127612
-
Fbn Lx #62587 mert infantilis görények vagytok -
Fbn Lx #62586 Én nem tudom
Nem is foglalkozok vele, vegyesen ítélnek meg az emberek, ki negatívan, ki pozitívan
Bár kicsit többen is megítélhetnének pozitívan
-
: D -
Még sosem történt velem ilyen.
Igen, és úgy érzem kiérdemeltem a pozitív megkülönböztetést. (ajánlottak meg főiskolán jegyet, még másoknak vizsgázni kellett.) (csak nekem nem :-) :-) ) -
DIESEL DOG #62583 Talán annyi előnyünk van nekünk fiúknak hogy részegen egyszerűbb a vizelés...
-
így van. a meztelenül pózoló buzik (bocsánat) meg a feltűnési viszketegségben szenvedők nem érdekelnek, de amikor csak azért mert nagyok a fogai. nah abbahagytam.
egyébként nem érdt ilyen diszkrimináció... sem előnyét sem hátrányát nem láttam eddig hogy fiúnak születtem. -
clio1616v #62581 ^^ -
DIESEL DOG #62580 Igen, és úgy érzem igazságtalan volt a megkülönböztetés...
Igen, és úgy érzem kiérdemeltem a pozitív megkülönböztetést...
-
Jó pár képen nem tudtam mi a vicces, ezek szerint nem velem van a baj. -
Rundstedt17 #62578 mondjuk ezzel egyetértek szánalmas a napiszar tulaja és a látogatók is akik okosnak értelmesnek képzelik magukat de közben egy utolsó faszverő kocsma töltelék.Elég ha valaki oda téved elolvassa a kommenteket bárhol,az lesz hogy tukná meg hasonló értelmiségi kommentek... -
olyan elete lehet, mint annak aki teged felrakott. valoszinuleg egy retardalt gyoker aki annyira hulye, hogy senki nem figyel ra es igy sikerult neki osszehozni.
tudnek par nevet, hogy ki rakhatott fel... SG-n is talalkozhatunk nem keves 15-16 eves internethuszarral akit legszivesebben a beleinel fogva logatnek ki valahonnan. -
extramagascsaj #62576 egyet értek...
a legnagyobb szánalom a tulaja
milyen fos élete lehet,ha ez okoz neki örömet,h mások szarjaival foglalatoskodik? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ja, szánalom az az oldal... -
amúgy olyan okosan megmagyarázza a napiszart szerkesztő illető hogy kiket rak ki, és megérdemlik, ennek ellenére egy haverom volt barátnője kikerült valami fogas suna néven és annyi volt hogy kint voltak tökre a fogai.
mellesleg láttam már a csajt és full nem voltak nagy fogai, csak elkapták a pillanatot gondolom vagy mit tudom én:D
lényeg hogy nem tehett róla ki hogy néz és ha felválalja magát akkor még nem kéne közröhejjé tenni.
és még ő példálózik a fiáról akinek izomfejlődési gondjai vannak. áhh. nem offolok bocs. -
Ritkán kattintok a napiszarra, de ezt megkerestem. Hát, ilyen képet bárkiről fel lehetne tenni. Sokat nem aggódnék miatta.
/Reméltem hogy valami részeg-meztelen képet találok, de csalódnom kellett :) /. -
virág :D -
Rundstedt17 #62571 egyszerűen ilyenek vagyunk társaságban a szembejövöknek is oda szoktuk mondani hogy ronda :D.... -
Rundstedt17 #62570 negatív igazságtalan,igen
pozitiv igazságos,igen -
hát nálad virág vagy ember? :D nem-e?
-
Milyen más megkülönböztetés is érne Téged?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dukknálak
-
extramagascsaj #62566 tudom,h nem említetted
de amúgy tisztában vagyok vele,h nem vagyok jó nő...nem is értem mit lovagolnak ezen mások...nem az én bajom?
#565: jah :S -
ba32107 #62565 Kint voltál napiszaron?
-
Akkor az te voltál:D Nem voltam biztos benne. -
Én azt egy szóval sem említettem hogy szarul nézel ki. pap papné -
extramagascsaj #62562 most hogy mondod...na ez nagy kecység volt vkitől...ennek vetületében javítanék a "Igen, és úgy érzem igazságtalan volt a megkülönböztetés."-ra elvben.
Amúgy erről a témáról még annyit...h az egy dolog h én szarul nézek ki...de ettől eltekintve sztem a kép nem volt odavaló. -
napiszarra kikerülni nem az?
-
extramagascsaj #62560 Még sosem történt velem ilyen.
Igen, és úgy érzem kiérdemeltem a pozitív megkülönböztetést. (nem kiérdemeltem...de azért jó ez így) :D
-
Jimmyke #62559 Gimibe első tesiórán elfelejtették, hogy én még az öltözőben vagyok (bronzoltam) és rámzárták az ajtót, mert én voltam az újfiú és nem hiányoztam senkinek. Visszaöltöztem, megírtam az aznapi leckét és amikor visszajöttek röhögtünk egy jót :D
Azóta félek a tesiöltözőktől
-
eggyel lejjebb...bár ez esetben is igaz lehet :o -
mert köcsögök -
clio1616v #62556 igen.. pozitív -
Miért kötnének beléd? -
Vicces kérdés :) -
Igen, és úgy érzem igazságtalan volt a megkülönböztetés.(emo feelinges hajam,szlovákok,cigok....(mindennapi)
Igen, és úgy érzem kiérdemeltem a pozitív megkülönböztetést.(osztály idiótája award)
-
Igen, és úgy érzem kiérdemeltem a pozitív megkülönböztetést.
Leparasztoztak -
negatív diszkrimináció ért, ami igazságtalan volt a cigányok részéről -
Negatívot naponta kapok eleget, a pozitívat meg nem veszem komolyan :s -
Az negatív diszkrimináció, hogy a rohadt kurva alsós ofőm utált? -
Igen és igazságtalan volt a megkülönböztetés - sokszor történt meg anno buszon, villamoson, hogy magyar beszédem hallatán volt olyan közbeszólás, hogy szlovákul kell beszélni, mégha ebből közvetlen nem ért komolyabb atrocitás (bár el lehet gondolkodni, mit okoz a felvidéki magyar társadalom nagy részének fejében, ha már kiskoruktól szivatták...), és előfordult, hogy orvosnál, üzletben stb gorombák/kevésbé kiszolgálóak voltak magyar szó hallatán
Még sosem történt