127612
  • Dick Riddick
    Nem, az élet így szép, hogy kiszámíthatatlan.
    Nem változtatna semmin. Csak rengeteg stressz gyűlne fel bennem.
  • MR ME
    nem akarnám tudni, tök fölösleges lenne
  • NEOreg3
    vótmá
  • Freeda Krueger
    Nem szeretném tudni...
    Nem azért mert szép a kiszámíthatatlanság,hanem mert nem lenne jó.
  • immovable
    én már 9 körül szavaztam, csak most írtam be. (melóban vagyok, melóban gyakori alt+tab, munka majd net majd alt+tab meló.....endless, stb (: )
  • Metalmilitiakid
    amikor szavaztam 13 13 volt az állás ketten beírtátok hogy "nem" és 13 14 lett direkt 2x ráfrissítettem :D
  • dartonita
    Nem
  • Narxis
    Igen, mert lehet, hogy teljesen megváltoztatnám az életem
  • immovable
    ?
  • Metalmilitiakid
    na most meikőtök hazudott ?? mert egy csak 1 nem el van több :D
  • immovable
    nem
  • tigeroo
    nem
  • Metalmilitiakid
    Igen. Ha túl sokára lenne akkor vhogy rövidítenék rajta nincs kedvem itt élni sokáig ...
  • Mersant
    pont hogy nem. leszarhatna mindent amibol eddig esetleg problemat csinalt... en igy tennem
  • Sickness
    Mit tudnál a jelenlegi helyzetben megváltoztatni? Végiggörcsölnéd az utolsó éveket?
  • Picar77
    1.
  • tigerbácsi
    Igen, mert lehet, hogy teljesen megváltoztatnám az életem.

igen sok mindent meg adnék érte.
  • clio1616v
    ha meg nincs bennetek semmi közös, hanem csak neked tetszik ő akkor azért van veled, mert eltartod és te jelented neki vagy arra számít hogy te leszel az egzisztenciájának az alapja
  • clio1616v
    talán az, hogy úgy tetszel neki és azt szereti benned amilyen vagy... ehhez hozzátartozik az amit csinálsz... modellezel vagy ami jólesik
  • Molnibalage
    az a közös bennetek, hogy szeretitek egymást és jólérzitek magatokat együtt.

És ennek mi köze ahhoz, hogy a barátnőm mondjuk hímez én meg 3D modellezek? (Vagy bármi más hasonlat jöhet.)

Attól, hogy valaki a feleségem / barátnőm nem várom el, hogy miden idejét velem töltse. Neki is vannak olyan dolgai amit szeret csinálni és nekem is. Ha valaki függetlesz személyiség, akkor vannak olyna pillanatai, amikor a másikra nemhogy nincs szüksége, de talán nem is kívánja. Ha ezt minkét fél elfogadja, akkor eza közös bennük.
  • clio1616v
    az általános téma az nem közös téma?
  • Unreal1942
    Nem tudom, de olyan szempontból érdekes lehet a dolog, hogy érdemes e az öregkori életre spórolni vagy inkább élni kell a hátralévő időben rendesen.
    Biztos rossz lenne a tudattal élni, de talán a hátralévő idő tudatában
    jobban ki lehetne hazsnélni az életet.

Pl nem vállalsz gyereket, ha tudod, hogy nem tudod már felnevelni.
    Vagy pont leszarom, hogy lakásom legyen mert mire az enyém lenne már nem is élnék.
    Viszont csak azért is veszek autót mert amíg élek legalább ne BKV val járjak. És nem próbálok egészségesen élni. Megvonva magamtól a tudván káros dolgokat.

A fene se tudja, de biztos nem véletlen van így. Különben még több leszarom az egészet ember élne.
  • clio1616v
    amit chhaya írt abban benne van hogy közös érdeklődés, ha ez nincs meg akkor te miért érdeklődsz a barátnőd munkája felől?

ha az a közös érdeklődés, hogy érdekel a másik mit akar vagy mit csinált az már közös érdeklődés...

az a közös bennetek, hogy szeretitek egymást és jólérzitek magatokat együtt... szóval igenis nagyon fontos hogy legyen bennetek sok közös ...
  • Sickness
    Nejn
  • Molnibalage
    Pl. arról, hogy ő mit csinál és próbálom megérteni, hogy ez mit jelent, vagy esetleg ki is próbálom. Nem csak beszélgetéssel lehet 'elütni' az időt.

Mindig is hülyén néztem erre a "közös bennünk" kifejezésre.

Őszintén szólva a női és férfi hobbik annyira különbözőek, hogy mi közös van e téren egy férfiban és nőben? Nagyon ritka az ilyen. A munka az más, de munkaidőn kívűl én csak akkor beszélek munkáról, ha tényleg érdekel valakit.
  • totahun
    a párommal 7 éve vagyunk együtt , olyan hogy "közös téma" nálunk nincs , csak általános dolgokról beszélünk. mégis NAGYON jól megvagyunk. szóval ez a közös téma dolog egy nagy baromság!!!!
  • chhaya #62441
    De ha nincs semmi közös, érdeklődés, téma vagy bármi, akkor mit fogtok együtt csinálni, miről beszélgettek?
  • cement
    Szórakozóhelyen (söröző, kocsma, disco, stb..)
  • DIESEL DOG #62439
    Iskolatársam volt a leányzó... többet nem árulok el... :P
  • 89
    születésnapi bulin, remélem, hogy életem szerelme :D
  • clio1616v
    érveljen, de nekem ne magyarázza már meg, hogy az előfeltételeket elhanyagolhatónak lehet tekinteni...
  • clio1616v
    és a spermiumok mitikondruimában ugyan miből raktározódik a petesejthez való eljutáshoz szükséges mozgási energia?
  • extramagascsaj
    Egyéb módon, mégpedig .... akit életem szerelmének tartok így utólag...őt apukámon keresztül. A legjobb kapcsolat eddig...meg netről.
  • VRSDM
  • VRSDM
  • immovable
    don't feed this ..... ;)
  • Molnibalage
    Nem igazán értem, hogy miért 'elvárás' az, hogy két emberben közös legyen valami. Pl. pont az lehet vonzó valakiban, hogy olyan képességekkel és jelleml, stb. bír, amivel én nem.
  • bardocz
    Budapest rally prológon kb 4 évesen hallottam, meg láttam. a szerelem azóta is tart
    Húsvér szerelmem még nem volt...
  • pista89
    Közös ismerősünkön keresztül.
  • Dick Riddick
    Értem én hogy gondolod. De nincs szó kerülésről vagy menekülésről. Egyáltalán nem vagyok ellene. Csak egyszerűen nem érzek szerelmet. Nem érzem azt a bizonyos "hű"-t.