127612
-
clio1616v #62627 hogy képzeled véghezvinni? teljesen le vagy bénulva... -
Inkább a halál, mint az örök testi fogyatékosság. -
clio1616v #62625 tudsz jobbat? úgyis teljesen le vagy bénulva -.- -
Várok pár napot / hetet / hónapot és meglátjuk, hogy milyen az élet úgy -
Első adandó alkalommal magukra íratnának mindent, aztán irány az első szurdok.
-
Inkább a halál, mint az örök testi fogyatékosság. -
clio1616v #62621 volt már ez a kérdés...
soha nem adom fel és lebénulva leélem az életem, nem csinálok semmit... hiszen mozdulni se tudok, mert le vagyok bénulva teljesen... szótlanul ülök a tolókocsimban egész nap(mégcsak hümmögni sem tudok, mert lebénultak a rekeszizmaim is... egy lélegeztetőgép veszi még a levegőt is helyettem) és várom hogy a rokonaim vagy az ápoló személyzet az életbenmaradásomhoz szükséges dolgokat megtegyék nekem -
ez azért geciokos mondás :DDD
attyaisten. -
clio1616v #62619 ha nincs lehetetlen, akkor azt amit lehet tedd lehetetlenné -
gabesz012 #62618 Üres szavazás mivel olyan opció nincs, hogy nem tudom. Ezt így "egészségesen" elképzelni is nehéz, milyen lehet... -
üres szavazás
ezt majd max akkor tudja meg az ember ha ilyen helyzetbe kerül, most felesleges beírnom, hogy jajj inkább halál, értelmetlen
-
Inkább halál,mint Kaszás sorsa
-
Inkább a halál, mint az örök testi fogyatékosság.Nem akarnám még X ember életét elrontani.. -
Sztem amúgy nem kell ilyeneken gondolkodni, úgyis értelmetlen így mondani bármit is, h ezt vki nem éli át. Bízni kell benne, h nem fordul ilyen elő velünk, meg úgy igazából nem is gondolni rá, mást úgy se tehetünk. Sajnos persze vannak páran, akiknek közvetlen környezetükben (ismerős, családtag stb.) előfordult ilyen eset, hát az érintetten kívül nekik is borzasztó nehéz lehet... -
Hát,én restelném az életemet vagy betöltenék egy régebbi mentést.
Amúgy,meg nemtudom.Sok mindentől függhet,hogy mit tennék. -
resto dudut jobban megéri csinálni 
-
ZsirosKenyer #62611 Én, bénulás esetén a balesetbiztosításomból eredően kapnék kb. 11 millát. Abból vennék vmi ingatlant amit kiadnék bérbe, az abból befolyó összegből pedig megélnék. Bénultan is át lehet élni pár emberi örömöt. Ha lesz nő aki kitart mellettem akkor még a szerelmet is, ha pedig nem akkor maradnak a ribancok.
Nagy a valószínűsége, hogy ebben az esetben installálnék vmi MMORPG-t, amibe beépülnék, szinbiózisbam élnénk, és végre lehetnék level 80 paladin :D
Végülis ez is okozhat örömet, ha már más nincsen.
Ezenkívűl szellemi táplálékok, kulturális elemek, filmek stb a rendelkezésemre állna. Fizikai örömökben pedig a fent említett ribancokon kívűl, még mindig tudnék finomakat enni-inni, aludni.
Amit még imádok: vezetni. De ez sem gond. átalakítattnám az autóm, és ezzel sem lenne para.
Persze ha mindez bekövetkezne, először lehetséges, hoy depresszióba esnék..ez természetes, de ha sikerül elfogadnom a dolgot akkor a fent leírt módon ellennék.
-
volt már rá esély motorbaleset miatt, ha nincs rajtam a kabát, már egy kézzel pötyögnék, fogalmam nincs mit csinálnék... -
Várok pár napot / hetet / hónapot és meglátjuk, hogy milyen az élet úgy.
mondjuk ha TELJESEN lebénulok, azt nagyon nehezen tudnám elviselni, de akkor hogy lesz az ember öngyilkos ugye, kezek és lábak nélkül... -
Bezzeg ha több réteg polifoamot tekernél minden egyes testrészedre /a cerkára is!/, nem kellene félni az eséstől. Az mondjuk más kérdés hogy a test-térfogatod a háromszorosára nőne.:D -
nem tudom, csak úgy. talán mert hosszú hajam van? vagy el akartam menni mellettük? már megtörtént eset -
Rundstedt17 #62606 Igen egyszerűen elképzelhetetlen hogy ilyen történjen,legtöbbször a figyelmetlen,béna,balfasz,nem törődöm emberek szenvednek balesetet. -
novemberben fejreestem biciklivel.
másnap mentem dokihoz, mondta hogy okos vagyok amúgy, mert a belső vérzésem okán a fejemben simán lehetett volna agyvérzés, esetlegesen agyérelzáródás. bénulás halál . persze minimális esélye volt. de ottvolt.
szóval akik felkelnek, tespednek az iskolába, hazamennek és gépeznek, és a villamos után nem tudnak futni 5métert, azok persze hogy leszarják.
max autóbalesetben bénulhatnak le, vagy ha rájuk esik egy zongora.
én naponta bmx-ezek, még a profik is sokat esnek, én nem vagyok profi, nagyon sokat esek.
és igen is jogosnak tartom a kérdést, és sokat gondolkozunk is rajta, mielőtt bevállalunk egy-egy új spotot vagy trükköt, hogy igen. most éppenséggel megint az egészségemmel / életemmel játszom.
:) -
Üres szavazat
Az is beteg aki ilyen kérdést kitalált! Meg az is aki ilyenen filózik! -
Mit jelent a teljesen lebénulsz? Ha teljesen - nagyktól lefele - lebénulok, akkor öngyilkosnak lenni elég nehéz... -
most szórakozol? Mi ez a kérdés?!
-
így se látom sok értelmét, de akkor meg végképp nem tudnám, hogy minek éljek -
Rundstedt17 #62600 Üres szavazás,el sem tudom képzelni -
Üres szavazás,értelmetlen kérdés.... -
Freeda Krueger #62598 Üres szavazás,el sem tudom képzelni... -
mekkora fail ez a kérdés
-
adidas reklám /kickandban VRSDM
-
never give up:)
-
ink a halál.. -
Nem szeretnek igy elni. -
Várok pár napot / hetet / hónapot és meglátjuk, hogy milyen az élet úgy. -
DIESEL DOG #62591 Inkább a halál, mint az örök testi fogyatékosság...
Csatlakoznék az előttem író kifejezéséhez...
Ja és pont ezért vagyok támogatója az eutanáziának! -
Inkább a halál, mint az örök testi fogyatékosság.
"minek úgy élni ha nem élsz?" -
Inkább a halál, mint az örök testi fogyatékosság.
ám VÓTMÁ -
Jók az arányok. Ami negatív, az nyilván igazságtalan, ami viszont pozitív, az jól megérdemelt. :D
Ez az egészséges mentalitás.