budapesti vagyok, közvetlenül érint -
én már szállítottam le büdös embert s szerintem nem is volt csöves csak részeg :-DDDD meg is köszönték az utasok -
"egy kis területen belül"
-
Én abszolút nem védeni akarom a pestieket, de arra nem gondolsz jóbarát, h Pesten és környékén mennyi ember közlekedését kell nap mint nap megoldani egy kis területen belül?? -
nekik meg lesz hosszabbitva a berlet ervenyessege. -
vagy nővérnek, tűzoltónak, stb s ők nem is sztrájkolhatnak. -
ez már olyan h "szaris, koszos is, de a miénk..."
jobb mint sétálni, azt meg sztem ne is várd h bármi válltozás fog valaha is történni azzal kapcsaolatban h mennyire dzsuvásak a buszok, vagy h vki ugyan rakja már le a hajléktalant a villamosról amikor összeszarta és hugyozta magát és ablakon kidugott fejjel vagy képes elviselni azt a pár megállót míg utazol vele satöbbi satöbbi -
Egyik oldalról felháborító, hogy mennyi követelésük van, egy mezei buszsofőrnek másfélszer akkor a fizetése mint egy tanárnak(!!!), és sok szaros juttatást is kapnak, szóval szerintem nem jogos a követelésük, másik oldalról meg felháborító, hogy a BKV bármit megtehet, és nekik áll feljebb, miközben tele vannak adóssággal és erre föl lopják a pénzt.
Közvetlenül érint, budapesti vagyok. -
jaés mi van azokkal akik megvették a bérletet 10ezeré, és nem kaptak egy hétig rendes szolgáltatást, esetlegesen taxizniuk kellett satöbbi satöbbi...ők akkor le vannak szarva nem, mert szolidalitás, biztos geci jól élnek, nem fog hiányozni nekik az a pénz... -
jah a régi fos buszokkal s egyéb közlekedési eszközzel, régi vezetni sem tudó sofőrökkel, régi koszokkal stb stb stb. -
hát ja
vagy úgy mondanám h van aki szeret 2 órát sétállni és van aki nem :D -
hja mindenki lop tovább, mi meg szopunk :) -
ja csak ezzel nekem az volt a bajom h nem egyszer kell átszálnom, és mindenhol várok 10-20 perceket és imádkozhatok h felférjek...de am meg már lényegtelen a vita, megegyeztek, megy minden a régi kerékvágásban :) -
Rundstedt17 #62110
-
ismeros sofor mondta, hogy tele van a zsakja mar a sztrajkal. melozna, de nem lehet, viszont ugyanugy 12 orat bent bassza a rezet es doglenek...csocso meg ilyenek. -
najó...mindegy :D van aki bírja és van aki nem -
"Te mikor jártál vidéken utoljára? Ennyi időnként a jár busz hétvégén vagy este, és nem sztrájkidőben. És nem nagyon vidék, csak az agglomeráció."
én vidéki vagyok, s tudom hogy így meg ennél ritkábban jár, mert az van a menetrendbe, s nem az hogy 5 perc. vidéken Te is ki lennél akadva, ha az van a menetrendben, hogy minden félórában jön a busz, s csak 6 óránként jönne.
a másik dolog, hogy magyarország 70 % a sztrájkolhatna mert kb annyinak csökken idén a reálkeresete. de valamilyen szinten már én ism egértem a sofőröket, mert nem csak ezért volt a sztrájk! csak azt tudom kívánni hogy ha nem fejlesztik a buszokat, nem kapnak elég alaktrészt akkor megint szüntessék be a munkát, de akkor 0,000001% se kérjenek, hanem csak műszaki állapotot követeljék ki!